tiistai 1. elokuuta 2017

HEINÄKUUN SUOSIKIT

volyymiripset

Ripsihuolto. Sain vihdoin aikaiseksi huollattaa toukokuun alussa laitetut volyymiripset ja voi jukra että ripset oli todellakin huollon tarpeessa! Nyt ripset taas näyttää superhyvältä ja on paljon parempi, itsevarmempi fiilis peiliin katsoessa. Mä en meikkaa lainkaan, eikä mun kulmakarvat näy juuri otsatukan alta, joten ripsienpidennykset tekee aika paljon mun kasvoille. Yksi ihan ehdoton suosikkijuttu!

vamos kengät

Kahdet uudet kengät. Haaveilin noista vaaleanpunaisista kengistä niin kauan, että ehdin siinä haaveillessa löytää Vamokselta jo toisetkin kengät, jotka todella, todella halusin. Olisin käynyt ostamassa kengät kivijalkaliikkeestä, mutta Tampereen liikkeessä on remontti ilmeisesti meneillään, eikä heillä ollut näitä sillä hetkellä siinä. Tilailin kengät sitten netistä! Molempia olen jo käyttänyt ja uusien kenkien sisäänajosta on kunnon rakot molemmissa jaloissa, mutta kyllä noin nätit kengät on parien rakkojen arvoiset!

lävistys

Uusi lävistys. Mulla oli monta vuotta sitten rustossa korvis, mutta se tulehtui kahdesti ja lopulta repesi koko korvanlehden läpi, ja silloin luovutin sen homman suhteen. En enää neljättä kertaa viitsinyt käydä sitä ottamassa. Nyt kuitenkin pari kuukautta tätä mietin, että pitäisikö vai eikö ja päätin sitten ottaa! Nyt yritän hoitaa tätä huolellisesti, että tällä kertaa se ei tulehtuisi vaan paranisi kunnolla!

bullet journal

Uuden bullet journalin valmistelu.
 Heinäkuussa oon työstänyt uuden bullet journalin sivuja, sillä elokuun alusta siirryn uuteen, kun vanhasta loppuu sivut kesken.  Uuden bujon valmistelu on ollut ihan hirmu hauskaa, kun on saanut tehdä erilaisia sivuja ja oon vaan odottanut malttamattomana että pääsen kunnolla siirtymään uuteen bujoon!

Uusien ruokajuttujen opettelu. Heinäkuussa laajensin mun taitoja keittiön puolella, kun tein elämäni ensimmäistä kertaa onnistuneesti marenkia ihan yksin! Poikaystävä tosin kyllä antoi mulle neuvot ja vinkit ja hänen kanssaan olen tehnyt aiemminkin, mutta mulle oli melkoinen saavutus, että sain ihan yksin ne tehtyä. Ekaa kertaa elämässäni taisin myös onnistuneesti tehdä jauhelihakastiketta itse, tosin äiti oli kyllä neuvomassa ja jeesaamassa sen kanssa. Mutta nyt osaan siis tehdä marenkia ja jauhelihakastiketta!

12 kommenttia:

  1. Kuulostaa super kivalta, ja kauniit ripset ja ihana lävistys!♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ripsienpidennykset on kyllä niin kätevät, mullakin oli lomareissun ajan mutta budjetti laittaa vähän vastaan niiden jatkuvassa huoltamisessa :-D Ja edelleen nuo kengät ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Voi olla että munkin täytyy syksyllä taas jättää nää... :/ Ja kiitos!

      Poista
  3. Ihana toi journal! Mä tykkään kalentereista ja kaikesta tommosesta näpertämisestä sikana, kengät oli ainakin just semmoset noi vamosin että ottasin kyllä koska vaan käyttöön tännekin! :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos aihe yhtään kiinnostaa, suosittelen tsekkaamaan mun bullet journal -aiheisen blogin, johon pääset vaikka klikkaamalla b&m logoa tämän blogin sivupalkissa! Ja joo, ne on ihanat!

      Poista
  4. Kivat suosikit 😍 Antaispa rahatilanne vielä myöden ripsienpidennyksille! Ihanat!

    VastaaPoista
  5. Ihanat ripset ♥ Mulla parhaillaan menossa tauko ripsistä ja omat viimein kasvaneet jo normimittaan :) Syksyllä ajattelin ottaa uudestaan, ne on niin helpot!

    VastaaPoista
  6. Ripsenpidennykset ovat etenkin kesäaikaan tosi kätevät! Itse oon pitkään ajatellut perinteisestä kalenterista bullet journaliin siirtymistä. Musta vaan tuntuu, että oon kauheen huono piirtämään tai tekemään erilaisia käsialoja, jotta siitä tulis kivan näkönen 😅 Ois kyllä kiva nähdä lisää postauksia sun bullet journalista!

    Löysin sun blogis wa-ryhmästä ja täähän on tosi kiva! Jään lukijaks :)

    Sara V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on!! Ja siis bullet journalinhan voi aloittaa minkä tahansa kynän ja vihkon kanssa, eikä sen tarvitse olla "hieno", kunhan se on käytännöllinen ja toimii sulla. Sitten voi pikku hiljaa opetella ja kokeilla erilaisia tyylejä, ja tehdä siitä käytännöllisen lisäksi hyvännäköisen! :) Tässä blogissa en juuri kirjoittele bullet journalista, mutta mulla tosiaan on myös bullet journal aiheinen blogi, johon pääsee esimerkiksi tämän blogin sivupalkissa olevasta b&m -logosta! :)

      Kiva kuulla, kiitos!

      Poista