torstai 1. tammikuuta 2015

2015, HERE I COME !


Uusi vuosi ja uuden vuoden lupaukset? Oikeastaan mä en noita lupauksia hirveesti harrasta, joten en tänä vuonnakaan aio tehdä niitä enemmän tai vähemmän merkityksettömiä lupauksia laihduttamisesta tai koulumenestyksen parantamisesta tai yhtään mistään! Paljon mä kuitenkin odotan tältä vuodelta ja aion tehdä töitä näiden odottamieni asioiden eteen, ja ajattelinkin nyt tulla kertoilemaan teillekin, mitä mun tuleva vuosi ainakin toivonmukaan tulee pitämään sisällään!

1

4
Tänä vuonna mä aloitan kirjotukset ja siis keväällä kirjoitan saksan ja terveystiedon ja syksyllä on edessä pakolliset ruotsi ja lyhyt matikka. Jännittää aivan julmetusti! Aion panostaa noihin ja oonkin jo joululomalla aloittanut keväälle lukemisen. En oikein osaa arvioida, mitä mä haluaisin niistä arvosanaksi saada, mutta ällähän tietysti olis mukava! Sitä en kuitenkaan kummastakaan varsiaisesti odota, mutta siihen tähdätään...
Kuka muu kirjoittaa tänä vuonna?

Tänä keväänä on edessä myös vanhojen tanssit! Ne jännittää toistaseks vielä enemmän kun noi kirjotukset. Kuten oon jo blogin puolella aiemmin maininnutkin, niin oon yks vastuuhenkilöistä näitä järjestämässä, ja vähän meinaa aina välillä stressata noi kokousten järjestämiset ja siitä huolehtiminen, että kaikki tapahtuu ajallaan... Onneks mulla on jo mekko ja kengät, kampaajalle varattu aika ja kummitädin kanssa sovittu sokeroinnista ja kynsienlaitosta! Kunhan saadaan homma järjestettyä ja noi ulkonäköasiat on kunnossa, niin muusta mä en sit stressa. Itse tanssiminen tulee sujumaan hyvin, kunm mulla on niin loistava ja kokenut pari!

Onko muilla tän kevään tanssijoilla jo puku hommattuna?

2

6

Ens kevät tulee kyl oleen niin täynnä kaikkea mahdollista. Toukokuussa mä täytän vihdoin tuon 18 vuotta ja saan ajokorttia ruveta nyt ajamaan. Isä on luvannut mua opettaa ja meidän pitäisi nyt alkuvuodesta alkaa harjottelemaan! Oon innoissani, sillä mä tykkään ihan hirveesti autolla ajamisesta. Lisäks kun asun tälläisessä pienessä kaupungissa, missä noi mahdollisuudet joukkoliikenteen käyttämiseen on jokseenkin heikot, niin täällä on vähän sen armoilla, että jos saa kyydin johonkin... Ja eipähän tarvi enää ens syksynä ja talvena pyöräillä vesi- tai räntäsateeessa kouluun!

3

Kesällä oon toivottavasti jossain töissä ja mahdollisesti asuntoautomatkaillaan perheen kanssa vähän. Syksylle ei oo kirjotusten lisäks toistaseks mitään isoja suunnitelmia, lukion viimenen (ainakin toivottavasti viimenen) vuosi käynnistyy!

Oletteko te tehneet jotain uuden vuoden lupauksia tai tapahtuuko ens vuonna jotain suurta, mitä odotatte innolla? Mitä teidän ens vuoteen tulee kuulumaan?

5

24 kommenttia:

 1. super kauniita kuvia oot saanut! Ja onnea kirjotuksiin sulle <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kuvia oot saanut! Tsemppii sulle kirjoituksiin! :)

  Ite kirjoitan myös keväällä osan aineista, mutta loput sitten syksyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemppiä sulle kans kirjoituksiin ja lukemiseen :) !

   Poista
 3. Mahtavia kuvia & tekstiä:)!

  VastaaPoista
 4. toivon oikeesti, että sun vuodestas 2015 tulee erinomainen ! Ja nää kuvat on oikeesti mahtavia :o

  VastaaPoista
 5. Onnistuneita rakettikuvia ja mahtavaa tekstiä ! Tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta (-:

  VastaaPoista
 6. Oletpas saanut kauniisti ikuistettua raketteja kuviin! :) Oikein hyvää uutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
 7. Hienoja rakettikuvia :o ! Ja kuulostaa tosi hyvältä, hyvää uuttavuotta sullekkin !

  VastaaPoista
 8. Tosi upeita rakettikuvia sait aikaseks ja hei mahtavaa uutta vuotta sulle! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus näin vuoden alkuun! Mukava tietää näin tekstin kautta mitä sun vuosi tulee pitämään sisällään, jään innokkaana lukijana odottelemaan jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Sun kirjoitustyyli on vaan jotain niin ihanaa! Pystyn lähestulkoon nauttimaan ihan vaan sun postausten lukemisesta, koska sun teksti on niin selvää ja helppoa ja oi että mä vaan tykkään siitä :-) mulla ei oo kirjoituksia tai vanhoja edessä, mutta peruskoulun vika puolivuotinen pyörähtää käyntiin viiden päivän kuluttua ja mä oon päättänyt panostaa oikein kunnolla. Lisäksi meinasin ottaa uuden vuoden lupauksiksi ne iänikuiset herkkulakot ja laihduttamisen, mutta oon epäonnistunut molemmissa niin monta kertaa, että ajattelin vähän sun tapaan vaan tehdä töitä sen kesäkunnon ja muiden juttujen eteen :-D Anyways, tsemppiä kirjotuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! Hui hei onnee sinne ysiluokkalaiselle & yhteishakuun!! Se on kans tosi stressaavaa aikaa, mää muistan sen miten paniikissa olin ku piti johonkin hakee! Että tsemppiä sinne, toivottavasti sä tiiät jo mihin meet tai ainakin osaat päättää sen ennen sitä viimestä hakupäivää :D ! Joo ehkä ei kannata yrittää luvata jotain väliäaikaista, mikä ei onnistu, vaan ennemin tehä pitkäaikaisia muutoksia saavuttaakseen päämääränsä!! Ja hei kiitos vielä ihanasta kommentista ! :)

   Poista
 11. tsemppii kirjotuksiin :)! tänä vuonna mulla on ripari, joten se on varmaan se yks suurin juttu mikä tulee tapahtumaan. upeita kuvia, hyvin oot onnistunu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Aa, ripari on kyl iso juttu, jännitin sitä itekin aikanaan ihan hirveesti... Mut siellä on aina hauskaa, oon ite nyt ollu jo 3 kertaa riparilla, kerran leiriläisenä ja kahesti isosena :D Ja kiitos vielä ihanasta kommentista :3

   Poista