torstai 21. huhtikuuta 2016

#THROWBACKTHURSDAY

Tänään otetaan esille vanhoja valokuvia alkaen vuodesta 2009, käydään läpi mun nolot hiustyylit, kamalat vaatteet ja hirveät ilmeet ja päästään lopulta tähän päivään, joka toivottavasti näyttää vähän paremmalta kuin nää heti alussa olevat kuvat... Takaisinheittotorstai it is!



Joo, ensimmäinen kuva joululta 2009. Kiia 12v moi! Seuraavassa kuvassa juhlitaan mun 13v syntymäpäiviä eli on vuosi 2010. Muistan kun ala-asteen loppuaikoina noi lepakkohihaiset paidat (ja se että alla piti olla erivärinen toppi tai kaksi) ja krepatut tukat oli mahtava juttu! Kaulassa lisäksi luokkaretkellä ostettu ystävyyskorun puolikas (tosin en muista, kenellä se toinen puoli oli...).


Ala-asteen viimeisessä kevätjuhlassa 2010 oli vissiin itku vähän herkässä. Yritin kuitenkin hymyillä kameralle! Tässä kuvassa mulla ei muuten ole hiusväriä päässä lainkaan, jos jotakuta mun luonnollinen hiusväri on joskus kiinnostanut. Ei mitään kovin kaunista...



Sitten päästään tähän hohdokkaaseen vaiheeseen. Vasen kuva joululta 2010 ja oikea huhtikuulta 2011. Seiskaluokan syksyllä 2010 leikkasin tuollaisen poikatukan, värjäsin sen punaiseksi ja käytin miesten ruutupaitoja. Ja noita järkyttäviä rengaskorviksia... Noi hiukset oli kyllä oikeasti ihan kivat, vieläkin välillä haaveilen lyhyestä tukasta, tosin ei ehkä punaista...


Blogihistoriani upeimmat asukuvat, voi tsiisus. Miesten ruutupaitojen lisäksi noi henkselit oli ihan mahtavat (sekä tuolla tavalla roikkuen että ihan varsinaisessa tarkoituksessaan) ja jostain syystä rakastin tuota mikkihiiri-paitaa. Ja lisää kerrostettuja toppeja sekä mitä mainioin vyö. Muistan kyllä, että laitoin tuon vyön päälle ihan vain kuvaa varten, en käyttänyt sitä noin, koska se oli epämukava...


Kyllästyin kuitenkin niihin lyhyisiin hiuksiin ja aloin kasvattamaan pidempiä. Oli muuten todella rasittava prosessi, kun siinä välivaiheessa ennen polkkatukkaa ne oli ihan järkyttävän näköiset eikä niille voinut tehdä mitään. Nää kuvat on maaliskuulta 2012, mun ekalta Lapin reissulta, kun käytiin moikkaamassa mun serkkua, joka oli Luostolla tarjoilijana. Ja kyllä, mun karvalakissa on supermiespinssi...


Tässä kuva kesältä 2012, mun rippijuhlista. Noi hiukset on edelleen ihan järkyttävät, yritin sellaisilla ruusupinneillä jotenkin saada sitä järkeväksi, mutta ei toi nyt kauhean järkevältä vaikuta. Eikä ainakaan toi rihkamasormus... Mutta toi mekko oli ja on ihana, se on mulla edelleen ja mahtuu vallan mainiosti päälle muuten, mutta tissit on kasvaneet liikaa. Mielelläni käyttäisin tuota edelleen, enkä suostu sitä eteenpäin antamaan!







Nyt alkaa olla jo vähän pidemmät hiukset. Tässä pituudessa pidin niitä tosi paljon noilla saparoilla, ihan suorana tai sitten lettikiharoilla. Näytin mukamas söpöltä. NOT. Ekan kuvan on itseasiassa koulussa joku napannut joulukuussa 2012 ja toinen kuva muutamaa päivää myöhemmin joulu-aatolta. Totakin mekkoa rakastin ja käytin ihan hirveästi, mutta nyt tänä keväänä lahjotin sen viimein siskolle, koska se alkoi olla mulle ihan laittoman lyhyt...


Tää on muutama päivä mun järjestelmäkameran saamisen jälkeen otettu selfie, ja sama mekko päällä! Taidettiin juhlia mun synttäreitä 2013, kun on kiharat ja mekot ja kaikki...  Hiusväri vaihtui tässä kohtaa tummaan ja aika pitkään sitä olikin. Silmälasitkin on ilmestyneet, sain ne muistaakseni kevään 2013 aikana... Ja jostain ihanasta Tumblr-kuvasta inspiroituneena askartelin mun huoneen oveen tuollaisen Unicorn day care -systeemin, ai että se oli hieno... tai sitten ei!

Nää kuvat on ysin päättäreiden jälkeen otettu, meitsillä peruskoulu plakkarissa. Vuosi oli 2013! Toi jälkimmäinen kuva näyttää siltä, kuin olisin photoshopannut lasit mun päähän... Mutta eniveis, nää on tän postauksen ekat kuvat, jotka ei oo totaalisen epäonnistuneita ja karseita!

Kuvasin videota blogiin, kun otin tämän kuvan. Sitä videoo ei tosin oo enää näkyvillä missään, koska julkaisin sen blogissa kesällä 2013 ja kun blogi jäi totaalisell tauolle keväällä 2014, poistin kaikki vanhat postaukset ja videot aloittaakseni tän Kiia Innanmaa -blogin ihan puhtaalta pöydältä. Ja tän kuvan taustalla tapetiton seinä, koska kesällä ennen lukion alkua laitoin tän mun huoneen vähän siistimpään, aikuisempaan kuosiin ja mm. vaihdoin tapetit!

Syksy 2013. Uusi nahkatakki, uusi kaulahuivi ja silloiselta "anopilta" saatu pipo. Selfien paikka selvästikin. 

Huhtikuu 2014. Tästä on siis aika tasan 2 vuotta. Näitäkin kuvia taisin ottaa blogiin, mutta ne on jo poistettu... 






Nää kuvat on itseasiassa nyt vähän väärässä järjestyksessä, vihreämpi on syyskuulta 2014 ja tuo, jossa jo vähän lunta on isänpäivältä 2014. Näistä kuvista mulla ei ole oikeastaan valittamista, kaikki vaatteet on käytössä edelleen ja noi isänpäivän kuvat löytyy jopa blogistakin, täältä!

208

Tämä kuva onkin jo viime vuoden huhtikuulta, siis vain vuoden takaa, vaikka tuntuisi, että tuostakin on jo pidemmän aikaa... Noita asukuvia löytyykin täältä (postaus julkaistu vasta toukokuussa, mutta kuvat otettu jo huhtikuussa)!

245

Ja nää on yksiä mun lemppariasukuvia koskaan ja viimeisiä hetkiä tuon tumman tukan kanssa! En malttaisi odottaa, että pääsen taas käyttämään tuota farkkutakkia!

389

Viime heinäkuussa värjäsinkin hiuksia tosiaan vaaleammaksi ja tässä kuvassa näkee sen hyvin. Tämä kuvan on myös postauksesta, joka on yksiä mun lemppariasupostauksia ikinä!

denim

Ja sitten päästään tähän päivään, nää kuvat julkaisin maanantaina ja otin viime viikolla, melko tuoreita siis. Melkoinen matka ja hiusten lyhennys- sekä kasvatusprosessi on käyty, ennenkö tähän päivään on päästy. Ja reilun kuukauden päästä on aika taas kampaajalle, saa nähdä, mitä silloin keksitään!

En voi uskoa, että oikeasti aion julkaista tällaisia kuvia. Vaan joskus sitä pitää kai osata nauraa itselleen eikä kai näistä oo suunta kuin ylöspäin!!

18 kommenttia:

  1. Mä hymyilin tätä postausta lukiessa, super kiva oli lukee ja kattoo kuvia! Ihan ohi aiheen menee nyt, mutta haluaisitko joskus tehä postausta sun vanhoista ihmissuhteista? Opettiko jokainen suhde jotain, onko 'luopuminen' tuntunut joka kerta samalta, sekä mielipidettä ala-asteen seurustelusuhteista yms

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!! :) Ja kyllä postausideoita saa heitellä, vaikkei aiheeseen liitykään! Voin ottaa harkintaan toteuttaa ton, mutta en lupaa mitään... parisuhde on kuitenkin kahden ihmisen välinen asia ja tuntuu vähän epäreilulta entisiä heiloja kohtaan jos rupeisin heidän touhuistaan huutelemaan blogissa :D

      Poista
    2. Joo ymmärrän kyllä:D tai sit ihan yleisesti olis kiva kuulla millainen oot kun ihastut yms. Mutta jokatapauksessa ihana blogi!

      Poista
    3. No hyvä! Mutta kiitos ideoista, lupaan miettiä, miten voisin ton toteuttaa!:) Kiitos paljon <3

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Itsellänikin on pitkään ollut mielessä, että voisin tehdä tuollaisen postauksen, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi:D. Mutta minäkin komppaan aiempaa kommentoijaa, tosi nättinä oot rippikuvassas:3

    http://venlaslittlediary.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitahan saada aikaiseksi, näitä on mukava lueskella & katsella!! Ja kiitos kovasti :)

      Poista
  3. Eiikä mulla oli tosi samanlainen tyyli seiskaluokalla kuin sulla - lyhkäset hiukset, tosi poikamaisia vaatteita ja tommosset henkselit tottakai kruunas koko asun, haha:D En kyllä ikävöi tota tyyliä tippaakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla :D joo, en minäkään kaipaa henkseleitä tai miesten paitoja :D

      Poista
  4. Ei vitsit mikä suloinen teini siellä! Mullakin on tyyli heitellyt kyllä ja vaikka miten :D Pitää ehkä itsekin toteutella :)


    http://emmikristiinan.blogspot.fi/2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitään suloista oo kyllä näissä kuvissa :D Ja joo, toteuta ! :)

      Poista
  5. Ihana ja tosi kiva postaus Kiia! Näitä on kyllä niin kiva lukea, ku aika monella on tyyli muuttunut aika reilusti vuosien varrella :-D Mulla oli ala-asteella semmonen vähän poikamainen kausi, kun käytin löysiä farkkuja ja superisoja huppareita xd Mullakin on samanlainen postaus heilunut tuolla luonnoksissa vaikka kuinka pitkään, pitäis kyllä tehä se valmiiks ja julkaista itekkin tämmönen!

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja niinhän se muuttuu :) ja joo, toteuta se kans, nää on nii hauskoja!! :)

      Poista
  6. Tosi kiva postaus, oot kyllä aika paljon muuttunut ;) Tosin kukapa ei noin monessa vuodessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja juu, kyllähän sitä ihminen seitsemässä vuodessa ehtii muuttua aika tavalla :D

      Poista