lauantai 8. elokuuta 2015

BTS: ESSENTIALS

419

Tärkeimmät jutut koulun alkuun on nyt valmiina reppuun pakattavaksi. Ajattelin ensin kuitenkin tulla esittelemään niitä ensin täällä!

Ihan ykkönen on tuo mun kalenteri! En tulisi toimeen ilman sitä enää. Kirjoitan ylös kaikki mun menoni, asiat jotka pitää muistaa ja jutut jotka pitää tehdä. Kesällä mulla luki siinä työvuorot, mutta nyt alkaa kalenteri täyttyä yo-päivämääristä ja koeviikoista.

420

Kynien lisäks penaalissa tarpeellisia on vähän lyhyempi viivotin (että se mahtuu sinne penaaliin) ja korjausteippi. Mä haluan muistiinpanojen olevan siistit, mutta koska en kuitenkaan halua käyttää lyijykynää, korjausteippiä kuluu. Alle 20cm viivotinta sai muuten etsiä kissojen ja koirien kanssa, mistään ei tuntunut löytyvän. Lopulta ostin sellaisen setin, missä oli tuon viivottimen lisäksi lyijykyniä ja pyyhekumi.

418

Mulla on useimmiten mukana myös ihan tavallinen laturi, mutta koska kaikki tarvii pistorasioita puhelimiaan ladatakseen jatkuvasti, niin myös tää mun matkalaturi on aina mukana.

421

Opiskelen sanoja sanakokeisiin ja käsitteitä muutenkin tälläisillä pienillä pahvilappusilla. Ostin pahvikortteja ja leikkasin niitä pienemmiksi paloiksi. Lappusen toiselle puolelle kirjoitan opiskelemani sanan ja toiselle puolelle kirjoitan sen suomennoksen / käsitteen määritelmän. Opiskelen niitä sitten useampana iltana ja viimeisenä iltana ennen koetta niin kauan, että osaan ne.

422

Keväällä aloin käyttää vihkon sijaan joissakin aineissa noita lehtiöitä ja ne on kyllä käteviä. Joissakin aineissa, kuten matikassa, käytän kuitenkin mielummin vihkoa. Löysin minimanista niin mua kuvaavia vihkoja, nuo, missä lukee "just white". Noihin lehtiöihin tuunasin kannet, toiseen teippasin pitsiteipillä tapetin jäämän ja toiseen tulostin marmorikuvion.

423

Omia muistiinpanojani ylioppilaskirjoituksiin valmistautuessa kirjoitan A4 kokoisille luentolehtiöille. Tuunasin niidenkin tylsähköt kannet liimaamalla Tigeristä ostamaani askartelupaperia niihin. Eiköhän näillä saada kouluvuosi alkuun!

Mitkä on teidän must have -juttuja koulun alkuun? Mitä ilman ette koulupäivistä tai opiskelusta selviä?

4 kommenttia:

 1. Kivoja koulutarvikkeita olet ostanut itsellesi :) Kouluun lähtö tuntuukin paljon mukavammalta kun on hyvät apuvälineet, minäkin lähden kouluun ja kaikki vielä ostamatta...iiks :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kiitos kommentistasi & mukavaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista
 2. Snygga block! Med snygga saker är man mer motiverad :)

  VastaaPoista