lauantai 1. lokakuuta 2016

SEPTEMBER FAVES

choker

Chokerit. Molemmat kuvan chokerit on ostettu Ur&Penniltä viikon sisällä, oon ihan innostunut näistä nyt! Aiemminkin oon tykännyt chokereista, mutta oon lähinnä tyytynyt katselemaan, miten hyviltä ne muilla näyttää, kun itsellä tuntuu että vain ahdistaa ja puristaa (kaikkein pahimpia on ne "tatuointi chokerit"). Nää ei onneksi ahdista, koska nää on sellaiset säädettävät! Ihan jatkuvasti olleet käytössä sen jälkeen kun nää löysin!

Chokers. Both of these chokers are from Ur&Penn. I've liked chokers before as well, but I just always felt like they we're literally choking me (the "tattoo chokers are the worst). These don't, 'cause they're adjustable! I've been wearing these non-stop.

tampere

Tampere. Mä rakastan asua täällä Tampereella! Joka päivä osaan jo paremmin liikkua täällä, ymmärrän busseja ja osata kotiin ilman Google Mapsia. Uuden osoitteenkin sanominen alkaa jo pikku hiljaa tuntua luonnolliselta.

Tampere. I love living in Tampere! Everyday it is easier to understand the local buses and I don't even need Google Maps to find home every time anymore! Saying my new address is also starting to feel natural already.

nahkareppu

Nahkareppu. Löysin tän ihanan repun Ideaparkin NewYorkerista ja on kyllä ollut ahkerassa käytössä tässä kuussa. Se on just sopivan kompaktin kokonen, mutta silti sinne mahtuu vaikka mitä!

Leather backbag. I found this adorable backbag from NewYorker and I've been using it so much! It is just the perfect size! I love it!

teit meistä kauniin

Teit meistä kauniin -leffa. Apulanta on mulle erityisen rakas bändi ja oli ihan pakko käydä katsomassa tämä leffa! Oli ihan loistoleffa, muuta en uskalla sanoa paljastamatta mitään olennaista niille, jotka sitä ei oo viä nähneet. Suosittelen!

Teit meistä kauniin -movie. Apulanta is a special band to me, I love them! I obviously had to go to see the movie about them. Loved it, can't say more without revealing anything to those who haven't yet seen it!

4 kommenttia:

 1. Nuo chokerit on tosi kivan näköisiä! Mulla on haussa tommoset samanlaiset chokerit, harmi ettei täällä Vaasassa oo ur&penniä :-( Mullakin on alkanut uuden kotiosoitteen sanominen tuntumaan luonnolliselta ja se on kyllä aika hyvä fiilis. Hyvä että sä viihdyt tuolla Tampereella! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Aa no voi höh :( Tuu käymään täällä Tampereella ;) Ja joo, niin on! :)

   Poista
 2. chokerit on kyllä ihania<3! itelläkin on useampi sellainen :) Ja mitä tulee apulanta leffaan niin vitsi mäkin haluaisin nähdä sen! Olin joskus teininä hullu apulanta fani ja vieläkin tulee sitä välillä kuunneltua :) tosi kiva postaus!

  FashionSituation

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja joo, kannattaa se käydä katsomassa! :) Kiitos!

   Poista