torstai 28. huhtikuuta 2016

NEW SHOES X2

new shoes

uudet kengät

Mä lukeudun niihin ihmisiin, joilla ei kertakaikkiaan voi olla liikaa kenkiä. Ei, vaikka ei enää ole edes tilaa säilyttää niitä kaikkia. Oli hyvin lähellä, ettei tän postauksen otsikossa ollut new shoes x3, mutta vältyin yhdeltä kiusaukselta! Tässä kuitenkin kahdet ihanat kengät, jotka molemmat olen itseasiassa käytännössä saanut lahjaksi!

slip on shoes

esprit shoes

esprit

kesäkengät

Nämä kengät sain etukäteissynttärilahjana ja ootan ihan hirveästi, että uskallan käyttää näitä! Onnistun aina sotkemaan valkoiset tennarit nopeammin kuin pitäisi (ja silti jatkuvasti hankin sellaisia), joten yritän pitää nämä niin sanotusti pyhäkenkinä, vähän parempina ja siistimpinä! Odotan siis sopivaa tilaisuutta ja/tai kuivempia, kesäisiä kelejä näiden kanssa.

Mutta nuo kengät on kyllä kertakaikkiaan niin mun näköiset kengät, rakastan slip-on-tennareita! Lisäks toi kuosi iskee muhun todella hyvin! En oo eläinprinttien ystävä, en varsinkaan mitään leopardiprinttiä pukisi päälleni, mutta käärmeennahkakuosi jotenkin on viime aikoina näyttänyt todella hyvältä ja sitä löytyykin niin laukuissa kuin kengissä. Ja lisäks nää tennarit on mun väriset, ihania harmaan ja valkoisen sävyjä - niin mua!

lenkkarit

running shoes

nike

nike shoes

Ja sitten vihdoinkin kunnon lenkkarit!! Lukion alussa ostin Tokmannilta hätävara-lenkkarit edellisten hajotessa, oli tarkoitus sijoittaa parempiin lenkkareihin heti kun sopivat löytyy, mutta silloin oli vain pakko ostaa äkkiä jotkut. Sopivia lenkkareita onkin metsästetty enemmän ja vähemmän aktiivisesti ja nyt mä vihdoin ostin itselleni sellaiset! Tai no, ostin ja ostin, sain jouluna lahjakortin XXL:ään, jonka käytin nyt sitten näihin!

En olis kyllä ikinä uskonut ostavani tämän värisiä kenkiä, mustia lenkkareita olin lähinnä katsellut (ja valkoisia vapaa-ajan "lenkkareita", mutta kun piti nyt ostaa oikeat lenkkarit). Mutta onhan noi nyt pirteän väriset, ehkä saan noista lisäboostia jollekin laiskalle aamulenkille, hah! Näitäkään kenkiä en tosin ole vielä uskaltanut käyttää, mun lempparilenkkipolut on tähän aikaan vuodesta sellaista mutavelliä, että polveen asti aina ihan kurassa kun siellä käy juoksemassa, enkä haluaisi näitäkään heti sotkea. Käyttöönhän ne on tarkoitettu, mutta silti! 

Onko siellä muita jotka tällä tavalla säästävät kenkiään, vieläpä juoksulenkkareita?

8 kommenttia:

  1. Tosi kivat kengät oot löytäny! Noi slip-onit varsinkin on mun mieleen. Oon jo pitkään yrittäny löytää sopivat slip-onit, mut vielä ei oo vastaan tullu :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, suosittelen kyllä ehdottomasti ton mallisia kenkiä! Oon tykännyt H&M:n versioista, niitä mulla on useammat ollutkin ja noi kengät on Espritin :)

      Poista
  2. Wau noi kengät! Noi punaiset lenkkarit erityisesti! asukuvia kenkien kanssa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Joo, sellaisia kyllä melko varmasti tullaan kevään & kesän aikana näkemään! :)

      Poista
  3. Ihanat kengät, varsinkin nuo punaiset! Tosi pirteän näköset :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihanat noi slip-onit! Oon koittanut metsästää täydellisiä slip-oneja ties kuinka kauan, mutta tossahan ne taitaa nyt olla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Joo, noi on tosiaan Espritin (taisin unohtaa postauksessa mainita...) että ei muuta kun tilailemaan :) Kiitos kommentistasi!

      Poista