perjantai 15. heinäkuuta 2016

FRESH KICKS

nike

son of force

nike son of force

kesäkengät

valkoiset tennarit

stadium

Saatoin vahingossa ostaa taas uudet kengät. Oon sovitellut näitä erilaisia Niken force -tennareita, sekä miesten että naisten versioita ja aina on olleet sopivat koot tai vaihtoehtoisesti mun kenkäbudjetti loppu. Nyt kuitenkin löysin Stadiumista nämä Niken Son of Forcet ja vieläpä naisten mallissa (joka on vähän parempi ainakin mun jalalle, tosin ei nää mitkään maailman parhaimmat kengät jaloille oo kyllä nämäkään...) ja sopivan kokoisina ja vieläpä niin hyvään hintaan, että päädyin sitten lopulta kotiuttamaan nuo kengät. Maksoin kengistä 39,90€!

Vähän kyllä arvelutti ostaa taas valkoiset kengät varsinkin kun viime aikoina on tullut vettä niin, että joka paikka on ihan kurassa. Totesin sitten kuitenkin, että jätän noi kurakelien ajaksi laatikkoon ja otan käyttöön sitten, kun pääsen täältä landelta muuttamaan kaupunkiin, missä on enemmän asfalttiteitä ja ehkä kengätkin siten säilyisi vähän paremmin!

Muutosta puheenollen, en ole tainnut vielä mainita, että löydettiin sopiva asunto! Muutan nyt siis mun serkun kanssa yhdessä, koska molemmat olemme opiskelijoita ja todettiin, että fiksumpaa maksaa kaksiota tai kolmiota ja sitä kautta sähköjä ja vakuutusta puoliksi, kuin yksiötä tai kaksiota yksin. Meidän tuleva asunto on aikalailla Tampereen keskustassa ja muutto on virallisesti tuossa kuun vaihteessa, eli ihan parin viikon päästä! Mulla tosin on työt vielä täällä mun kotipaikkakunnalla elokuun lopulle asti, joten mä asun elokuun puoliksi täällä vanhempieni kotona ja puoliksi Tampereella, omassa, ensimmäisessä asunnossani!

6 kommenttia:

 1. eikää, ihan täydelliset kengät ja vieläpä noin halvalla!! Ja hei, onnea tosi paljon asunnon löytymisestä:)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea asunnon löytämisestä! Mä muistan, miten tuntu, että joku yläpuolinen voima ohjailee, kun ensin oli ilman asuntoa paniikissa ja sitten löytyy just se, mitä tarvii :)

  annileipoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep no omalla kohalla asia ei mennyt ihan niin, tää kämppä on nyt vähän kompromissi mun ja mun serkun eriävien toivelistojen välillä :D mutta oon kyllä enemmän kuin innoissani! :)

   Poista
 3. Todella halvalla oot nuo saanut! Valkoiset kengät ovat aina tosi kauniita, mutta pelkään aina sotkevani ne heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Ja joo, niin ne on ja mäkin pelkään :D

   Poista