maanantai 11. kesäkuuta 2018

KESÄN COULD DO LISTA

Viime lokakuussa jaoin mun could do listan loppuvuodelle. Could do lista on siis vähän kuin to do lista, mutta sen sijaan että listalla olevat jutut on pakko tehdä, ne on sellaisia mukavia juttuja, joita voisi tehdä! Tänään kerron teille siis mitä kaikkea mun tämän kesän could do listalta löytyy!

kesä 2018

1 | Mökkeilyä. Lähden juhannuksena mun mummun ja vaarin kanssa meidän mökille ja jossain kohtaa kesää haluan myös poikaystävän kanssa lähteä nauttimaan mökin rauhasta.

2 | Päiväretki moottoripyörällä. Kerroinkin viimeisin... -postauksessa, että poikaystävä osti itselleen moottoripyörän. Haluaisin ehdottomasti kesän aikana lähteä moottoripyörällä jollekin päiväretkelle, ei minnekkään kauas.

3 | Uusien koulukavereiden treffailua. Aloitan syksyllä uuden tiimin kanssa töiden teon ja opiskelun koulussa, joten haluan jo kesän aikana treffailla heitä ja tutustua heihin paremmin!

4 | Asuntoautoretki. Moottoripyöräretken lisäksi haluaisin lähteä vähän pidemmälle reissulle asuntoautolla. Mulla on jo monta vuotta ollut haaveena ajella asuntoautolla Norjaan, mutta olisin tosi iloinen myös ihan vaan Suomen sisällä ajellusta reissusta. Reissukaveriksi haluaisin joko äipän tai poikaystävän - parhaassa tapauksessa pääsen tekemään kaksi reissua, yhden kummankin kanssa.

5 | Saunomista ja paljusta nauttimista. Poikaystävän vanhemmilta löytyy palju ja haluan ehdottomasti taas kesän aikana jonain viikonloppuna päästä siellä saunaan ja paljuun!

6 | Syö kunnon jätskiannos. Tämä taisi löytyä tuolta mun edelliseltäkin could do listalta, mutta sopii ehkä paremmin tähän kesäiseen listaan. Haluan vähintään yhden kerran kesän aikana syödä sellaisen kunnon jätskiannoksen, jossa on paria eri makua sekä tietysti nompparellejä ja karkkeja päällä!

7 | Päivä Ratinassa. Oon Ratinan uudessa kauppakeskuksessa töissä ja käyn siellä kyllä useamman kerran viikossa, mutta vielä en ole kertaakaan viettänyt kunnon shoppailupäivää siellä koko keskuksen kiertäen! Ehkäpä jonain kesäisenä sadepäivänä tämän voisi toteuttaa!

kesän could do lista

8 | Työkavereiden treffailua. Mulla on niin ihania työkavereita, että haluaisin useammin ehtiä viettää heidän kanssaan aikaa työpaikan ulkopuolellakin!

9 | Pakohuonepeli. Hankin poikaystävälle synttärilahjaksi viime syksynä lahjakortin pakohuonepeliin. Uskomatonta, mutta ei olla vieläkään saatu aikaiseksi varata aikaa ja käydä siellä, kun ollaan molemmat muka niin kiireisiä. Mutta olen sanonut, että se on pakko käyttää ennen poikaystävän seuraavia synttäreitä, joten meillä on enää tämä kesä aikaa!

10 | Minigolf-treffit. Toinen treffi-idea, jonka haluaisin kesän aikana toteuttaa on minigolf-treffit. En ollut yläkoulun liikuntatunteja lukuunottamatta koskaan käynyt minigolfaamassa, kun poikaystävä vei mut ekan kerran viime kesänä. Meillä oli niin kiva ilta, että haluan mennä uudestaan tänä kesänä!

11 | Hatanpään arboretumista nauttimista. Tämän olenkin jo pariin kertaan toteuttanut, kun olen käynyt arboretumilla kuvailemassa, kävelemässä ja pyöräilemässä. Haluan kuitenkin tämän kesän aikana käydä siellä vielä monta kertaa! Se on niin kaunis paikka, että sinne on vain ihana mennä!

12 | Kunnon grilliruokaa. Käydään poikaystävän kanssa aina välillä täällä Tampereella grillailemassa sellaisella kertakäyttögrillillä tai nuotion äärellä, mutta haluan kesän aikana päästä maalle joko omalle mökille tai poikaystävän vanhemmille ja syödä kunnon grilliruokaa pihveistä makkaroihin ja maissista kesäkurpitsaan!

13 | Paljon bujoilua. Kevään kiireissä bullet journal on muuttunut lähinnä täysin kalenteriksi ja kaikki ne kivat kokoelmat, doodlailut ja koristelut on jääneet vähemmälle. Nyt haluan taas käyttää aikaani bujoiluun ja oonkin jo heti tän kuun alussa istunut välillä muutamia tunteja bullet journalini ääressä. Ihanaa!

14 | Aja autolla. Mulla ei tällä hetkellä ole omaa autoa enkä koskaan aja myöskään poikaystävän autolla. Haluaisin loman aikana kuitenkin ajella edes vähän autolla, etten unohda ihan täysin, mikä poljin olikaan kaasu ja jarru ja kytkin!

kesän to do lista

15 | Pelaa korttia ja lautapelejä. Mä rakastan pelata kaikkia erilaisia pelejä ja kesä on sitä aikaa, kun ehtii olla perheen kanssa ja on enemmän porukkaa peliseurana. Haluan kesän aikana pelata ainakin aliasta ja unoa ja perinteisiä korttipelejä. Mökillä tulee myös taatusti pelattua mölkkyä ulkona!

16 | Leffailta poikaystävän kanssa. Olisi ihana pitkästä aikaa jonain iltana levittää vuodesohva, napata viltti ja herkut ja katsoa joku leffa yhdessä. Oon jo pitkään yrittänyt saada poikaystävää suostuteltua katsomaan Big Hero 6, mutta hän ei juuri pidä piirretyistä. Ehkä tänä kesänä saan hänet ylipuhuttua!

17 | Nuku pitkään. Tämänkin olen jo muutamana aamuna toteuttanut, mutta aion toteuttaa vielä monta kertaa tänä kesänä!

18 | Soutuveneilyä. Haluan soutaa itse ja olla kyydissä, kun poikaystävä tai vaari soutaa. Mökillä haluan ehdottomasti soutaa lähteelle, josta haetaan meille juomavesi!

19 | Lähdeveden juominen. Siitä puheenollen, mökin lähellä olevasta lähteestä itse haetun veden juominen vain kuuluu kesään. Ilman sitä ei ole kesää.

20 | Ajan viettäminen tärkeiden ihmisten kanssa. Kesällä haluan ehdottomasti viettää aikaa oman perheen, isovanhempien ja muiden mulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Mitä sun kesän could do listalla on?

2 kommenttia:

 1. Muutama sama juttu löytyy! :) Mä aion mökkeillä ahkerasti ja nukkua mahdollisimman pitkään aina kuin mahdollista!
  Pakko muuten napata tuo minigolf omalle treffilistalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Kiva, että löytyi jotain uuttakin sun listalle :p

   Poista