lauantai 31. maaliskuuta 2018

TALVEN 2018 KUVAKOKOELMA

Mulla on jo jonkin aikaa ollut tapana jakaa aina muutaman kuukauden ajalta kameraan tallentuneita valokuvia tällaisessa kootussa postauksessa. Tänään tulee jatkoa tälle sarjalle, koska se on ollut niin tykätty! Osa kuvista on näkynyt blogin postauksissa aiemminkin, mutta täällä on myös muutama kuva, joita en ole vielä julkaissut missään!

Viime talven kuvakokoelma löytyy muuten täältä!

bullet journal välineet

ur penn

letter board taulu

talvi 2018

ur&penn

bullet journal suomi

bujo suomi

bullet journal blogi

talvi

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana postaus :3 Sun kuvat on aina tosi kauniita

  VastaaPoista
 2. Jälleen aivan ihania kuvia. Pisti silmään erityisesti tuo vaaleanpunainen minilaukku, söpö!

  VastaaPoista
 3. Oon lukenu näitä sun Bujo-aiheisia postauksia ja alkuun tuntu, etten itse jaksa alottaa bujoilua, mutta nyt tuntuu että ehkä mä sittenkin haluisin :D sain sulta inspiraation! Kun oot tollanen bujoilu-tietäjä, nii sanoppas, onko myöhästä alottaa bujoiluu vasta huhtikuussa jos aikoo ylläpitää sitä vuoden 2018 loppuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot seuraillut! Kannattaahan sitä kokeilla, eikä koskaan oo liian myöhäistä! Bujossa on ihan parasta se, että voit aloittaa koska vain ja jättää vaikka kuukauden väliin tai käyttää jollain viikolla vähemmän, jos et ehdi, ilman että paperia ja tilaa menee mahdottomasti hukkaan! Eli kokeile vaan, ei tarvii missään nimessä odottaa uutta vuotta että voi aloittaa! :)

   Poista