lauantai 3. kesäkuuta 2017

SUMMER TO DO LIST

Kesä on täällä ja halusin kasata pientä to do -listaa kesälle, samaan tyyliin, kuin kasasin keväällekin! Tällä listalla on siis kaikkia sellaisia juttuja, jotka haluan kesän aikana tehdä normaalin arjen ja töissä käymisen lisäksi!

Summer is here and I wanted to put together a little to do list for the summer, in much the same way I put together one for spring! So this list contains all sorts of things I want to do during this summer in addition to my normal everyday life and work! 

summer to do list

Juhannuksen mökkireissu. Tämä kuuluu kesään, eikä sitä voi muuttaa. En malta odottaa, että pääsisin jo mökille rentoutumaan, mutta ennen juhannusta en kyllä taida ehtiä, joten sitä odotellessa!

Takaisin treenirytmiin ja salille. Kevät on ollut melkoista nuhasairastelua, minkä lisäksi polven vanha vamma on taas vihoitellut, solisluu ilmeisesti kävi hieman pois paikaltaan ja on aiheuttanut melkoisia kipuja ja kaiken kukkuraksi vielä viime viikonloppuna poltin mun oikean käden kiehuvalla vedellä aika ikävästi. Haluaisin nyt vain olla taas oma itseni ja päästä tuttuihin treeneihin ja salille takaisin!

Poikaystävän perheen tapaaminen. Mainitsin tämän jo kevään to do -listalla. Mun oli siis tarkoitus kevään aikana tavata poikaystävän perhe ja myös esitellä hänet mun perheelle. Me ehdittiin käydä mun vanhemmilla kaksikin kertaa, mutta poikaystävän vanhemmille ei olla vielä päästy. Kesän aikana aiomme mennä!

kesä bucket list

Työharjoittelu ja siihen liittyvät raportit. Suoritan tämän kesän aikana mun opintoihin liittyvää työharjoittelua ja sen tiimoilta pitää kirjoitella erinäisiä raportteja. Ensimmäisen raportin palautin juuri viime viikonloppuna, mutta vielä niiden kirjoittelua on kesän aikana edessä.

Vanhempien luona käyminen mahdollisimman usein. Nyt kun ei oo yhtäaikaa sekä koulua että töitä, mulla on hieman enemmän vapaa-aikaa. Kunhan töiltäni ehdin, haluan käydä vanhalla kotipaikkakunnalla mahdollisimman usein!

Särkänniemeen? Särkänniemeen! Oon vähän suunnitellut, josko vietettäis poikaystävän kanssa joku kaunis kesäloma- tai vapaapäivä Särkänniemessä! Hänelle en oo kyllä vielä asiasta maininnut, mutta tällainen suunnitelma mulla on.

kesä 2017

Mid-summer trip to the summer cottage. This is part of my summer and no-one can change it. I can't wait to go there and relax, but I doubt that I'll have the time before mid-summer, so I'm really looking forward to that!

Back to my training schedule and to the gym. This spring has been quite a bit of being sick with the flu, my old knee injury acting up, also my collarbone apparently was a bit dislocated and has caused a lot of pain and as a cherry on top I burned my right hand with boiling water last weekend pretty bad. Now I'd just want to be myself and be back to those normal workouts and the gym!

Meeting my boyfriend's family. I already mentioned this one on my spring to do list. I was supposed to meet my boyfriend's family and also introduce him to my family during the spring. We actually visited my parents twice, but still haven't had time to go see his parents. We are going to do this during this summer!

summer 2017

Practical training and all the reports related to that. I'm doing a practical training related to my studies this summer and I have to write certain reports about it. I actually returned the first report last weekend, but I still have some to write during this summer.

Visiting my parents as often as possible. Now that I'm not doing both school and work at the same time I have a bit more free time. Once I have the time from work, I'd really liked to go back to my old hometown as often as possible!

To Särkänniemi? To Särkänniemi! I've been planning a bit that me and my boyfriend could spend a beautiful summer day in Särkänniemi the amusement park! I haven't yet mentioned this to him, but this is my current plan.

Mitä sä haluat tai aiot tänä kesänä tehdä?

What do you want to or plan to do this summer?

6 kommenttia:

 1. Me vieraillaan mun vanhempien luona ainakin 2-3 kertaa kuukaudessa, mutta poikaystävän vanhemmat olen yli puolen vuoden seurustelun aikana nähnyt ehkä kaksi kertaa eikä kovin montaa sanaa ole vaihdettu :D ei sillä kai niin kiire sitten olekkaan.. :D Mulla on myös kova tavoite päästä taas vähän liikkumaan säännöllisemmin ja löytää se motivaatio urheiluun, siitä tuleva hyväolo on niin parasta, että sitä fiilistä yritän nyt kesän aikana löytää uudestaan :) Upeita kuvia taas kerran tässä postauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noniin :D Toimii se kai noinkin! Musta vaan on hassua, kun tiedän että poikaystävä on läheinen perheensä kanssa ja käy vanhempiensa luona lähes joka viikonloppu, että mä en oo ollut kertaakaan mukana! Oudointa on, että hänen veljensä asuu melkein mun naapurissa, mutta en ole häntäkään koskaan tavannut :D

   Joo, nyt ulkona treenaamisesta varsinkin saa ihan extrahyvän fiiliksen, kun aurinko paistaa ja on ainakin joinakin päivinä vähän lämpösempää! Löydät varmasti ton fiiliksen ja motivaation, mutta tsemppiä siihen!

   Kiitos ihanasta kommentista! <3

   Poista
 2. Kivan kuuloisia suunnitelmia ja ihanat kuvat! Omista kesäideoista kirjoittelinkin jo blogissani, mökkeily ja huvipuisto ovat minunkin listalla :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista