maanantai 12. tammikuuta 2015

COUPLE OF NEWBIES

13

14

Tänään mua odotti iloinen yllätys kotona, kun tulin koulusta. Voitin joulukuussa Selman blogin joulukalenteriarvonnasta hopeisen nimesi-korun ja olin ihan innoissani! Oon halunnut tollasen pitkään (joskin itse olisin ehkä valinnut kultaisen, mutta arvonnassa oli hopeinen) ja nyt oon onnellinen kun sen vihdoin sain!

15

16

Ja tuollainen ihana yksilöhän sieltä paketista kuoriutui! Toi oli paljon kevyempi ja ohuempi, kun mitä odotin ja hyvä niin, koska ei mitään painavaa korua jaksais kanniskellakaan. Valitsin 45cm pitkän ketjun, mutta luulen että se 40cm pitkä olisi riittänyt ja saatan käyttää ton lyhennettävänä, jos se tuntuu liian pitkältä.

17

18

19

Korua piti tietysti heti testailla ja napsia parit kuvat tänne ja tossa viimeisessä kuvassa näkyy toinenkin uusi juttu! Kävin tänään siis ottamassa testiin parit pienet ripsipidennykset tonne ulkonurkkiin, ihan vaan että saa sen liiman testattua. Jos en saa allergista reaktiota liimasta (ainakin toistaiseksi kaikki hyvin, jes!) niin menen ensi viikon maanantaina ottamaan kunnon räpsyt!

Onko teillä kenelläkään noita nimikoruja? Ootteko tykänneet?

Muistakaahan käydä vielä linkkailemassa blogejanne tänne!

12 kommenttia:

  1. oi vitsi miten kiva! mulle kelpais kanssa :-)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Noi nimikorut on niin kauniita! Ja haha mä ite tykkään just tosta hopeisesta enemmän, mut toisaalta mun kaikki muutkin korut on hopeisia. Oon ihan paineissa ku pitäis hankkia YO-juhlia varten joku kultainen koru (mekkoon sopii paremmin kulta). Ja jee hyvä ettei oo tullut ainakaan vielä mitään allergista reaktiota ni pääset kulkemaan räpsyripsissä ens viikon maanantaista eteenpäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi on! Ja mulla oli kans ennen pelkästään hopeisia koruja, mut nyt on enemmän kultasia! Ja toi olis ainakin kaunis koru vaikka sinne YO-juhliin :) ! Joo, niimpä :3 kiitos ihanasta & pitkästä kommentista!

      Poista
  3. Toi koru on niin ihana, oon jo pitkään haaveillut tollasesta! Jos joskus vaikka raaskis ostaa :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Nää ei kyllä mitään halpoja koruja oo, mutta hintansa arvoisia! :)

      Poista
  4. ihana toi koru! ja voi kuinka kadehdin sun täydellistä ihoa!<3 oot tosi kaunis

    http://yestoelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamalasti :3 ja mun iho on kyllä kaikkea muuta kuin täydellinen, kun se on atooppinen, mutta kiitos enivei :D !

      Poista
  5. Oon pitkään himoinnut tuollaista nimikorua, muttei ole kumminkaan tullut tilailtua! Noi on kyllä upeita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! No noi on kyllä tosiaankin upeita, suosittelen tilaamaan :3

      Poista
  6. hei huikeeta että on onni suosinu arvonnassa, mä lopetin arvontoihin osallistumisen jo pari vuotta sitte ku ei se onni ikinä osunu kohdalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yleensä en kans jaksa ees yrittää, ku tiiän että en voita kuitenkaan :D tähän osallistuin, koska oon halunnu tollasen korun muutenkin ja onneks voitin!! Piti lukee se ainakin 7 kertaa, että varmasti luin oikein että se olin minä joka sen voitti :D

      Poista