lauantai 3. helmikuuta 2018

HAUSKA TO DO LISTA

Tässä taas viime kesänä Bujo & Moressa julkaistu postaus siirtyy tämän blogin arkistoihin. Vaikka tämän postauksen lista onkin tehty juhannukselle, niin idea toimii myös vaikkapa hiihtolomalle, pitkään viikonloppuun, kesälomalle tai mihin tahansa muuhun hauskaan ajankohtaan!

Tein itselleni hauskan to do listan juhannukseksi ja aion jakaa tänään tämän idean teidänkin kanssa! Mä rakastan erilaisia listoja ja to do listojen kirjoittaminen ja asioiden yliviivaaminen tai muuten tehdyksi merkkaaminen on ihan parasta! Oon varma, että en oo ainut!

Normaalisti kirjoitamme to do listalle ne ei-niin-hauskat, mutta pakolliset asiat, kuten työt, läksyt tai kotityöt. Kun lähdin juhannukseksi mökille, en halunnut tehdä muutamalle päivälle omaa to do listaa lainkaan vaan päädyin tekemään to do listan kaikesta hauskasta koko viikonlopulle!

bullet journal to do lista

Kirjoitin siis ylös kaikki ne hauskat asiat, mitä haluan juhannuksena tehdä ja mitä tulee väkisinkin mökillä tehtyä. Listalla on esimerkiksi grilliruoan syöminen, kiinanshakin pelaaminen ja saunominen!

Viereiselle sivulle piirsin saman määrän jäätelöitä ja ruusuja, kuin kirjoittelin näitä "tehtäviä" to do listalleni. Värittelin sitten jätskit ja ruusut sitä mukaa, kun tuli tehtyä niitä hauskoja juttuja listaltani ja täysi sivu tarkoittaa sitä, että tein kaikkea sitä, mitä juhannuksena halusinkin tehdä!

Näin pääsin bujoilemaan läpi juhannuksen, vaikken halunnut mitään ns. oikeita to do listoja kirjoitellakaan. Lisäksi tästä juhannuksesta jäi hauska muisto bujoon ja jos joskus ei muista, mitä kaikkea hauskaa sitä mökillä tulee tehtyäkään, voin palata tähän sivuun ja samalla siihen juhannukseen!

Aion tehdä vastaavanlaisen to do listan ainakin myös muille lomille ja rennoille viikonlopuille! Mitä tykkäätte ideasta?

to do lista

bullet journal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti