lauantai 10. helmikuuta 2018

15 ASIAA, JOTKA TEKEE MUT ILOISEKSI JUURI NYT

Niinkuin oon täällä blogissa sanonut jo monesti, välillä kannattaa vaan keskittyä niihin elämän positiivisiin juttuihin. Vaikka kuinka stressaa, ärsyttää ja ahdistaa, niin silti meillä kaikilla on elämässä myös ihania juttuja. Kun niitä alkaa oikein miettimään ja kirjaa vaikka ylös, niin saattaa jopa yllättyä siitä, miten monta syytä itsellä on iloon ja kiitollisuuteen! Tänään jaan teidän kanssa mun listausta tältä viikolta!

onnellisuus

1 | Pitenevät päivät ja viime aikoina pilvien takaa pilkistellyt aurinko!

2 | Ihana poikaystävä, joka aina välittää ja kuuntelee! En tiedä mitä tekisin ilman häntä.

3 | Oon päässyt koulussa mukaan ihan hirmu mielenkiintoisiin projekteihin! Ollaan perustettu siis osuuskunta ja tällä viikolla oon esimerkiksi ollut valokuvaajana. Ollaan myös käyty tosi mielenkiintoisia keskusteluja koulukavereiden kanssa ja tuolla on päässyt myös tutustumaan uusiin ihmisiin!

4 | Vastasiivottu koti. Oon nyt loppuviikosta vasta ehtinyt hoitaa mun viikottaiset siivoukset ja puhdas koti, puhtaat lakanat ja erityisesti siisti keittiö on kyllä parhaita juttuja ikinä!

5 | Uusi imuri! Siivoamisesta puheenollen, oon ollut hirmu tyytyväinen uuteen imuriini, josta mainitsinkin jo tammikuun suosikeissa. Vaihdoin johdollisen, vanhanaikaisen imurin johdottomaan varsi-imuriin ja imurointi on nyt niin paljon kätevämpää!

onnellinen

6 | Ystävänpäivä on jo ensi viikolla! Oon oottanut tätä käytännössä jo viime vuodesta asti, koska viime vuonna poikaystävä oli ystävänpäivän aikaan työmatkalla Saksassa. Tänä vuonna saamme viettää meidän ensimmäisen ystävänpäivän yhdessä!

7 | Uudet träkkerit bullet journalissa. Helmikuussa halusin kokeilla uniträkkeriä ja lisäksi ystävänpäivän kunniaksi tein 28 kohdan listan asioille, joita rakastan poikaystävässäni. Näin voin helmikuun ajan joka päivä kirjoittaa jotain ihanaa hänestä bujooni! Ehkä tämä on vähän "cheesy", mutta musta on ollut hauska täytellä sitä!

8 | Ensimmäinen kirjaessee on valmis. Meidän pitää kouluun kirjoittaa tämän kevään aikana 8 esseetä ja mä oon saanut ensimmäisen jo valmiiksi! Uskon, että ne muutkin tässä syntyy aika kätevästi, kun oon jo päässyt alkuun!

9 | Kupillinen teetä, joka mulla on tässä nyt, kun kirjoitan tätä. Se tuntuu ihanan lämpöseltä käsiä vasten!

10 | Uusi letter boardini, jonka voitin arvonnasta! Siitä on tulossa kuvia myöhemmin!

onni

11 | Mahtavat tiimikaverit koulussa! On ihan huippua tehdä hommia lahjakkaiden, kilttien, hauskojen ja fiksujen tyyppien kanssa!

12 | Uudet viikkoaukeamat. Oon tänä vuonna kokeillut pariakin uutta tapaa toteuttaa mun viikkoaukeamat ja toinen niistä tuntuu toimivan tällä hetkellä ihan superhyvin mulle! Niistä lisää keväämmällä, kunhan saan kaikki Bujo & Moren postaukset vihdoin siirrettyä tänne!

13 | Mun vuoden 2018 projekti. Oon ehtinyt valitettavan vähän toteuttaa sitä, mutta joka kerta, kun kirjoitan, niin tulee hirmu hyvä fiilis! Lisää projektista täällä!

14 | Hiihtoloma lähestyy! Mulla on toki lomallakin töitä ja varmasti paljon opiskeltavaa, mutta odotan hiihtolomaa siksi, että tärkeä ystäväni on tulossa käymään mun luona, eikä olla nähty kuukausiin! En malta odottaa, että voidaan kunnolla istua alas ja jutella!

15 | Terve olo! Tammikuun lopulla sairastin korvatulehduksen, olin kuumeessa ja nuhassa ja käytännössä viikon vaakatasossa, enkä saanut mitään aikaiseksi. Tällä viikolla oon pikkuhiljaa alkanut tuntemaan oloani suurinpiirtein terveeksi ja energiatasot on alkaneet palata normaaleiksi. Vielä kuitenkin otan rauhassa etten sairastu uudelleen!

Mikä tekee sut iloiseksi juuri nyt?

2 kommenttia:

 1. Ihania asioita tässä sun listassa ♥ Mua on piristänyt viimeaikoina kirkas auringonpaiste, uudet tuttavuudet koulussa ja tietysti poikaystäväkin. Myönnän olevani oman kodin suhteen pieni perfektionisti, enkä tänä päivänä siedä pienintäkään sotkua ollenkaan... Ehkä tämä on kuitenkin enemmän positiivinen asia :)

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania syitä sullakin! Mulla on sama juttu, sotkut kotona ahdistaa :D

   Poista