sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

BLOGISUOSIKKEJA

Empowered women empower women.

Naistenpäivänä sosiaalisessa mediassa erittäin pinnalla olleesta lauseesta inspiroituneena haluan tänään jakaa teidän kanssa ihanien, inspiroivien ja lahjakkaiden kanssabloggaajien sisältöä!

Kehittelin muutaman eri kategorian, joista halusin erilaisia postauksia nostaa esille. Itse asiassa ajattelinkin, että voisin jatkossa toteuttaa tällaisen postauksen useamminkin ja jakaa mua inspiroinutta sisältöä näistä samoista kategorioista! Mitäs mieltä oot ideasta?

naistenpäivä

Syvällisempää pohdintaa

Laura kirjoittaa tärkeästä asiasta, jota haluaisin tuoda itsekin enemmän esille, joten halusin ehdottomasti nostaa tämän postauksen esille. Mua ärsyttää niin naistenpäivässä kun yleisessäkin keskustelussa se, että tasa-arvo ja naisten jalustalle nostaminen rinnastetaan samoiksi asioiksi. Kannatan tietysti mahdollisimman oikeudenmukaista tasa-arvoa ja ollaan me naiset välillä ansaittukin paikka siinä jalustalla, mutta ei nämä kaksi ole missään nimessä sama asia.

Asiaa parisuhteista

Petra vertaa blogissaan parisuhdetta autoon. Vertaus on monessakin suhteessa osuva, joten jo se kannattaa käydä lukemassa. Petralla on myös niin tässä nyt linkkaamassani postauksessa, kuin monessa muussakin, paljon hyviä vinkkejä terveen parisuhteen ylläpitämiseen - itse ainakin tykkään kovasti lukea näitä!

Ihanimpia ostoksia

Mä oon kovasti jo odotellut keväisiä ostospostauksia, koska mulle ainakin juuri kevät ja se pastellivärien huuma on ihaninta aikaa shoppailla ja katsella muidenkin ostoksia. Jasmin esittelee omassa blogissaan kaksi aivan ihanaa ja keväistä laukkuostosta!

Upea asu

Mariannen asut on usein juuri mun tyyliä ja siksi tykkään niistä kovasti! Tässäkin tapauksessa kävi juuri niin - asun jokainen vaatekappale on sellainen, jonka mielelläni nappaisin omaankin vaatekaappiini ja kokonaisuus toimii! Tuo piristävä keltainen, josta on tullut mun uusi lemppariväri viime kuukausina, on aivan ihana osa tätä asua!

Hauskin haaste

Halusin myös valita tähän listaukseen jonkin monissa blogeissa kiertäneen aiheen tai haasteen. Valitsin pihistä vs panosta -haasteen (jonka muuten toteutin myös itse), koska musta on mahtavaa, että rahasta voidaan puhua avoimesti! Jonnan postausta oli hirmu hauska lukea ja verrata omia kulutustottumuksiaan hänen tottumuksiinsa.

Kaunis koti

Ihanan Sonjan sisustus- (ja pukeutumis-) tyyli on aina ollut kovasti mun makuun ja ihastuinkin hänen postaukseensa, jossa hän esittelee ihania yksityiskohtia kotonaan. Kahdeksasta kohdasta kuusi on sellaisia, joita munkin kotoa löytyy!


Bujoilua

Pakkohan mun oli myös mainita täällä joku, joka bloggailee bujostaan! Itse rakastan tehdä postauksia bullet journaliini liittyen ja vähintään yhtä ihanaa on myös nähdä muiden postauksia aiheesta. Sannin kuvista löysin ihanaa inspiraatiota ja ideoita, joita aion kokeilla myös omassa bujossa!


Kivoin diy-tutoriaali

Julia näyttää itse asiassa postauksessaan useammankin superhelpon tutoriaalin aivan ihanan näköisillä tusseilla. Itse en oo vielä noita tusseja nähnyt kaupoissa ja siksi en oo päässyt näitä tutoriaaleja testaamaan, mutta odotan sitä jo!

Ihanaa visuaalisuutta

Marianne on yksi mun suosikkibloggaajia ja ainainen inspiraation lähde, joten ei oo ihmekkään, että häneltä valikoitui kaksikin postausta tähän listaukseen. Oon itse visuaalinen tyyppi ja arvostan visuaalisuutta kovasti ja tämän postauksen kuvat sekä Mariannen valitsemat taulut miellyttää mun silmää kovasti!

Hyödyllisiä vinkkejä

Suvi jakaa todella hyviä ja konkreettisia vinkkejä vaateliikkeeseen töihin haluavalle. Aivan mahtavaa kuulla aiheesta joltakin, jolla on omakohtaista kokemusta ja nimenomaan näin tarkasti. Jos duunit vaateliikkeessä kiinnostaa (tai on mikä tahansa työhaastattelu edessä), tämä kannattaa ehdottomasti lukea!

Inspiraatiota bloggailuun

Taru mainitsee postauksessaan monta hyvää ja hyödyllistä vinkkiä blogipostauksen kirjoittamiseen. Lukemalla Tarun postauksen saat mm. inspiraatiota postausaiheiden ideointiin, hieman ohjeita hakukoneoptimointiin sekä vinkkejä otsikointiin!

Herkullisin resepti

Hennan ihanassa fiilistelypostauksessa on herkullisen näköisiä kuvia ja resepti maidottomiin, amerikkalaisiin pannukakkuihin! Maidottomuus on nyt pinnalla muutenkin, mutta itse maidolle allergisena arvostan tällaisia reseptejä aina kovasti!

14 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ihana idea! Itse löytää lisää luettavaa ja linkatuille tulee hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  2. Oho kiitos paljon maininnasta! En väsyneenä edes tajunnut että oli oma blogini kyseessä ennen kuin avasin linkin :D Todella kiva postausidea kun oot valinnut tähän muita kuin niitä kaikista suosituimpia ja tunnetuimpia blogeja niin löysin uutta luettavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Valitsin niitä blogeja joita itse luen & joiden sisällöstä inspiroidun lukijamääristä välittämättä :)

      Poista
  3. Tosi kivasti toteutettu postaus :) eli tykkään ideasta!

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos maininnasta - kiva että tykkäsit! Olipa hauska idea jakaa mieleenjääneitä blogipostauksia, täytyy tsekata muutkin vinkkaamasi :) Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että pidit ideasta! Kivaa uutta viikkoa sinnekin :)

      Poista
  5. Oo kitos maininnasta! Superhyvä idea tää ja ai että, oon niin imarreltu et mainitsit just ton bujo-postauksen! ♥ Löytyi mullekin uutta luettavaa! :-)

    VastaaPoista
  6. Tää oli kyllä tosi kiva idea :) Täytyykin paremmalla ajalla tutkia tarkemmin näitä sun linkkailemia blogeja!

    VastaaPoista
  7. Ei vitsi, huomasin tän postauksen vasta nyt! Mutta siis superkiva idea ja kiitos paljon maininnasta!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos sulle vaan ihan loistavasta postauksesta :)

      Poista