perjantai 22. huhtikuuta 2016

ANSWERS #2

Millaiset asiat sua inspiroi?
Valokuvat, muiden blogit, musiikki, radio, kohtaamiset ihmisten kanssa, luonto ja valo. 

Millaisia blogeja tykkäät itse lukea?
Iloisia, positiivisia, mutta rehellisiä, hyvillä kuvilla ja fiksuilla teksteillä varustettuja blogeja.

Onko sulla ns. esikuvaa blogin kirjoittamisessa?

Montakin! Esim. lempibloggaajat -postauksessa mainittuja bloggaajia ihailen suuresti!

Mikä on mielestäsi parasta bloggaamiessa?
Se että saa toteuttaa itseään, tehdä kaiken juuri niinkuin itse haluaa, kirjoittaa juuri siitä mistä huvittaa ja purkaa itseään näin! Ja tietysti uusiin ihmisiin tutustuminen, kommentit puolin ja toisin sekä valokuvaaminen!

Mikä on ollut tähän asti turhauttavinta/inhottavinta bloggaamisessa?
Silloin tällöin blogiin ilmestyvät vihjailevat tai ihan suoraankin pervot kommentit ja ehdotukset. Mun blogi ei oo mikään seuranhakuilmoitus...

Kuinka monta vuotta olet kuvannut?
About 10 vuotta sitten sain mun ekan pokkarikameran ja kolme vuotta sitten kunnon järjestelmäkameran. Että oikeastaan sen 10 vuotta, mutta toki paljon enemmän tuon järjestelmäkameran saatuani!

Mistä sait innostuksen siihen?
Mä en oikein tiedä, valokuvat on aina kiinnostaneet mua, jo ennen kuin mulla itselläni oli mitään kameraa.

Unelmakamerasi?
En nyt osaa mitään tiettyä yhtäkkiseltään sanoa, mutta tehokas kamera, jossa mahdollisuuksia niin kuvien ottoon kuin videoonkin! Mun nykyinen runko on aika lailla mahtava, mutta voishan se uusikin olla joskus ihan paikallaan... Ja Canon! Ehdottomasti Canon!Miten päädyit VPK:hon? Kuinka kauan oot harrastanut ja mikä siinä kiehtoo?
Mun isä aloitti palokunnassa muutama vuosi ennen mua ja hänen hyvällä ystävällään on mun kanssa saman ikäinen tytär, joka puolestaan oli mun hyvä ystävä. Molemmat mentiin sitten ikään kuin isin jalanjäljissä siihen mukaan! Oon liittynyt mukaan tammikuussa 2007, eli kohta 10 vuotta sitten! Mua kiehtoo se ainainen uuden oppiminen, mahdollisuus auttaa ja hyvä porukka.

Mitä toivot ylioppilaslahjaksi?
Pesukonetta, telkkaria ja kamerajuttuja. Ehkä, en oikein tiedä vielä. Tiedostan, että noi on aika arvokkaita juttuja ja jos vaikka yhdenkin saisin niin olisin ikionnellinen! Erityisesti toi pesukone olis hirveän kiva, jos vaikka joskus muuttaa sitten omilleen... Toivon myös että saan voileipäkakkua, paljon ruusuja ja ihania ihmisiä mua juhlimaan!

Kuinka läheinen olet perheesi ja sukusi kanssa?
Osan kanssa hyvinkin läheinen, osaa suvusta en oo koskaan tavannutkaan enkä varmaan tuu tapaamaankaan.

Jos sinulla on sisaruksia tuleeko sinulle helposti riitaa heidän kanssa?

Joo... Mulla on kaksi pienempää siskoa ja yksi pikkuveli, joista etenkin siskojen kanssa riitelen harmittavankin usein. Yleensä siihen on syynä se, että mä oon kauhean tarkka asioista ja varsinkin omista tavaroistani ja he taas paljon rennompia monessa suhteessa...

Millaisen perheen haluaisit tulevaisuudessa?

Sellaisen ihan tavallisen, onnellisen lapsiperheen, punaisen mökin ja perunamaan. Ei vaisinkaan, ei perunamaata eikä sillä talon värillä niin väliä... Mutta ihana ja rakastava aviomies ja muutama lapsi, kiitos!

Millainen olisi sun unelmien mies?

Hän saa mut nauramaan, tuoksuu hyvältä, on rehellinen, uskaltaa näyttää tunteensa ja puhua niistä silloin kun se on tarpeen, pitää musta huolta ja haluaa lapsia muttei isoja koiria. Mieluiten sellainen käsistään kätevä, koska kuka meillä muuten laittaa taulut seinälle ja vaihtaa sulakkeet? Myös kokit ja personal trainerit sopii.

Miten käyttäisit 5000€ jos sinulle sen verran annettaisiin?

