perjantai 26. lokakuuta 2018

MUUTOKSEN TUULIA

kesää

Tämän postauksen kirjoittamista on vaikea aloittaa, vaikka asiani onkin iloinen. Muita postauksia ei ole tällä viikolla normaalin aikataulun mukaan ilmestynyt ja hetki voi  vielä mennä, ennen kuin normaaliin aikatauluun palataan. Tässä postauksessa kerron miksi!

Olen kirjoitellut tätä blogia ihan pian neljä vuotta (ensi viikolla juhlitaan synttäreitä) ja aina välillä on hyvä uudistua! Aiemmin muokkailtiin aktiivisesti blogin ulkoasua ja vaihdeltiin banneria, viime kesänä pidin pienen kehitystauon ja otinkin blogille aivan uuden suunnan tämän tauon jälkeen. Nyt on jälleen sellainen tunne, että jotain pitää keksiä ja uudistus on paikallaan.

Siispä tämä blogi tulee muuttamaan pian uuteen osoitteeseen, jonka paljastan teille vielä myöhemmin! Muutoksia on taas tulossa myös sisältöön, haluan yhä enemmän viedä blogiani siihen suuntaan, jota blogille suunnittelin viime kesän tauolla. Voit lukea suunnitelmani viime kesän tauolta paluu -postauksesta. Haluan panostaa blogin sisältöön entistä syvemmin ja kirjoittaa tekstejä yhä enemmän ja enemmän lukija mielessäni.

Lisäksi olen kaavaillut ensi vuodelle monta uutta juttua juurikin blogin sisältöön liittyen! Niistäkin pääsette pian kuulemaan lisää.

Pysykäähän siis kuulolla uusista tuulista, vaikka nyt pieneksi hetkeksi hiljeneekin!

2 kommenttia:

  1. Blogimuutokset on aina tosi piristäviä! En malta oottaa sun uudistusta :)

    https://erelkee.blogspot.com/

    Ps. Sun blogi onkin mainittuna mun uusimmassa postauksessa!

    VastaaPoista