torstai 4. kesäkuuta 2015

SUMMER ESSENTIALS

295

296

Jokaiseen vuodenaikaan liittyy Suomessa se, kun kaapin pohjalta kaivetaan ne kevättakit, talvikengät, kesäshortsit tai syksyn kumisaappaat. Itselläni keväisin ja kesäisin siihen liittyy myös uusien kenkien, bikinien tai aurinkolasien shoppailu, enkä varmasti ole ainoa vai mitä!  Tietyt jutut kuitenkin jaksaa vuodesta toiseen, kuten tuo farkkutakki.

1. Aurinkolasit. Aurinkolasit mainitsin jo spring essentials -postauksessa, mutta kevään lisäksi ne ovat vähintäänkin yhtä tarpeelliset kesäisin. Nyt mulla on vieläpä kuvassa näkyvät uudet aurinkolasit, joita jo viimekesänä etsin ja joiden kaltaisia kaipailin spring wishlist -postauksessa. Noi on mun mielestä niin ihanat! Mun silmät tuppaa jotenkin olemaan tosi herkät, että siristelen (ja aiheutan sillä päänsärkyä itselleni) vaikka aurinko ei ihan suoranaisesti paistaisikaan. Aurinkolasit ovat siis olleet ahkerassa käytössä koko kevään ja alkaneen kesän.

2. Aurinkorasva. Tämä on varmasti monille tärkeä kesällä, mutta erityisesti mulle, koska iho on niin herkkä muutenkin ja palaa usein tosi helposti. Viime kesänä bongasin mainoksista ton suihkutettavan rasvan, jonka imeytymistä ei turhan kauaa tarvitse odotella ja kävinkin tälle kesälle nappaamassa samanlaisen putelin itselleni. Toi on siis tosi helppo, ei jätä ihoa pitkäksi aikaa tahmaisen tuntuiseksi ja erittäin kätevä ja nopea laittaa iholle.

3. Farkkutakki. Aina muodissa ja kesäisin blokkaa sopivasti tuulen mutta ei ole liian kuuma. Farkkutakki lisäksi sopii melkeimpä kaiken kanssa, niin rennompaan kuin vähän juhlavampaankin asuun. Tämä yksilö on viime kesänä H&M:ltä tehty löytö ja tulee taas tänä kesänä kovaan käyttöön!

4. Slip-on:it. Nämä mielettömän helpot kengät on ehdottomasti mun suosikkikengät kesäisin! Nämä on mielettömän helpot ja nopeat laittaa jalkaan ja lisäksi mukavat jalassa, jotta pidemmänkin päivän jaksaa. Kummatkin kuvan kengät ovat H&M:ltä, sinertävät viime kesältä ja käärmeennahkakuvioiset ihan uudet.

Mitä te kaivatte esiin kesän tullessa? Onko teillä jotain tiettyä asiaa, kuten ne bikinit, jotka pitää ostaa joka kesäksi uudet?

7 kommenttia:

 1. Varmaan aurinkolasit on sellaiset, jotka pitää joka kevät/kesä ostaa, kun onnistun mystisesti hukkaamaan ne talven aikana aina! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle käy yleensä samalla lailla :D viime talvena onnistuin olemaan hukkaamatta kuitenkin ja nyt mulla on kahdet lasit (koska tänä keväänä piti silti ostaa uudet niinkuin aina ennenkin) :D

   Poista
 2. Oi tää on ihana postaus! Ja niin kesäinen tuo kuvakin :) Mulla nuo kaks ekaa kuuluu kanssa listaan, kaks vikaa on vähän vieraampia omassa käytössäni :)

  VastaaPoista
 3. Kesän tullessa pitää kaivaa esille farkkushortsit, kirkkaanpunainen kynsilakka, raitapaidat ja varpaat paljastavat sandaalit. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaapa ihanan kesäiseltä yhdistelmältä !

   Poista
 4. wow ihana blogi! <3 ja ihana postaus!

  VastaaPoista