sunnuntai 25. helmikuuta 2018

JUURI NYT - HELMIKUU

Helmikuu on pitänyt sisällään sairastelusta toipumista, arkeen paluuta, uusia vastuita, kiirettä ja paljon aurinkoisia pakkaspäiviä. Mä olisin kyllä jo ihan valmis kevääseen, mutta sitä odotellessa ei auta juuri muuta, kuin nauttia tuosta valosta, mikä nytkin paistaa ikkunasta sisään!

helmikuu

Tällä hetkellä...


olen innoissani: siitä, että enää muutama viikko ja päästään töissä rakentamaan uutta myymälää uuteen kauppakeskukseen!


haluan: mun hiukset takaisin. Kävin tällä viikolla kampaajalla ja hän veti mun hiukset ihan liian lyhyiksi. No, aina ei voi onnistua, Nyt ootan vaan, että ne kasvais mahdollisimman pian takaisin!


luen: tällä hetkellä kirjaa nimeltä the fifth discipline koulua varten.


kuuntelen: hitaita, ihania balladeja. Yleensä oon menevämmän musiikin ystävä, mutta varsinkin loppuhelmikuun oon kuunnellut kaikkia ihanan rauhallisia ja melankolisiakin biisejä. Ehdoton suosikki Samu Haberin versio Hiljaisuus -biisistä.


toivon: että toi aurinko alkaisi pikkuhiljaa lämmitäämään enemmän ja näistä pakkasista päästäisiin! Kaunistahan tuolla ulkona on aurinkoisina pakkaspäivinä, mutta mä vaan oon enemmän kesäihminen.


katson: YouTubea. Helmikuussa on ollut ihana seurata Boho Berry -kanavan One month in my bullet journal -sarjaa, missä ihana Kara näyttää joka päivä, miten hän käyttää bullet journaliaan! Jos sä bujoilet myös, suosittelen tsekkaamaan!


suunnittelen: ensi viikon hiihtolomaa! Mulla on kahtena päivänä töitä, mutta muuten noina vapaapäivinä ehtii tehdä vaikka mitä kivaa!


Kertokaa kommenteissa, mitä teillä on viime aikoina ollut mielessä! Kenties jotain samoja juttuja mun kanssa? 

4 kommenttia:

 1. Joskus on kyl aivan ihanaa kuunnella hiukan hitaampaa musiikkia. Iteki oon ny normaalista poiketen kuunnellu hitaita kappaleita ja on se kyllä tehny tosta aurinkoisesta ja jääkylmästä säästä paljon taianomaisempaa katsottavaa

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja tykkään sun blogin ulkoasusta tosi paljon :) Liityin lukijaks!

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla! Toivottavasti viihdyt :)

   Poista