torstai 15. kesäkuuta 2017

LOMAN TARPEESSA

Tänään ihan vain pieni, ilmoitusluontoinen postaus. Tällä viikolla postauksia ei oo kuulunut, koska oon päättänyt pitää pienen tauon tästä bloggailusta. Syy siihen on se, että aiemmin mulla oli mieletön intohimo ja halu tehdä tätä hommaa, nyt lähinnä ärsyttää ajatus siitä, että työpäivän jälkeen pitää vielä mennä kotiin tekemään töitä blogin parissa. Tämä ei nyt tunnu samalla tavalla hauskanpidolta, itseilmaisulta ja ihanalta asialta, kuin aiemmin. Enkä halua tehdä tätä puoliväkisin, jos sydän ei oo hommassa mukana!

Palataan siis, kun mulla on taas se tuttu palo tähän hommaan! Ihanaa kesää!

Today I'll give you just a small notification-like post. This week you haven't gotten any posts from me, since I've decided to have a small break from blogging. This feels too much like work now and I've lost my passion towards this. I don't want to do this half by force, if my heart isn't completely in this!

So I'll talk to you again when I've re-found my passion towards blogging! Have a wonderful summer!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kesää ja blogilomaa sullekin <3 Postauksia ei vaan kannata tehdä väkisin, sen kyllä huomaa :) Jos nyt tuntuu siltä, että kaipaat tästä lomaa, pidä tästä lomaa.

    liveloveanddraw.blogspot.fi

    VastaaPoista