perjantai 9. maaliskuuta 2018

TOMBOW DUAL BRUSH -KYNÄT

Tämä postaus on julkaistu alunperin viime syyskuussa Bujo & Moressa, mutta siirrän kaikki sen blogin postaukset tämän blogin puolelle. Edelleen kuitenkin olen innoissani näistä kynistä ja harjoittelen kovasti näillä kirjoittamista, joten postaus on yhä ajankohtainen!

Palkitsin itseni kesän kovasta työnteosta tilaamalla viimein kauan haaveilemiani Tombow:n kyniä! Näissä kynissä on siis kaksi eri päätä, joista toinen on ihan tavallinen, ohut tussi ja toinen taas brush- eli sivellin-mallinen. Siveltimen mallisella päällä saa aikaiseksi kaunista tekstiä muuttamalla kynän painoa.

tombow dual brush pens

brush pens

Tilasin itselleni siis mustan kynän ja pastellivärisen setin kyniä Teippitarhasta! Olin ihan hirmu innoissani näistä kynistä ja heti, kun sain paketin käsiini, oli pakko alkaa testailla näitä! Nyt oon jonkun verran harjoitellut ja edelleen oon yhtä innoissani!

Mun lempparisävyt näistä on ehdottomasti tuo violetti ja haaleampi sininen sekä luonnollisesti musta. En oo juuri vielä uskaltanut käyttää näitä mun bujossa, mutta ne värit tulee ainakin varmasti näkymään jatkossa siellä, kunhan handlaan tämän kirjoitustyylin vähän paremmin!

brush lettering

Tässä näette, miten siis tällaista brush lettering -tekstiä (me tarvitaan kyllä parempia suomenkielisiä termejä näille jutuille!!) saa tuolla siveltimen kaltaisella osalla näistä kynistä. Joka kerta, kun vedän kynää ns. alaspäin tai kohti itseäni, painan kynää enemmän paperia vasten ja näin leveämpi osa kynästä osuu paperiin. Kun taas vedän kynää ns. ylöspäin tai poispäin itsestäni, painan kynää vain ihan pikkuisen, jolloin se tekee vain ohuen jäljen paperiin.

tombow

Nyt mulla on siis ohjelmassa reilusti harjoittelua näiden kynien kanssa, että pääsen kunnolla ottamaan nämä käyttöön bullet journalissani! Olen nyt jo käyttänyt näitä myös erilaisten korttien tekemiseen ja pakettikorttien kirjoittamiseen.

Nyt haluaisinkin kuulla, onko siellä muilla näitä kyniä? Minkälaisiin juttuihin ootte käyttäneet näitä kyniä?

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs noilla saa nättiä tekstiä ja aivan ihanat värit noissa! <3

  VastaaPoista
 2. Vitsi noi näyttää nätiltä! Musta on ihana kattoa esim instavideoissa, kun ihmiset koristelee bujoaan noilla (tai saman tyyppisillä) :D Pitäis ehkä hankkia itsellekin, viimeistään seuraavan bujon kunniaks.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niimpä, se on kyllä ihanaa katsottavaa :) Suosittelen!

   Poista
 3. Saapas noilla nättiä jälkeä! Jos käyttäisin kyniä koulujuttujen lisäksi johonkin muuhun, niin ostaisin ehdottomasti tollasia! :-D

  VastaaPoista