sunnuntai 1. marraskuuta 2015

OCTOBER FAVES

592

Pitkä takki. Mun on pakko laittaa tää kuva tän kuun suosikkeihin, vaikka esittelenkin tän asun vasta myöhemmin! Rakastan tota takkia niin paljon, se on lämmin, mukava, oversized ja valkoinen (mitä muutakaan kun valkoista voi multa odottaa...)! Oon käyttänyt tota aika paljon viime kuussa, vaikka ostinkin sen vasta syyslomareissulla ja oon saanut paljon kehuja kavereilta ja perheeltä. Äiti olis halunnut jopa viedä ton multa, kun se oli siitäkin niin kiva!

593

Vaniljatee. Tiedättekö sen tunteen, kun tuutte piiiiitkän maanantaipäivän jälkeen kotiin, vaihtaa farkut velourhousuihin ja saapikkaat villasukkiin ja hetken rentoutuu? Niissä hetkissä on kaikkein parasta vaniljatee, se pieni palkinto siitä, että on selvinnyt taas yhdestä päivästä. Mä kyllä useimmiten jätän noi rentoutumishetket väliin, koska hommaa on niin paljon vielä koulupäivän jälkeenkin, että päivä ei tosiaankaan oo siinä vaiheessa viä pulkassa. Silloin mä hörpin tuota teetä työpöydän ääressä ja töitä tehdessä.

594

Lapin reissu. Mun syyslomareissu oli kyllä ihan huikee (kuvapäiväkirjoja niistä tulossa myöhemmin, mutta mulla on niin paljon postausideoita nyt että niitä kuvia joudutte hetken odottamaan) ja se oli pakko mainita näissä suosikeissa! Oon kerran aiemmin käynyt Lapissa pikaisesti ja silloin en edes nähnyt kuin yhden poron ja muutenkin se oli melko pikainen reissu. Nyt oltiin siis asuntoautoilemassa ties missä ja pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni ulkomaille, kun käytiin Ruotsissa kiertelemässä kauppoja ja Norjassa kävelylenkillä!

595

Kummitädin ilmakuivattuun kinkkuun kääritty broileri. Toinen ihan mahtava juttu syyslomalla oli kummitädin laittama ruoka, kun alkuviikosta olin Espoossa. Söin tätä samaa ruokaa siellä viime lomallakin ja toi on niin hyvää, että en kestä.

P.S. Ulkoasu on kokenut muutoksia: banneri vaihtui, sivupalkissa oleva kuva päivittyi ja sivupalkki on muutenkin kokenut ison muutoksen. Mitä pidätte uudesta sivupalkista? Ulkoasumuutosten lisäksi oon tehnyt Start Here -sivun, joka etenkin uudempien seuraajien kannattaa tsekata, mutta myös niiden, jotka ovat blogiani jo jonkun aikaa seurailleet! Sivulle pääsette klikkaamalla tästä, sivupalkista tai navbarista!

Mitkä jutut on olleet teidän suosikkeja lokakuussa? Teittekö lomalla mitään kivaa reissua?

8 kommenttia:

  1. Moikka! Oon uusi lukija blogillesi ja halusin sanoa, että tykkään blogin ulkoasusta tosi paljon ja kirjoitustyylisi on tosi kiva!


    juliarosemichele.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vaniljatee on ihan parasta<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. mun lokakuussa parasta oli Köpiksen reissu ja mun synttärit :) ja vaniljatee on kyl ihanaa, vähän ku jotain herkkuu, hehe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmaan ollut kiva reissu! :) & onnittelut, vaikka myöhässä tulevatkin... Ja toi on muuten totta :D

      Poista
  4. olipas mukava postaus :)! Vanilja tee on yksi munkin lemppareista ♥ Niiin hyvää :3!

    VastaaPoista