maanantai 20. huhtikuuta 2015

NEW PANTS

196

199

201

198

200

197

housut H&M | kello Glitter | neule Seppälä | kaulakoru Seppälä 

Oi että, oon niin rakastunut näihin uusiin housuihin! Selailin joku aika sitten H&M:n kuvastoa, jossa noi kyseiset housut näin ja tykästyin ihan hirveesti siihen kuvaan ja noihin housuihin kuvastossa. Ajattelin, että noita pitää kyllä sovittaa, vaikka epäilinkin, että ne on huonon malliset tai kutittaa tai ei istu hyvin tai jotain... Mutta kun viikko sitten tiistaina H&M:stä nämä bongasin ja vein sovituskoppiin, niin olin kyllä samantien myyty! En edes älynnyt hintalappua katsoa, ei tullut mieleenkään ajatella, että tälläiset housut olisivat liian kalliit - mikä ei todellakaan ole mun tapaistani, olen välillä todella pihi vaateostoksilla. Kassalla hinnaksi osoittautui 9,99€ eikä todellakaan kirpaissut!

Nuo housut on 100% viskoosia, joten ne on maailman kevyimmät ja ilmavimmat päällä! Täydelliset kesähousut siis! Olin aluksi vähän pettynyt (miksi olinkaan niin pessimistinen näitä housuja kohtaan ennen kuin sovitin näitä?), kun lahkeista ei löytynyt resoreita, vaan lahkeet ovat suorat ja melko leveät, mutta sovittaessa huomasin, ettei sillä ole kyllä mitään väliä. Nämä laskeutuu kauniisti ja on vaan niin ihanat päällä! Tuun varmasti käyttämään näitä koko kesän ihan kyllästymiseen asti. Siis jos näihin joskus voi kyllästyä!

Mitä mieltä te olette näin värikkäistä housuista? Mä en muista edes koska viimeksi olen ostanut jotain ei-mustaa, ei-harmaata tai ei-valkoista!

Puhelin näkyy kuvissa, koska käytin siinä olevaa kaukolaukasin sovellusta, lue lisää täältä!

16 kommenttia:

  1. Noi on kyllä ihanan näköiset kesähousut! :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi, ihanan pirteät housut :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat housut! Nuita varmasti kelpaa kesällä pittää :--)

    VastaaPoista
  4. Wauuu! Tosi mageet, pakko varmaa itekki hommata ton tyyliset jossain vaiheessa. Tosin viime kesänä ostin ruotsista samantapaiset mutta mustavalkoset, tänä kesänä vois repästä ja ostaa tosiaan jotai ei mustaa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, iteki ajattelin nyt kesäksi repästä kun vaatekaappi tuppaa täyttymään melko mustavalkoisista vaatteista :D

      Poista
  5. Oi ihan superkivat housut! Tuommoiset kelpaisi kyllä munkin vaatekaappiin kaiken basic mustavalkoharmaatummansinisten vaatteiden keskelle ;-)

    http://outsidethebounds.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oi miten upeat! Ihanan pirteän väriset, sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  7. Täytyy kyllä sanoa, että on upeat housut! :) Vaikka itse vierastan erikoisia kuvioita, mutta näissä housuissa se toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu eipä ole itselläkään moneen vuoteen mitään näin säväyttävää ollut, mutta nää tosiaan toimii!

      Poista