sunnuntai 8. lokakuuta 2017

VIIKON PLUSSAT JA MIINUKSET

Aina ei mee kaikki putkeen tai suunnitelmien mukaan. Ajattelinkin tällä viikolla listata positiivisten, ihanien plussajuttujen lisäksi ne ei-niin-ihanat, negatiiviset miinusjutut! Tässä postauksessa siis viikon plussat ja miinukset!

Lähdetään liikkeelle niistä miinuksista, niin jää sitten lopuksi päälimmäiseksi mieleen ne positiiviset jutut ja sitten hyvällä energialla kohti uutta viikkoa! Ihanaa sunnuntaita!

muutto

arki

Miinukset

Äkkiä pimenevät illat ja kattolamppujen puute vielä uudessa kodissa, kaikki tavarat hukassa muuttolaatikoissa ja mun suosikki kaulahuivin katoaminen! Mulla ei oo hajuakaan, missä toi huivi on ja mä tarvitsen sitä!

Vesisateessa kouluuun pyöräileminen, lähestulkoon tunnin pituinen työmatka suuntaansa, mieletön kiire koulun, töiden, muuton ja blogijuttujen kanssa.

Takaraivossa stressiä aiheuttavat päälle painavat deadlinet ja ensi viikolla edessä olevat tämän syksyn ensimmäiset kokeet. En ole valmis!

Muuttojen, töiden, koulun ja kaiken muun hässäkän aikaansaama stressi ja turhautumisen tunne. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tällä viikolla on ollut vaikea priorisoida tekemisiä. Tuntuu, että on niin paljon hommaa, ettei tiedä mistä aloittaa! Tätä hankaloittaa muuton jäljiltä vielä sekaisin oleva koti, jossa keskittyminen ei ole maailman helpointa.

uusi koti

jysk

Plussat

Uusi koti ja kaikki uudet ihanat asiat täällä (materialisti ilmoittautuu), ihana poikaystävä ja vanhemmat jeesaamassa muuttohommissa, poikaystävä, joka lähtee mun kanssa Ikeaan ja kantaa mun ostoksia, ihan ikioma pyykinpesukone ja vapaus pestä pyykkiä silloin kun itse haluaa.

Mummulle järjestetyt yllätyssynttärit, voileipäkakku ja muut juhlaherkut. Viikonloppu kotikotona perheen ja isovanhempien kanssa.

Mielettömän siro ja kaunis hopeasormus, joka sattumalta löydettiin työpaikan muuttoa tehdessä. Sormus oli niin vanhaa mallistoa, että sain siitä hirmu hyvät alennukset ja maksoin lopulta reilun kolme euroa aidosta hopeasormuksesta. Mikä löytö!

Iloinen asiakaspalvelu Sammonkadun Makuunissa, vaikka työntekijä oli jo joutunut jäämään ylitöihin, sekä avulias myyjä Koskikeskuksen BikBokissa, joka etsimällä etsi mulle myymälän viimeisen kappaleen kadonnutta suosikkikaulahuiviani ja lopulta löysi sellaisen mulle.  Oonko ainut, joka tulee hirmu iloiseksi, kun saa jossain hyvää asiakaspalvelua?

Kivat ja ymmärtäväiset työkaverit ja ihana uusi liiketila töissä. Saimme uuteen kauppakeskukseen muutettuamme käyttöön isomman myymälän ja isomman varaston. Töissä on nyt paljon kivempi olla, kun siellä mahtuu kulkemaan ja tavarat löytyy paremmin isosta varastosta!

Bullet journal, jota ilman en kyllä pärjäisi, varsinkaan tällaisina kiireisinä aikoina, kun on kaikkea hässäkkää meneillään yhtä aikaa! Saan purkaa siihen mun ajatukset ja stressin, sekä pysyn sen avulla kärryillä siitä, missä mun pitää milloinkin olla ja mitkä asiat pitää olla tehtynä tiettyihin päiviin mennessä. Ja vaikka tämän täyttäminen ja ylläpitäminen viekin oman, pienen aikansa kiireisestä arjesta, välillä sellainen pieni luova hetki journalin kanssa on juuri se, mitä hetkiseen elämään kaipaan!



Onneksi tämä jälkimmäinen lista on paljon pidempi, kuin ensimmäinen. Eiköhän mulla siis kaikesta huolimatta oo ollut ihan hyvä viikko - toivottavasti sullakin oli! Kerro kommenteissa yksi miinus ja yksi plussa sun tästä viikosta!

6 kommenttia:

  1. Mulla ainakin + hyvien kavereiden seura
    ja - Kylmät aamut ja pimenevät illat
    Hyvää tulevaa viikkoa.

    Anne H - https://vauhdillavastatuuleen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä noista kylmistä aamuista! Kivaa viikkoa sullekin :)

      Poista
  2. Me käydään viikon paras ja tyhmin juttu ipanoiden kans läpi aina sunnuntaisin ja eilen Matildan mielestä koko viikon paras juttu oli teidän kohtaaminen ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi juku <3 Munkin viikon parhaimpiin juttuihin kuuluu kyllä teidän näkeminen, vaikkei se tähän postaukseen tullutkaan!

      Poista
  3. Tärkeät työkaverit ja hyvät semmoset tekee työstä mielekästä ! Hitsi toi kirjainvalotaulu on musta niin ihana, oon myös katsonut tommosta.. pitäis ehkä itsekin ostaa. Löysin toistaiseksi vaan pienen 2-rivisen mutta ehkä toi kolmerivinen olisi kivempi :)

    ~Finnlandsnorsk~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekee! Mä oon viime aikoina nähnyt Suomalaisessa Kirjakaupassa tollaisen ja omani on Clas Ohlsonilta, sellaiset isot A4 kokoiset. Toi kuvassa näkyvä on pienempi, mutta en tiedä mistä se on, koska sain sen lahjaksi! :)

      Poista