Just nyt käyttäsin osan siitä niin että maksaisin itse autokorttini viimeisen osan laskun enkä sysäisi sitä vanhemmille (vaikka he ovat kyllä luvanneet sen mulle maksaa) ja loput säästäisin oman asunnon hankkimista varten! (Tai ehkä ostaisin yhden laukun tai kengät mutta yrittäisin kovasti säästää...)

Kehen Disneyn animaatiohahmoon samaistut eniten ja miksi?
Varmaan Belleen, koska a) rakastin sitä elokuvaa lapsena ja koska kaikki miehet tuntuu olevan hirviöitä... Ootan vielä sitä yksilöä, joka muuttuu prinssiksi.Mihin muotivillitykseen et ole lähtenyt/et usko lähteväsi mukaan?

Leopardiprintti, sateenkaaren väriset hiukset, culottet, mummokorkkarit ja leveälahkeiset farkut nyt ainakin... Ehkä muutenkin ne överit 70-luku- & 90-luku-vibaiset asut jää multa testaamatta...

Yksi juttu minkä haluat ehdottomasti saavuttaa elämässäsi?
Omat lapset.

Jos ihmisen keskimääräinen elinikä olisi 40 vuotta, eläisitkö elämäsi toisin?

Kyllä varmaan. Tuskin käyttäisin niin paljon aikaa opiskeluun ja varmaan hankkisin lapsia nuorempana...

Rikkoisitko lakia, pelastaaksesi sinulle rakkaan ihmisen?

Totta kai! Kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että voit varastaa hetkeksi veneen pelastaaksesi hukkuvan varsinkin jos se on joku rakas ihminen, mutta oli nyt kuka hyvänsä. Ainakin mä nään maailman näin.

Mistä olet eniten kiitollisin?
Ihmisistä. Ystävistä, perheestä, kummipojasta, varasiskosta ja -veljistä, jotka mua lastenvahdiksikin kutsuvat. Haleista, lasten nauruista ja onnellisista hetkistä ihanien ihmisten kanssa.

Mitä tekisit eri tavalla, jos tietäisit ettei kukaan tuomitse?

Sanoisin ääneen sen mitä ajattelen. Puhuisin suoremmin. Kertoisin, miltä tuntuu.

Puhutko yksinäsi? Jos, niin missä tilanteissa ja mitä puhut?
Todellakin puhun! Ja ihan jatkuvasti! Esimerkiksi omassa huoneessani laittautuessani tai blogijuttuja tehdessäni, autossa ja ties missä... Puhun mitä nyt silloin satunkin ajattelemaan ja monesti vielä englanniksi tai saksaksi tai niin, että lauseessa on kolmea eri kieltä... Sanokaa joku, etten oo ainoa?

Siinäpä olisi nyt sitten vastaukset teidän loppuihinkin kysymyksiin! Kiitos paljon kaikille kysymyksiä laittaneille ja edelleenkin, jos on kysyttävää, niin saa kysyä. Vastailen sitten kommenteissa!

4 kommenttia:

 1. Näitä kysymys vastaus postauksia on kiva lukea. Haluaisin vielä kysyä, että mikä sai sut aloittamaan bloggaamisen tuolloin 2014 kun tämän blogin kirjoittamisen olet aloittanu?:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :) Ja mähän olin kirjoitellut useampaa erilaista blogia jo ennen tätä, mutta keväällä 2014 mun elämässä tapahtui jotain sellasta, ettei bloggaaminen tai moni muukaan asia tuntunut enää tärkeältä. Kun siitä aloin pikkuhiljaa päästä yli, palasin valokuvauksen pariin ja halusin jonkun paikan, jossa julkaista niitä kuvia. Julkaisinkin niitä tumblrissa, mutta ei se sitten ollut yhtä kivaa kuin tällainen bloggaaminen, että pääsi kirjoittamaankin. Joten noin puolen vuoden tauon jälkeen kaipasin tätä niin kovasti, että halusin jatkaa blogin pitämistä aktiivisesti. Poistin vanhat jutut ja aloitin puhtaalta pöydältä, blogin nimi ja osoite vaihtuivat ja ryhdyin kirjoittamaan tätä blogia! :)

   Poista
 2. Hhahah et todellakaan oo ainut joka puhuu yksinään! :D Mä puhun etenkin autossa... joskus valoissa sitä huomaa että joku tuijottaa vähän oudosti kun näkee mun puhuvan siellä auton sisällä yksikseni. Yleensä kieli on just enkku, joskus väliin sekottuu suomea, ruotsia ja ranskaa... :D Joskus sitä hiljenee ko alkaa ajatteleen kuinka tyhmää tää nyt onkaan puhua itelleen mutta näköjään en ole ainoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla!! Joo, niin määkin oon miettinyt että onhan tää nyt vähän tyhmää mutta musta ainakin tuntuu että selkeyttää ajatuksia, vaikka keskusteleekin vain itsensä kanssa eikä muiden :D Kiitos paljon kommentistasi!

   Poista