torstai 5. lokakuuta 2017

TO DO LISTA - LOKAKUU

Lokakuu on ainakin täällä isojen muutosten kuukausi! Muutin viime viikonloppuna uuteen kotiin ja samalla viikolla tehtiin muuttoa kauppakeskuksesta toiseen myös mun työpaikalla. Tässä kuussa pitää siis saada ihan uudenlainen arki käyntiin ja tottua uusiin paikkoihin, reitteihin ja rutiineihin. Edessä siis jännitävä kuukausi!

to do lista

1 | Uuden kodin viimeistely. En oo ihan vielä saanut edes kaikkia muuttolaatikoita purettua ja moni tärkeä juttu on vielä hankkimatta uuteen kotiin. Tässä kuussa siis keskitytään kodin kuntoon laittamiseen! Huonekaluja hankin pikkuhiljaa, eli valmista tästä ei ihan vielä tässä kuussa tule, mutta josko noista pahvilaatikoista edes pääsisi eroon!

2 | Koulu, kokeet ja deadlinet. Eka jakso syyslukukautta on tulossa päätökseen pikkuhiljaa ja se tarkoittaa sitä, että ekat kokeet alkaa ensi viikolla. Projektien deadlinet myös lähestyy uhkaavasti.

3 | Salitreenit. Tämä oli mulla jo syyskuun to do listalla, mutta hommat ei menneet ihan putkeen. Syyskuun alussa sairastelin ja kun loppukuusta pääsin salille, loukkasin mun ennestään jo vähän rikkinäisen olkapään. Tuntuu, että jatkuvasti sattuu jotain, etten pääse salille ja sellaiseen hyvään treenirytmiin! No, yritetään taas löytää toi rytmi ja pysyä terveenä lokakuussa...

4 | Nauti syyslomasta. Lokakuussa mulla on viikon loma koulusta ja sillä viikolla oon vaan viikonlopun töissä, eli se tarkoittaa peräti viittä vapaapäivää! Samalla viikolla tulee myös virallisesti vuosi täyteen mun ja poikaystävän yhteistä matkaa parisuhteessa, joten aiomme myös juhlistaa sitä jotenkin!

lokakuu to do lista

syksy to do lista

5 | Opettele uudet bussikuviot. Koska sekä koti että työpaikka on muuttaneet, täytyy nyt opetella kulkemaan ihan uusilla busseilla. Aiemmin kun kuljin vain Tampereen keskustasta kouluun, oli helppo opetella ne muutamat bussit, joilla pääsi, mutta nyt pitää kulkea Ideaparkiin asti töihin ja opetella tosiaan uudet bussit ja aikataulut!

6 | Opettele uudet rutiinit. Bussiaikataulujen lisäksi on monia muita rutiineja, joita opettelen tässä kuussa uusiksi. Missä ja milloin käyn ruokakaupassa ja mistä kuljen kouluun, missä on lähin apteekki ja moneltako pitää aamulla lähteä, että ehtii? Täytyy myös kehitellä ihan uudet rutiinit kodin siivoamiseen, etenkin nyt kun mulla ei oo enää tiskikonetta ja kaikki on tiskattava käsin.

7 | Tutustu uuteen ympäristöön. Juuri aloin pikkuhiljaa tottumaan Tampereen keskustan kuvioihin ja oppimaan siellä parhaat lenkkipaikat ja mistä löytää mitäkin. Nyt opetellaan sitten uusiksi samoja juttuja Kalevassa! Erityisesti noita uusia lenkkipolkuja tutkin ja etsin täällä kyllä mielellään, kiva saada vähän vaihtelua aamulenkkeihin!

Mitä sun lokakuun to do listalla on?

4 kommenttia:

 1. Jos et vielä oo tsekannu Kaupin lenkkimaastoja, niin se ainakin vois olla yks hyvä siinä melko lähellä Kalevaa. Lenkkipolku ei oo ihan hirveen pitkä, mut voihan sitä kiertää useempaan kertaan. :) Tosi nätin näköistä tuo brush lettering sulla tuossa. Muutenkin sulla on aina kauniita sommitelmia kuvissa ja kivoja postausaiheita. Hyvää syksyä ja tsemppiä syksyn to do -juttuihin sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupissa on vähän tullut pyörittyä, mutta varmasti nyt enemmänkin. Hyvä kun muistutit, siellä on kyllä nimittäin hirmu kivoja maisemia, joissa lenkkeillä! :)

   Kiitos kovasti!! Hyvää syksyä sullekin!

   Poista
 2. Ei vitsi kun olisi syysloma! Itse koitan tsempata töiden ohella taas pääsykokeisiin, mutta sulle ainakin tossa on paljon tota uuden oppimista ja syksyllä on toivottavasti myös kuivia päiviä tutustua :)

  ~Finnlandsnorsk~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Tsemppiä sulle töihin ja erityisesti niihin pääsykokeisiin!! :)

   Poista