perjantai 13. toukokuuta 2016

KIIRETTÄ TAAS

koristeteippi

Valittelin joku aika sitten sitä, kun ei oo tarpeeksi tekemistä. Mä oon ihminen, joka tarvitsee pienen stressin ja kiireen niin sanotusti motivoimaan sitä tekemistä ja jos sellaista ei oo, niin siitä vähästäkään tekemisestä ei meinaa tulla mitään.

Tähän asiaan on "onneksi" tullut nyt muutos, sillä työt on kunnolla alkaneet, lisäksi on lastenvahtihommaa ja tietysti tää blogi, sekä nyt tän viikon alussa julkaistu pääsykoemateriaali, jossa luettavaa ihan kiitettävästi seuraavan kuukauden ajaksi. Lisäks käytän paljon aikaani treenaamiseen ja ylioppilasjuhlien järjestelyt on tässä käynnissä, joten kiirettä on tän viikon pitänyt.

Onneksi nyt on ylppärijutut melko hyvällä mallilla, ostin mekon ja kengät tällä viikolla, lakki on hankittuna ja kutsut lähetetty. Menuustakin on keskusteltu suvun naisten kanssa ja lahjatoiveita listattu. Aika kampaajalle ja ripsihuoltoon varattuna, eiköhän tässä juhlat saada kasaan.

Tän viikon oon myös pohtinut blogin aktiivisuutta tulevan kuukauden aikana. Mulla on kesäkuun alussa ne pääsykokeet ja niihin lukeminen tulee viemään aika paljon aikaa tässä kuussa ja kesäkuun ensimmäisinä päivinä. Oon nyt tullut siihen tulokseen, että en voi tällä hetkellä ottaa paineita tästä blogista, päivitän kunhan ehdin! Ideoita ja intoa kyllä piisaisi vaikka muille jakaa, mutta ajankäyttöä on nyt mietittävä tarkkaan - varsinkin kun täytyy nukkuakin joskus... En siis tiedä, millainen tästä kuukaudesta tulee blogin saralla, mutta ainakin tälle viikolle on vielä yksi tosi kiva postaus, nimittäin ostosten esittelyä ja ensi viikollekin suunnitteilla muutama postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti