torstai 26. maaliskuuta 2015

STOP. BREATHE.

131

Huhhuh. Pitäisi joskus ihan hetkeksi pysähtyä, lakata ajattelemasta, rentouttaa kaikki lihakset, hengittää. Ihan vain hengittää. Keskittyä vain ja ainoastaan siihen hengittämiseen ja rentona olemiseen, ilman, että ajatuksissa on ainuttakaan muuta asiaa, erityisesti ei mitään koulustressiä, ihmissuhdeongelmia tai muita huolia. Pitäisi laittaa älypuhelin pois, pois päältä, sulkea silmät ja olla hetki ihan vain itsensä kanssa. Ilman pelkoa siitä, että menettää jotain, jos ei heti huomaa kaverin viestejä tai uutta facebook-päivitystä.

132

133

Odotan sitä hetkeä, että mulla on aikaa pysähtyä niin. Edes ihan hetkeksi. Ilman, että ajatuksissa pyörii tuleva koeviikko tai kaikki ne läksyt ja tehtävät, jotka pitäisi tehdä. Juuri nyt mä en löydä sellaista hetkeä mun elämästä. Koko aika on kauheasti tekemistä, ja kun yhden jutun saa hoidettua pois alta, niin seuraavia kyllä ilmestyy tilalle. To do -lista on järjettömän pitkä ja kalenteri täyttyy merkinnöistä; sanakokeita, yo-vihkojen tekemistä, lukemista, sähköpostien kirjoittamista, tehtävien viimeisiä palautuspäivämääriä...

134

Onneksi sieltä kalenterista löytyy myös mukavia merkintöjä, niin tässä arjen kiireessä jaksaa pakertaa eteen päin, niin kauan, kunnes on hetki aikaa hengähtää. Olen alkanut käydä kerran viikossa kaverin pitämillä Zumba-tunneilla ja ensi viikolla on edessä elokuvatreffit palomiesten kanssa (olkoonkin, että ne on nuoriso-osastolaisia, hehe...). Tämän viikon lauantaina päästään pitkästä aikaa viettämään tyttöjen iltaa koko porukalla ja voidaan hetkeksi unohtaa koulukiireet!

Mikä saa teidät jaksamaan kiireen keskellä? Jakakaa parhaat rentoutumisvinkkinne!

2 kommenttia: