maanantai 8. kesäkuuta 2015

GRAFFITI & GRAPHIC SHORTS

298

300

302

297

299

301

aurinkolasit Cubus | kaulakoru Seppälä | nahkatakki Seppälä | t-paita H&M | shortsit Gina Tricot | kengät Converse / Anttila

Oltiin ihanan ystäväni Ninan kanssa Tampereen vanhalla Tulitikkutehtaalla kuvailemassa ja kiitokset noista asukuvista kuuluukin Ninalle! Asukuvia ei räpsitty kovin paljoa (vaan joku muutama kymmenen normaaliin muutamaan sataan verrattuna), joten niitä ei ihan kauheasti tässä postauksessa ole. Laitoinkin tähän postaukseen myös cropatut versiot muutamasta suosikkikuvastani tuolla. Oli kyllä ihan huikea mesta kuvailla!

Ketä kiinnostaisi nähdä lisää noita kuvia tuolta (niitä nimittäin riittää...)? En oo vielä ehtinyt käydä kaikkia kuvia läpi, vaikka reissusta on jo yli viikon verran aikaa. Työt on pitäneet mua hyvin kiireisenä tän alkaneen loman ajan ja iltaisin oon ollut hirmu väsynyt, vaikkei se kaupan kassalla istuminen mitään maailman rankinta duunia ole. Ehkä mä piristyn kunhan pääsen kunnolla vauhtiin tän uuden rytmin ja rutiinin kanssa ja totun pitkiin päiviin ja erilaiseen kiireeseen. Pitkiä päiviähän tuolla lukiollakin saa välillä tehdä ja kiire on ollut viime kuukausina jatkuvasti, mutta on tää taas erilaista.

Miten teidän lomat on lähteneet käyntiin?

Muistakaa käydä heittelemässä mulle kysymyksiä TÄÄLLÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti