tiistai 6. tammikuuta 2015

A LITTLE BIT OF SUNSHINE

11

Mä rakastan kesää ja kevättä, auringon paistetta ja luonnon heräämistä talven lumen ja jään alta. Mulla yleensä kevät alkaa niistä talvisista aamuista tammi-helmikuussa, kun aamulla paistaa ikkunasta aurinko sisälle. Vaikka ulkona oliskin pakkasta, niin mun mielessä on kevät.

9

Eilen ja tänään olikin juuri sellainen aurinkoinen aamu ja eilen lähdettiin pikkusiskon kanssa vähän kävelylle. Posket siellä jääty ja nenä punoitti, eikä sormikkaat olleet riittävän lämpöiset, mutta oli ihanaa nähdä auringon paiste ja räpsiä muutamat valokuvat. Talven hämärässä kun ei niin paljon ehdi ja pysty valokuvaamaan, kuin haluaisi, joten tälläiset aurinkoiset päivät on siltäkin kannalta ihania!

12

Näissä kuvissa oon testaillut sitä mun uutta Canon Ultrasonic 28-90mm objektiivia ja osassa myös Vivitar laajakulmalisäys siinä objektiivissa. Toi objektiivi tarkentaa todella nopeasti ja täytyykin sen kanssa varmaan keväällä kuvailla lintuja, niin ne ei kerkee tarkentaessa niin helposti karkuun!

8

Oonko liian aikasessa puhumassa keväästä? Mikä on teidän lemppari vuodenaika? Miten loman loppu on mennyt?

12 kommenttia:

 1. ite tykkään eniten kesästä ja syksystä mut myös talvellaki saa kivoja kuvia jos on oikeella aikaa liikenteessä! :) tosi kivoja kuvia oot saanu, tykkään eniten ehkä tokasta kuvasta c:

  VastaaPoista
 2. Keväästä en kauheesti perusta, koska märkä & loskaa, lemppari vuodenaika on kesä ja syksy. Ihania kuvia olet ottanut! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no alkukevät on kyllä vähän sitä loskaa, mutta musta on ihanaa se kun valoisa aika vaan lisääntyy ja lisääntyy ja alkaa oleen vihreetä ja koivut on hiirenkorvilla ja vaikka mitä :3 Kiitos !

   Poista
 3. Mun lempivuodenaika on kesä ja hienoja kuvia nämä!

  VastaaPoista
 4. Tykkään loppu keväästä, jollon saa alkaa kaivamaan ohuempia takkeja kaapista ja aurinko kurkkaa useammin kuin pari tuntia päivässä :)

  Ps. Mulla näkyy vain ensimmäinen kuva tässä postauksessa, muuten lukee tuo photobucket :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo loppukevät se enemmän muakin miellyttää :) ja mulla noi kuvat näkyy kyllä ihan normaalisti, aika outoo....

   Poista
 5. Oi että, ihania kuvia! En malttais millään odottaa kevättä ja aurinkoa ja sitä kuinka kesä alkaa tehdä tuloaan! <3

  VastaaPoista
 6. tunnelmallisia kuvia täällä :) ja muutenkin kiva blogi.

  www.pinksunsparkle.blogspot.com

  VastaaPoista