lauantai 21. lokakuuta 2017

A COULD DO LIST

Ihanan Johannan blogissa Jo's Secret on aivan ihana postaus otsikolla a could do list for october ja päätin lainata tätä ihanaa ideaa omaankin blogiini! A could do list on siis käytännössä lista asioista, jotka voisi tehdä. Ei pakollisten juttujen to do lista, vaan stressitön could do lista!

Tänään mä aion siis jakaa mun could do listan loppuvuodelle. Tosin koska tämä on sellainen stressitön lista, niin ei haittaa, vaikken tekisikään kaikkia näitä asioita tämän loppuvuoden aikana, vaan vaikka vasta tammikuussa tai vaikken tekisikään niitä lainkaan!

hatanpään arboretum

1 | Aloita vuoden 2018 bullet journalin valmistelu. Tämä on koko listalta se juttu, mistä oon kaikkein eniten innoissani! Olisin jo aloittanut, jos mulla olisi ollut ylimääräistä aikaa, mutta muutto ja kotona tehtävät hommat on vieneet suurimman osan ylimääräisestä ajasta tällä hetkellä.

2 | Hanki sohva, tv-taso ja kattolamput. Ne on enää ainoat must have huonekalut, mitä tähän uuteen kotiini tarvitsen. Lisäksi mattoja, lipasto eteiseen, yöpöytä, kirjahylly ja muita juttuja on suunnitteilla, mutta niitä sitten ajan kanssa. Sohva, tv-taso ja kattolamput on kuitenkin pakko saada, ennen kuin tämä koti tuntuu yhtään valmiilta.

3 | Järjestä tuparit. Kunhan sohva ja ne kattolamput on hankittu, tänne saattaisi ehkä kehdata kutsuakin jonkun muunkin kuin mun vanhemmat, sisarukset tai poikaystävän. Olisi ihana järjestää tuparit!

4Perusta asuntosäästötili. Toinen asia, joka löytyy tuolta 30 ennen 30 -listalta, mutta oikeastaan tämä asia olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten. Katsotaan, saanko tämän vuoden aikana aikaiseksi.

5Syö kunnon jätskiannos strösseleillä ja karkeilla maustettuna. Söin koko kesän mehujäätelöitä ja tällainen kunnon jätskiannos jäi tältä kesältä väliin, mutta voihan jätskiä syödä myös syksyllä! (Tämä tuli itseasiassa toteutettua jo kerran tällä viikolla sen jälkeen kun olin sen tähän listaan kirjoittanut, mutta voihan tämän toteuttaa uudelleenkin!)

loppuvuoden tavoitteet

6 | Askartele joulukortit. Musta on maailman ihaninta askarrella kortteja ja lähettää tai antaa niitä mun läheisille. Joulukortti-ideoita tulossa taas blogiinkin!

7Aloita Harry Potter -lukuprojekti. Mainitsin mun 30 ennen 30 -listalla, että haluaisin lukea kaikki Harry Potter -kirjat ja tämän projektin voisi aloittaa vielä tässä loppuvuoden hämäriä iltoja fiilistellessä.

8 | Leivo pipareita. Ostin viime joulun alla piparitaikinaa, mutta koskaan ei tullut tehtyä siitä niitä pipareita. Ehkäpä tämän vuoden joulua odotellessa tai vaikka sen joulun jälkeenkin tulisi leivottua niitä. Ja koristeltua myös!

9 | Päätä mun tavoitteet ja suunnitelmat vuodelle 2018. Ennen uuden vuoden alkua on hyvä ottaa muutamia tavoitteita ja vähän suuntaa tulevalle vuodelle ja näin mulla olis suunnitelmana tehdä myös ennen vuotta 2018.

10 | Järjestä sähköpostikansio. Tätä oon suunnitellut jo pitkään ja ihan vähän olen jo aloittanutkin, mutta tässä projektissa riittää tekemistä vielä pitkäksi aikaa!

Mitä juttuja sun loppuvuoden could do listalla on?

16 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihana idea, paljon rennompi kuin to do -lista! Mun could do -listalla on ainakin jonkin uuden reseptin kokeilu :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niimpä!! Ihana asia tällaiselle listalle :)

   Poista
 2. Tää on kyllä kiva lista! :) Mä sain just luettua kaikki Harry Potterit loppuun ja nyt on vähän taas sellainen olo, että mitä mä nyt teen mun elämällä, haha! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, voin kuvitella - samanlainen fiilis aina jonkun sarjan loppuessa :D

   Poista
 3. Oi kivoja juttuja sulla sun listalla :) Mulla on myös ollut hyvin pitkään haaveena aloittaa bullet journal mutten ole vielä saanut aikaiseksi!

  https://lauraemiliaan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannatta kyllä kokeilla, mä ainakin voin sanoo että sen aloittaminen on yksi parhaimpia päätöksiä mun elämässä! :)

   Poista
 4. Tuo sähköpostikansion järjestäminen olis itsellekin ihan tarpeellista. :D Harry Potterit on kyllä semmosia kirjoja, että niihin ei (toivottavasti) koskaan kyllästy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo :D Joo, mähän en oo koskaan niitä vielä lukenut, oon vaan nähnyt leffat, mutta oon kyllä melko varma, ettei olis tylsää luettavaa!

   Poista
 5. Hyviä asioita oot listannu. Pitäisköhän itsekin tehdä tällainen lista.
  - Anne H / https://vauhdillavastatuuleen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Voi miten kiva postausidea, ei kai haittaa jos toteutan tälläisen myös? :)

  http://pitsisiivinkohtiunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ei oo tullu aikuisiällä lähetettyä joulukortteja, aiemmin aina lähetettiin joka tutulle jouluntoivotus kortilla. Pitäisi ottaa ehkä tavaksi? :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa - korttien askartelu, lähettäminen ja saaminen on aivan ihanaa! ♥

   Poista