perjantai 1. heinäkuuta 2016

JUNE FAVES

ylioppilasjuhlat

Valmistuminen. Se on ehdottomasti mainittava ensimmäisenä kesäkuun suosikkina! Kyllä sitä päivää varten oli tehty töitäkin. Ensin muutama vuosi koulun penkillä opiskellen ja kirjoituksiin valmistautuen ja sitten kirjoitusten jälkeen kutsujen kanssa, mekkoa etsiessä ja menuta suunnitellessa... Päivä oli kaikin puolin onnistunut, säätkin suosi ja saatiin lakit päähän! Lisää juttua ja kuvia ylppäreistä täällä!

kuukauden suosikit

Harmaat hiukset. Tai ainakin vaaleat... Hiukset eivät enää nimittäin kovinkaan harmaat ole, mun ostama hopeashampoo ei oo ollutkaan kauhean hyvä. Tykkään näistä hiuksista tällain kylmän vaaleinakin, mutta aion kyllä vielä pyrkiä harmaampaan sävyyn. Yritän nyt ensin kuluttaa sen hopeashampoon, mitä mulla on ja ostan sitten vasta uuden.

ripsipidennykset

Ripsipidennykset. Kävin ottamassa ripsipidennykset ylioppilasjuhliani varten, mutta on ne olleet kyllä ihanat koko kuukauden. Nyt ne ei tosin enää näytä ihan noin hyviltä... Oon vielä vähän kahden vaiheilla, että mennäkö ottamaan uudet vai ei, koska huomasin nuo otettuani ja ennen ja jälkeen -kuvia vertaillessani, etten mä nyt niiiin kamalalta näytä ilmankaan. Ehkä oli hyvä ottaa noi huomatakseen, ettei niitä välttämättä tarvitsekaan näytääkseen hyvältä, vaan pärjää ihan omana itsenäänkin!

juhannus

Mökkeily. Tämä löytyy tasan vuoden takaisistakin kesäkuun suosikeista, mutta pakko se on mainita nytkin. Juhannus mökillä on yks mun suosikkiperinteitä! Lähdin siis taas juhannukseksi mökille mummun ja vaarin kanssa. Mökillä saa luvan kanssa olla ihan rauhassa, stressaamatta mistään, eikä tarvitse jatkuvasti tuijottaa jotain ruutua - meillä kun ei ole edes sähköä mökillä! Varsinkin kun siellä saa olla mummun ja vaarin kanssa, voi olla ikään kuin lapsi taas, eikä tarvitse stressata aikuisten asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti