lauantai 19. elokuuta 2017

MYÖNNÄN ETTÄ...

...katson jatkuvasti telkkarista tai Netflixistä sarjoja, jotka on ihan liian pelottavia mulle ja sitten näen painajaisia myöhemmin.

...syön silloin tällöin iltapalaksi pelkästään kulhollisen popcorneja, enkä mitään kunnollista.

...oon viime aikoina alkanut mennä nukkumaan ihan liian myöhään. Tähän pitää kyllä nyt tehdä parannus!

bullet journal

...itken käytännössä ainakin joka toinen päivä, jos en ihan joka päivä. Oon vissiin vähän herkkis! Tosin saatan itkeä myös ilosta tai esimerkiksi kun mun lempparisarjassa tapahtuu jotain surullista. Itken myös jos säikähdän tai jos oon vaan tosi väsynyt. Onko siellä muita, jotka ei vaan voi sille mitään, että itku on reaktio kaikille tunteille?

...tykkään pelata Simsiä ja muitakin videopelejä. En tiedä miksi, mutta hävettää jotenkin myöntää tämä! Myönnämpä silti. Tämän hetkinen suosikki on the Sims 4!

...käytän enemmän rahaa bullet journal tarvikkeisiin ja muihin askartelu-juttuihin, kuin esimerkiksi ulkona syömiseen tai sisustusjuttuihin! Bujoilu on vaan niin hauskaa, enkä saa tarpeekseni kaikista erilaisista kynistä, tarroista ja vihkoista!

tunnustuksia

...osaan välillä olla todellinen draamakuningatar  ja stressipesäke sekä tehdä pienistäkin jutuista isoja ja vaikeita, kun oikein pyörittelen niitä päässäni. Oon yrittänyt kyllä opetella tästä eroon ja ottaa vähän lunkimmin kaiken suhteen!

...näen tosi paljon outoja unia! Viimeisin, jonka muistan, eräs tuttuni oli tatuoinut mun kasvot käsivarteensa samaan tyyliin kuin Bones -sarjassa Hodginsilla on Angelan kasvot tatuoituna. Ehkä oon katsonut tuota sarjaa vähän liikaa...

...unohdun joskus selailemaan Facebookia ihan liian pitkiksi ajoiksi. Siis miten tästä tavasta pääsee eroon? Yrittää tehdä töitä koneella mutta kohta huomaakin katsoneensa videon siitä, miten on järkevintä järjestää aakkosjärjestykseen 1280 kirjaa (tapahtui minulle tänään...).

myönnän että

...mun lemppari ruoka-kombo on maailman oudoin! Parasta ikinä on graham-paahtoleipä voideltuna mummun sienisalaatilla ja päälle pari siivua joulukinkkua. Mikään ei voita tätä, ei mikään! Mikä on sun oudoin ruoka-kombo?

...meidän asunnon ikkunoita ei oo pesty vuoteen.

...en oo koskaan ollut festareilla enkä aio mennä!

...joskus kirjoitan asioita to do listalle jo sen jälkeen, kun olen tehnyt ne asiat. Tämä siksi, että saan sen hyvän fiiliksen siitä, kun voin sitten heti ruksata asian tehdyksi listallani ja päivän päätteksi voi hyvillä mielin katsoa pitkää listaa kaikista niistä asioista, jotka sain aikaiseksi! Olenko ainut joka tekee näin?

oudot tavat

12 kommenttia:

 1. The sims on ihan paras! Mä en enää viitsi nelosta ostaa, kun on kolmoseen joku 10 lisäosaa niin saan siitä enemmän irti. Lisäksi tulee todella harvoin pelattua, ettei panostuksessa olisi järkeä. Haluaisin nyt kyllä PS4 sen takia, että sille saa uuden Crash Bandicoot pelin :D

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :D Munkin tekisi mieli hankkia pleikka, mutta en osaa päättää haluanko kolmosen vai nelosen :D

   Poista
 2. Kiva postaus! :) Mulla on sama ongelma Facebookin selailun kanssa. Teen sitä aina kun on tylsää eli tosi usein ja sitä kautta eksyn aina uusille sivuille jne :----D Tosi ärsyttävää, mutta siitä ei osaa vaan päästä eroon!

  VastaaPoista
 3. Sims on kyllä huippu! Mun oudoin ruokakombo on varmaan kermavaahto ja irtokarkit. Kermavaahto oikeasti sopii aivan kaiken kanssa, mutta parasta se on vanhojen autojen ja niiden pienien hedelmänaperoiden kanssa 😂 Ja mäkin toisinaan kirjoittelen to do listoille jo tekemiäni asioita niin nään mitä oon jo tehnyt!

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä herkulliselta :D Noniin hyvä etten oo ainut!!

   Poista
 4. Voin kyllä samaistua niin moneen kohtaan :-D Itkupilli ilmoittautuu, Sims on parasta, oudot unet on joka öisiä ja toi to do listalle jälkeenpäin kirjoittaminen on liian tuttua :-D

  https://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mä kirjottelen nykyään mun liitutaululle ylös kaikki sinä päivänä tehtävät läksyt ihan vaan sen takia, että pääsen sitten yliviivailemaan niitä sieltä :D Mun ei tarvis kirjottaa niitä mihinkään, mutta se yliviivaaminen on parasta :D Varsinkin jos voi vaan tuhota sieltä ruotsin läksyt, muhahahahahaaa! :D

  VastaaPoista