keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

ELÄMÄNI AAKKOSET 2018

Tänään olisi taas joka kevääseen kuuluvan elämäni aakkoset -postauksen aika. Aloitin nämä postaukset jo vuonna 2015 ja oon halunnut joka vuosi tehdä uuden version, koska on niin hauska nähdä miten omat ajatukset muuttuu. Ideana tässä elämäni aakkoset -postauksessa on siis jokaisen aakkosen kohdalla mainita ensimmäisenä mieleen tuleva sana pienen perustelun kanssa. Mä kyllä jätän suosiolla joitain aakkosia pois, koska suomen kielessä ei oo kovin montaa sanaa, jotka alkaa å:lla tai q:lla.

Jos postauksen aiemmat versiot kiinnostaa löydät ne täältä: elämäni aakkoset 2015, elämäni aakkoset 2016 & elämäni aakkoset 2017. Viime vuoden lopulla listasin myös asioita, joista oon kiitollinen, tällaisen aakkospostauksen muodossa: kiitollisuuden aakkoset!

Ootko sä koskaan toteuttanut tällaista postausta? Olisi kiva lukea!

kevät

A - Aurinko. Se paistaa ihanasti nyt sisään tuolta ikkunasta, kun kirjoitan tätä!

B - Bullet journal. Se on tässä ihan mun vieressä ja auttaa mua pysymään kärryillä siitä, mitä mun pitää tehdä, missä mun pitää olla ja milloin!

E - Essee. Viime aikoina on ollut usein mielessä kouluun tänä keväänä tehtävät kirjaesseet.

G - Geelikynä. Hankin vähän aikaa sitten valkoisen geelikynän ja nyt oon kokeillut uusia tekniikoita sen kanssa bullet journalissani.

H - Herkkulaatikko. Mulle on viimeisten kuukausien aikana muodostunut yksi tällainen laatikko työpöydän viereen, jossa säilytän erilaisia herkkuja tikkareista vaahtokarkkeihin, karkkitangoista irtokarkkeihin ja muihin herkkuihin.

I - Ilo. Se käsittämätön ilo, jolle ei oikeen oo muuta syytä, kun toi auringonpaiste ja valon määrä!

J - Jääpalamuotti. Ostin muuton aikaan viime syksynä jääpalamuotin, koska ajattelin, että sellainen kuuluu olla jokaisen kodin pakastimessa. Joo, nyt mulla on se siellä pakastimessa, mutta en oo kertaakaan käyttänyt niitä jääpaloja.

elämäni aakkoset

K - Koti. Turvapaikka, johon on aina ihana tulla.

L - Loma. Viime viikolla mulla oli hiihtoloma ja ne rennot vapaapäivät tulivat kyllä niin tarpeeseen!

M - Mansikkajäätelö. Maistoin elämäni ensimmäistä kertaa mansikkajäätelöä (tai jos ihan tarkkoja ollaan niin mansikkasoijajäätelöä) hiljattain ja siitä on tullut mun uusi lemppariherkku!

N - Nauru. Samalla, kun kirjoitan tätä postausta, katson Hyviä ja huonoja uutisia ja nauru on kyllä herkässä. Ihan huippu ohjelma!

O - Organisointi. Ja järjestely. Mulle on tosi tärkeetä että asiat on paikallaan ja kaikki on järjestyksessä ja selkeesti organisoituna.

P - ProAkatemia. Koulu, jossa tällä hetkellä opiskelen yrittäjyyttä.

R - Ruoka. Tätä postausta kirjoittaessa syön itse tekemääni nuudeli-kana-kasvis-wokkia. Ihan superhyvää ruokaa!

aakkoset

S - Siivous. Mä oon aina ollut vähän sellainen siivousfriikki ja viime aikoina musta tuntuu, että oon muuttunut sellaiseksi vain enemmän ja enemmän.

T - To do listat. Niiden avulla pysyn kartalla elämästä!

U - Ulkoilu. Oon odottanut noiden pakkasten lieventymistä, jotta pääsisi vähän paremmin taas ulkoilemaan. Joo, se on pukeutumiskysymys ja kylmään säähän pitää vaan varustautua, mutta kyllä musta on kivempi ulkoilla kun aurinko paistaa ja on lämmintä!

V - Villasukat. Mun kämpässä on ainakin näinä vähän kylmempinä kuukausina tosi kylmät lattiat, joten villasukat on pakko olla aina jalassa!

Y - Yrittäjä. Mä olen nykyään yrittäjä!

Ä - Äiti. Mainitsin jo vuosi sitten tekemässäni listauksessa lähentyneeni äipän kanssa ja nyt tuntuu, että oon lähentynyt hänen kanssaan vaan enemmän. Äiti on tärkeä!

8 kommenttia:

 1. Tuli ihan nostalginen olo, kun luin sinun postausta. Muistan, kun tein omat elämäni aakkoset ne olivat ensimmäisiä postauksiani blogissa. Samaistuin to do listoihin, villasukkiin, äitiin ja toivottavasti vielä jonakin päivänä olen itse myös yrittäjä! :)

  http://www.siirikiviharju.com

  VastaaPoista
 2. Nää on aina niin kivoja postauksia! Oon tainnut joskus menneisyydessä myös toteuttaa jonkin vastaavanlaisen postauksen aakkosista :-D

  VastaaPoista
 3. Elämäni aakkosia on aina mukavaa lukea ja musta on mahtavaa, että teet jokaisena vuonna uudet! Tuo herkkulaatikko kuulostaa ihanalta <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista