torstai 27. lokakuuta 2016

I BOUGHT A NEW PHONE

samsung s6

samsung phone

Mä sitten kyllästyin alkuviikosta ihan todella. Mulla oli aiemmin käytössä Samsungin S5 mini -puhelin, jonka ostin reilu vuosi sitten. Se oli ihan jees peruspuhelin, mutta viime aikoina se ja erityisesti akku alkoivat temppuilla. Ihan vaan muutaman ongelman mainitakseni:

Sovellukset (mm. Instagram ja Snapchat, joita käytän ihan jatkuvasti sekä monet pelit) takkuili ja lakkas toimimasta ja esimerkiks Snapchatia käyttäessä puhelin sammui joka kerta, jos yritin päivittää MyStoryyn useamman videon.

Lisäksi akunkesto alkoi olla tosi surkee siinä puhelimessa ja puhelin saattoi sammua jo siinä vaiheessa, kun akkua oli enää 29% jäljellä. Jos kävin tunnin lenkillä, kuuntelin musiikkia ja päivitin ehkä 1-2 kuvaa Snapchatiin, akkua kului reilusti yli puolet.

Kameran laatu alkoi myös kyllästyttää mua. Kun ostin sen, kuvat näytti tosi hyvältä mun silmään, sillä edellisessä puhelimessa oli vieläkin huonompi kamera. Mutta viime aikoina se alkoi tuntua surkeammalta ja surkeammalta. Ja multa alkoi muisti loppua tuosta puhelimesta myös, en pystynyt päivittämään sovelluksia tai lataamaan mitään uutta!

Kestin sitä jonkun aikaa, mutta maanantaina selailin Gigantin sivuja ja Samsungin S6 edge oli tarjouksessa. Päätin sitten lähteä puhelinostoksille. Liikkeessä kuitenkin totesin, että ei ehkä oo fiksua maksaa 100€ (tarjouksessa ollessaan, normaalisti 200€) siitä edge -ominaisuudesta, kun en mä sitä välttämättä tarvitse. Ostin lopulta siis Samsung S6 puhelimen, koska sen ominaisuudet oli muuten sitten samat kuin edgessä.

Toistaiseksi oon tykännyt ihan hirmuisesti tästä uudesta puhelimesta, loistavasta kamerasta ja riittoisasta muistista! Vielä pitäisi hommata jotkut suojakuoret tähän ja asentaa panssarilasi, jonka kyllä jo ostin. Mistähän saisi kivoja suojakuoria?

I really got fed up in the beginning of the week. I had a Samsung S5 mini phone that I bought a little bit over a year ago. It was a just okay basic phone, but lately it and especially it's battery started to not work as well as before. Just to mention a few problems:

Apps (e.g. Instagram and Snapchat both of which I use constantly, and a lot of games) stopped working and closed all of a sudden while I was using them. And for example every time I uploaded several videos to my Snapchat MyStory my phone turned itself off. 

In addition, my phone's battery life started to be kinda non-existent. My phone could turn off at 29% of battery sometimes. If I went for an hour-long walk listening to music and possibly updating 1-2 photos to Snapchat, over half of my phones battery was gone.

I also started to get fed up with the photo quality with the old phone. When I bought it, the photos looked really good to me, since the camera was an improvement compared to what I had before. But lately it started to feel crappier and crappier. And also, I was starting to run out of memory: I couldn't update any apps or download anything new!

I suck it up for a while, but on Monday I was scrolling through Gigantti's web page and Samsung S6 edge was on sale. I decided to go shopping! In the store I after all decided, that the edge -feature is not worth the extra 100€ (in sale, normally extra 200€). I bought Samsung S6, since its features are otherwise pretty much the same. 

So far I've really liked my new phone, its excellent camera and plentiful memory. I still need to buy a case for this and apply an armor glass I bought to protect the phone. Where could I find cute phone cases?

12 kommenttia:

 1. Nykyinen kännykkä vaikuttaa super hyvälle! :) Uus puhelin on aina paras kun sitä saa aina jonkun aikaa tutkailla ja oppia käyttään :'D

  VastaaPoista
 2. Liityin lukijaks! Kivan olonen blogi :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Samsungin puhelimissa toi tollanen on tosi yleistä mitä sulla oli ton S5 Minin kanssa! Samsungin käyttis on niin raskas että edullisimmat puhelimet ei sitä jaksa pyörittää ja näin ollen päivitysten myötä kaatuvat sitten :-D Mut tuo S6 pitäis olla kyllä paljon tehokkaampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aivan samaa mieltä Ninnin kanssa! Pari vuotta sitten mun samsungi teki aivan tuota samaa ja oli niin hidas, että päätin vaihtaa iPhoneen ja paluuta ei entiseen enään ole! :-D

   Poista
  2. Aivan! Toivotaan että tämä nyt on tehokkaampi! Mietin kanssa iPhonea, mutta päätin ainakin vielä pysyä Samsungissa :D

   Poista
 4. Voi toi vaikuttaa tosi kivalle! Uusi puhelin on kyllä parhautta kun vanha on takunnut pitkään, itse ostin kesällä Honor seiskan ja tykkään tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi kivalle kännykälle, toivottavasti osoittautuu myös hyväksi! Pitäis itsekin alkaa miettimään uutta luuria, kun kuvat katoilee ja sovellukset kaatuilee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kyl nyt ainakin suosittelisin tätä S6sta, tykkään todella ;)

   Poista
 6. Mä tarttisin myös uuden puhelimen ja olen miettinyt minkälaisen sitä hommaisi, mutta en toisaalta haluaisi maksaa siitä kauheasti. Tuohan vaikuttaa hyvältä mallilta ja varmaan saisi jo nyt edullisesti vaikka käytettynä. Saisin kaveriltani varmaan myös tuohon sopivat kuoret ja panssarilasin, sillä mielestäni hänellä oli joskus tuo sama malli, mutta se varastettiin.

  VastaaPoista