sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

FEBRUARY FAVES

99

Auringonpaiste. Oi sitä ihanaa tunnetta, kun saa keväällä ottaa ensimmäisen kerran aurinkolasit esiin ja lähteä ne päässä ulos. Kevät ja aurinko on tulleetkin tänä vuonna ihastuttavan aikaisin ja oon siitä tosi iloinen! Päivät on pidempiä ja valoisempia ja itsellä on ainakin on hymy aika herkässä auringonpaisteella.

96

Wanhojen tanssit. Todellakin unohtumaton kokemus ja ehdoton lempparijuttu viime kuussa! Kuvassa tanssin mun isän kanssa, mikä oli kyllä ikimuistoinen hetki! En oo koskaan aiemmin ensinnäkää nähny sitä tanssimassa enkä noin herkistyneenä kun tossa hetkessä.

100

Kasvi. Kutsun tuota uutta ystävääni vain kasviksi, koska en muista enää mikä se on... Kertokaa joku kommenteissa, jos te olette mua viisaampia tässä asiassa! Mutta toi on ihana pikkunen lisä tähän mun työpöydälle. Lisäks toi tuo mulle mieleen kevään ja kesän, kun on vähän edes jotain vihreetä! Tahtoisin kyllä enemmänkin jotain kasveja mun huoneeseen, pienen kaktuskokoelman kenties, kun ei mitkään muut kasvit taho mulla pysyä hengissä...

97

Snapchat. Kuukauden suosikkisovellus on snapchat. Oon jostain syystä ruvennut ottamaan melkein kaikki kuvat ennemmin tolla sovelluksella kun puhelimen kamera-sovelluksella. Toi on ehkä nopeempi ja siks parempi ja sitä paitsi tossa ei kuulu sitä ääntä kun ottaa kuvan. Ja oon nyt muutenkin innostunut laittamaan vähän väliä snäppejä kavereille, niillä varmaan menee jossain kohtaa jo hermokin mun snäppäilyyn mutta ei se mitään! Onks lukijoissa snapchatin innokkaita käyttäjiä?

98

Baby lips Dr Rescue Coral crave. Vaikka kevättä kohden mennäänkin, mun huulet on talvisen kuivat. Siihen on tuonut pelastuksen tää Dr Rescue, joka on huomattavasti kosteuttavampaa, kuin muut testaamani baby lips -huulirasvat. Muita Dr Rescue sävyjä en ole vielä testannut, osaatteko suositella mikä niistä kaikista Suomessa olevista Dr Rescue -huulirasvoista on paras?

13 kommenttia:

  1. Oi tosi kiva postaus, jälleen kerran! Ihana kuva susta ja isästäsi ♥ :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo, ne on jotenkin piristäviä! Mulla on toki ton kasvin lisäks kuollut ruusu jonka sain wanhojen päivänä, mutta kyllä tänne enemmänkin saisi jotain :3 Ja niinhän se on!

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus! Kivoja juttuja olit valinnut helmikuun suosikeiksi :) Tykkään tosi paljon myös sun blogin ulkoasusta <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. kivan erilaisii suosikkei! normisti tyypeil on kaikkii kosmetiikkajuttui, mut sulta löyty myös auringonpaiste ja wanhat! :--)
    tost alhaalt vois poistaa noi harmaat pallot & palvelun tarjoaa blogger -tekstin. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no nää on niitä mulle tärkeitä juttuja! :) ja harmaat pallot on lähdössä, mutta teen samalla muuta uudistusta tohon alas niin teen ne kerralla sitten :D

      Poista
  5. Ihana postaus! :) Ja tosiaan kiva erilainen siinä mielessä, että mukana oli vaikka tuo auringonpaiste, kun usein nää on melko kosmetiikka painotteisia.

    Lea - Kuviakin kiinnostaa

    VastaaPoista
  6. Kiitos ! :) jep, mulla ei kosmetiikkasuosikkeja paljoa näy, kun en meikkaa lainkaan :)

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus! :-) Auringonpaiste oli kyllä mullakin ehdoton helmikuun suosikki <3

    VastaaPoista
  8. Ihania ja erilaisia suosikkeja, tykkäsin kovasti! Sun ulkoasukin on tosi söpö!♡

    VastaaPoista