keskiviikko 7. helmikuuta 2018

10 POSTAUSIDEAA TALVELLE

Oon jakanut viime syksynä 10 postausideaa syksylle ja ajattelin jatkaa tänään postausideoilla talvelle! Joskus sitä vain iskee inspiraation puute ja tällaisista listauksista on silloin kiva inspiroitua. Nappaa siis tästä ideat talteen tai inspiroidu näistä ja kehittele ihan omia, uusia ideoita!

postausidea talvelle

1 | Kerro kalenteristasi. Vuoden alussa aloitetaan uusia kalentereita ja kokeillaan uusia menetelmiä, joten kerro millaista kalenteria, bullet journalia tai sovellusta käytät aikasi suunnitteluun ja jaa parhaat vinkkisi ajankäytön suunnitteluun!

2 | Ystävänpäiväideoita. Jaa sun ideat diy ystävänpäiväkortteihin, ystävänpäivän yllätyksiin tai vaikka ystävänpäivän asuihin!

3 | Jaa talvinen kauneudenhoitorutiinisi. Talvi on monille meistä hankalaa aikaa esimerkiksi ihon tai hiusten kuivuessa ja me kaivataan aina uusia vinkkejä ja tuotteita näiden ongelmien ratkaisuun. Jaa siis sun rutiini ja vinkit esimerkiksi kuivien käsien hoitoon.

4 | Haluaisin -lista. Jaa lista asioista, joita haluaisit maistaa, kokea, nähdä tai tehdä tai esimerkiksi paikoista joissa haluaisit käydä.

5 | Talven to do lista. Mä rakastan to do listoja ja musta on aina hauska lukea muiden to do listoja heidän blogeista! Jaa siis sun to do lista niistä asioista, jotka tämän talven aikana haluat tehdä!

postausideoita

6 | Numeroina -postaus. Viime kesänä jo kovaan suosioon nousseet numeroina -postaukset on edelleen pinnalla monissa blogeissa ja myös talvinen versio tästä voisi olla kiva toteuttaa! Viikko numeroina, tammikuu numeroina tai vaikkapa talvi numeroina. Esimerkkinä linkkaan teille mun kesä numeroina -postauksen!

7 | Jaa sun viisi parasta vinkkiä. Valitse sinulle tärkeä aihe, asia missä oot hyvä tai tärkeä harrastus ja jaa sun viisi parasta vinkkiä siihen. Ne voi olla vaikkapa viisi parasta vinkkiä valokuvaukseen tai viisi parasta vinkkiä bullet journalin aloittamiseen!

8 | Talviset treffi-ideat. On aina hauskaa löytää uudenlaista tekemistä kumppanin kanssa ja tällaiset treffi-idea -postaukset on ihan loistavia inspiraationlähteitä siihen! Mä jaoin omat 10 treffi-ideaani talvelle jo pari viikkoa sitten!

9 | Suurin ja pienin haaveesi juuri nyt. Kirjoita fiilispostaus, jossa kerrot suurimmasta ja pienimmästä haaveestasi juuri nyt!

10 | Talven kuvakokoelma. Mä oon jo pitkään jokaisen vuodenajan vaihteessa kasannut kuvakokoelman blogiin viimeisiltä muutamilta kuukausilta. Viimeisin talven kuvakokoelma on postattu viime maaliskuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti