lauantai 3. maaliskuuta 2018

TO DO LISTA - MAALISKUU

Maaliskuu on alkanut! Joko nyt voi alkaa puhua keväästä? Mulla ainakin on jo tosi kesäinen fiilis, vaikka tällä viikolla pakkasetkin on paukkuneet vielä -25 asteen tienoillakin. Oon tuonut kevättä kotiin aloittamalla kevätsiivouksen, ostamalla kevään ekan kukkakimpun sekä vaihtamalla valotauluun tekstin "spring vibes only". Jos se kevät kohta tulisi tonne uloskin?

to do lista

1 | Kevätsiivous. Tämän mainitsin jo helmikuun to do listalla ja aloitinkin kevätsiivouksen jo helmikuun puolella, helmikuun viimeisenä päivänä jos ihan tarkkoja ollaan. Silloin aloitin siivoamalla vaatehuoneen ja keittiön. Nyt maaliskuulle jäi sitten vielä eteisen kaappien siivous!

2 | Pyörä kuntoon. Tässä toinen juttu, joka oli jo helmikuun to do listalla. Sain joululahjaksi lamput ja korin mun polkupyörään, mutta vielä en oo saanut aikaiseksi kiinnittää niitä siihen pyörään. Nyt on ollut niin kylmät kelitkin, että ei oo juuri tullut pyöräiltyä, joten siksi tämä homma jäi helmikuussa. Ehkä nyt maaliskuussa olisi paremmat pyöräilysäät?

3 | 2 esseetä. Tänä keväänä mun joka kuukauden to do listalta löytyy kahden kirjan lukeminen ja niistä esseiden kirjoittaminen koulua varten. Helmikuussa kirjoitin kaksi ja nyt taas maaliskuussa pitää kirjoittaa kaksi. Taidankin heti maanantaina suunnata kirjastoon hakemaan uudet kirjat tätä varten!

maaliskuun to do lista

4 | Pakohuonepeli. Ostin poikaystävälle viime syksynä lahjakortin pakohuonepeliin, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi varata aikaa ja mennä sinne! Mä haluaisin nyt maaliskuun aikana ainakin varata sen ajan sitä varten.

5 | Kuntosali. Tammikuussa sairastelin ja helmikuussa toivuin siitä ja yritin muutenkin ottaa rennosti. Edelleen mulla on sellanen olo pitkien työpäivien kanssa, että kroppa tarvii enemmän lepoa, joten en aio ottaa paineita treenaamisesta. Helmikuussa en käynyt kertaakaan salilla ja ajattelin nyt ottaa tavoitteeksi, että jos maaliskuussa kävisi edes yhden kerran!

6 | Uusien bullet journal -aiheisten postausten valmistelu. Ensi kuun alussa on vihdoin siirretty kaikki vanhan bujo-blogini postaukset tämän blogin puolelle, joten haluaisin jo tässä kuussa alkaa valmistella uusia bullet journal -aiheisia postauksia! Oon niin innoissani, että pääsen taas kirjoittelemaan uusia postauksia siitä. Onko teillä toiveita postauksiin bullet journaliin liittyen?

Mitä sun to do listalla on tässä kuussa?

2 kommenttia:

 1. Eikä miten ihania juttuja :-) Rakastan kaikkia vihkoja, kyniä sun muuta näpertelyä, tohon norsuvihkoon rakastuin ihan täysin <3!!


  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Se onkin kyllä ihana, sain tuliaisina poikaystävän siskolta :)

   Poista