tiistai 11. elokuuta 2015

5 MOTIVATIONAL QUOTES

Tässä postauksessa on 5 motivoivaa quotea tai lausetta, jotka sopivat loistavasti tähän elokuun ensimmäiseen koulupäivään motivaatiota tuomaan. Olen tehnyt nämä quote-kuvat osoitteessa behappy.me ja kyseisellä sivustolla on myös tuhansia muita quoteja sekä mahdollisuus tilata sähköpostiinsa päivittäinen motivoiva ja positiivinen quote. Itse olen kyseisen sähköpostin tilannut ja se on kyllä aina mukavaa, kun iltapäivästä tulee se sähköposti, jossa on joku motivoiva lause. Suosittelen!


Jos kaikki olisi täydellistä, et koskaan oppisi etkä koskaan kasvaisi. Aina sanotaan, että täydellinen ei ole mahdollista ja mun mielestä se on hyvä asia. Beyonce on niin oikeassa siinä, että jos kaikki olisi täydellistä, olisi aina onnellinen, saisi kaiken mitä haluaisi ja olisi aina oikeassa, ei ikinä oppisi mitään. Ja voi luoja miten tylsältä tuo kuulostaa! Jos kaikki olisi aina hyvin, osaisiko edes olla onnellinen? Jos ei tietäisi, mitä on olla onneton, voisiko tietää, mitä onni on?Iloiset tytöt ovat näteimpiä tyttöjä. Mä henkilökohtaisesti uskon siihen, että kauneinta, mitä nainen voi ylleen laittaa, on hymy. Vaikka kuinka olisi hiukset viimeisen päälle, ripsipidennykset ja timantit, meikki kuin Kim Kardashianilla ja millaiset vaatteet tahansa, jos asenne on pielessä, ei se ole enää kauheen nättiä.Uskon onneen. Mitä kovemmin teen työtä, sen enemmän minulla tuntuu olevan sitä. Tää tarkottaa minulle sitä, että jos vaan jää makaamaan ja odottamaan onnea esimerkiksi rakkaudessa, uuden työ- tai opiskelupaikan saamisessa tai vaikkapa asunnon löytämisessä, ei mahdollisuudet oo kovinkaan suuret. Jos taas tekee töitä asioiden eteen, nousee ylös siitä sohvalta ja on aktiivinen, onni saattaa vaikka potkaista!Tämä on vähän vastaava, kuin tuo edellinen. Onnen ja menestyksen eteen pitää tehdä töitä, eikä vain haaveilla ja toivoa. Tälläiset motivoi mua erittäin paljon mm. silloin, kun ruotsin ylioppilaskirjoituksiin valmistautuminen ei kiinnostaisi tipan tippaa, tai jos esimerksiksi tuntuu, ettei uskalla mennä esittelemään itseään ja kysyä töitä.Tämän oon löytänyt vasta hiljattain ja musta tää oli todella silmiä avaava. Sinäitse tai minäitse ei ole mikään valmis kokonaisuus, joka pitää löytää tai oppia tuntemaan, vaan sinäitse tai minäitse on vasta alussa ja se pitää ja sen saa itse luoda. Saa itse tehdä töitä sen eteen, millainen haluaa olla, saa itse valita polkunsa ja tiensä, joita kulkee ja jotka muokkaavat itsestään juuri sellaisen, kuin haluaa. Se on pitkälti omasta asenteesta kiinni.

Meillä kaikilla on omat tulkintamme erilaisiin quoteihin, joten jos joku näistä herätti teissä erilaisia ajatuksia kuin minussa, niin kertokaa mulle! Uudet näkökulmat on aina tervetulleita! Mua kiinnostaa myös, mitkä on teidän suosikki-quoteja.

4 kommenttia: