keskiviikko 11. lokakuuta 2017

UUSIA JUTTUJA UUTEEN KOTIIN

Oon muuttanut uuteen kotiini reilu viikko sitten ja paljon on tullut hankittua kaikkea uutta tänne! Asuin aiemmin mun serkun kanssa ja monet tavaroista, joita käytin, olivat hänen, joten tarvitsin nyt omat, kun muutin yksin. Enimmäkseen oon ostanut tylsiä juttuja, kuten siivousaineita, roskiksia ja leivänpaahtimen, sekä muutamat huonekalut, mutta niitä en esittele tässä postauksessa. Tässä postauksessa on niitä pieniä kauniita arjen käyttötavaroita sekä sisustus- ja järjestysjuttuja! Huonekaluja näkyy varmasti tulevissa postauksissa, jonkinlainen asunnon esittely on kyllä tulossa, kunhan koti on siinä kuosissa, että kehtaa esitellä!

finlayson

Finlaysonin alennuksista löysin muutamankin jutun, mutta tässä kuvassa nyt nämä keittiöliinat. Tykkään hirmuisesti tästä kuosista ja lisäksi yksi mun suosikkeja on se Finlaysonin elefanttikuosi. Ostin molemmilla kuoseilla kahden keittiöliinan setit. Se elefanttikuosinen on sellainen hyvin vaalean harmaa ja aivan ihana! Samaa elefanttikuosia ostin Finlaysonilta myöskin suihkuverhon valkoisessa värissä.

muutto

Astioita mulla oli aika paljon ennestäänkin (tykkään keräillä niitä), mutta lautasia piti muutama hankkia. Ostin itse Iittalan Teema -sarjan valkoisia ruokalautasia kaksi kappaletta koossa 23cm ja sain mun mummulta samanlaisia kuusi kappaletta koossa 21cm. Lisäksi ostin itselleni saman sarjan isoja kulhoja, tykkään nimittäin syödä nuudelia näistä ja syön nuudelia ihan jatkuvasti, joten tarvitsin pari tällaista! Marimekon lautanen vasemmanpuoleisessa kuvassa on myös saatu mummulta ja tulee mulla sisustuskäyttöön.

flying tiger

Flying Tiger Copenhagenista löysin kaksi tällaista ihanaa kultaista tarjoitinta, jotka ajattelin sopivan hyvin esimerkiksi kynttilöiden alustoiksi. Oli ihan pakko ottaa näitä kaksi kappaletta, kun tykkäsin niin kovasti! Nyt pitäisi vain löytää paikka näille, kunhan kaikki huonekalut on saatu hankittua ja järjestykseen.

uusi koti

koti

Lisäksi Flying Tiger Copenhagenista löysin ihan loistavan kansion erilaisten pienten paperien säilytykseen. Tykkäsin hirmuisesti tämän kansion kuosista ja olin jo jonkin aikaa etsinyt jotain tällaista säilytysratkaisua. Mulla on paljon erilaisia kartonkeja ja paperinpaloja ja muita askartelupapereita, jotka on erikokoisia ja osasta leikattu palaa pois. Aiemmin ne oli mulla vain sekaisin yhdessä lipaston laatikossa, mutta nyt sain kaikki paperit ja palaset järjestykseen!

ur penn

Ur&Penn:iltä ostin kaksi kellorasiaa, johon saa kumpaankin seitsemän kelloa säilytykseen. Mulla on tällä hetkellä yhdeksän, joten saan mun kaikki kellot hyvin näihin mahtumaan ja vielä on tilaa muutamalle uudellekin! Mulla ei oo aiemmin ollut mitään kunnollista säilytyspaikkaa kelloille, joten näistä on ihan luksusta aamuisin valita sopiva kello käteen.

valotaulu

Sain viime toukokuussa synttärilahjaksi tällaisen ihanan kirjain-valotaulun, ja koska se oli niin ihana, halusin ehdottomasti toisenkin, mutta vain isomman. Lahjaksi saamani on noin puolet A4-koosta ja tämä kuvassa näkyvä, jonka ostin Clas Ohlsonilta, on noin A4:n kokoinen. Tällä hetkellä suunnitelmana on sijoittaa toinen makuuhuoneeseen ja toinen olohuoneeseen!

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ! Tommosen letterboxin haluaisin myös! Tigerista löytyy kyllä aina kaikkea kivaa, se on vähän kun uus tiimari. Mutta niillä on lapsityövoimaa käytössä niin koitan boikotoida aina mahdollisimman pitkälle palvelua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu,ne on ihania :) Okei, tuota en tiennytkään. Täytyypä tutkia asiaa...

   Poista
 2. Oon metsästänyt noita valotauluja sekä Seinäjoelta että Vaasasta, mutta ne on joka paikasta loppu! Ainoastaan Suomalaisesta kirjakaupasta löytyi yksi, mutta se oli liian iso.. Pitääpä vielä kerran käydä kiertämässä Clasu läpi ja kysyä vaikkapa myyjiltä niitä. :D Ootan sulta innolla lisää kotipostauksia!♥

  http://emmiinae.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä suosittuja, niin onko ihmekään! Toivottavasti jostain löydät! Kiva kuulla, niitä on kyllä tulossa! <3

   Poista
 3. Tosi kivoja juttuja oot hankkinut! Odotan jo innolla asunnonesittelyä! :-)

  VastaaPoista
 4. Noi Marimekon lautaset on niin ihania! Vielä kun raaskisi ostaa niitä, en muita lautasia sen jälkeen enää käyttäisikään! :D

  https://katariina-nineintheafternoon.blogspot.fi

  VastaaPoista