lauantai 26. elokuuta 2017

10 POSTAUSIDEAA SYKSYLLE

Kaikille bloggaajille iskee jossain vaiheessa blogiuraa hetki, jolloin ei oikein tiedä, mistä sitä kirjoittaisi. Blogeja ja postauksia on jo niin käsittämättömän paljon, että on vaikeaa keksiä omaperäisiä ideoita erilaisille postauksille tai ylipäätään minkäänlaisille postauksille. Tällaiset listaukset voivat silloin olla tarpeen. Tänään siis listaan 10 postausideaa alkavalle syksylle!

blogi postausideoita

1 | Back to school -ostosten esittely. Koulua varten tulee joka syksy hankittua kyniä, vihkoja ja muita tarpeellisia juttuja! Tee näistä postaus blogiisi! Mä toteutin tällaisen Bujo & More :n puolella viime viikolla (linkki suoraan postaukseen).

2 | To do lista syksylle. Kirjoita ylös to do lista itsellesi syksyksi ja jaa se blogissasi!

3 | Jaa sun vinkit opiskeluun. Oli kyse sitten yliopistosta, yläasteesta tai vaikka ammattikorkeakoulusta, jaa sun vinkit opiskeluun tai esimerkiksi siihen, miten saa kaiken irti lukiovuosista!

4 | Tekemistä sadepäivälle. Kirjoita lista asioista, joita voi tehdä syksyisenä sadepäivänä! Mä oon kirjoittanut listan 10 hyödyllisestä asiasta, jotka voi tehdä sadepäivänä.

5 | Jaa sun leffa- & tv-sarjasuositukset! Tästä aiheesta saa varmasti montakin postausta aikaiseksi syksyn ja talven aikana.

postausideoita

6 | Lista syksyisistä treffi-ideoista. Mieti hauskoja treffi-ideoita, jotka sopivat toteutettavaksi erityisesti syksyn aikana ja postaa niistä lista blogiisi! Mä julkaisen tällaisen listauksen ensi viikolla, stay tuned!

7 | Throwback kesään. Jaa parhaat kuvasi ja muistosi viime kesältä postauksen muodossa!

8 | Jaa sun vinkit nopeisiin ja helppoihin aamuihin. Syksy on arkeenpaluun aikaa ja voit jakaa vinkkejä yleisellä tasolla tai vaikkapa vinkit nopeaan arkimeikkiin! Mä jaoin 7 omaa vinkkeiäni viime syksynä!

9 | Syksyn suosikit. Näitä voit jakaa esimerkiksi kuukausittain tai kerätä koko syksyn suosikit yhteen isoon postaukseen!

10 | Kerro jostain uudesta, jota haluaisit tai aiot kokeilla tänä syksynä. Syksyisin aloitetaan paljon uusia harrastuksia ja kokeillaan uusia juttuja, joten vinkkaa blogissasi jutusta, jota sinä haluaisit tai aiot kokeilla!

14 kommenttia:

 1. Ompa kiva postaus. :) Kivoja vinkkejä. Voisi toteuttaa muutaman, esimerkiksi kohdat 8 ja 9 :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kivoja vinkkejä! Vois itsekin toteuttaa ton treffi-ideapostauksen, tai jotain kouluvinkkejä... Kivaa alkavaa syksyä sulle :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toteuta vaan, mä lukisin ainakin mielelläni ton treffi-idea postauksen ;)

   Poista
 3. Kivoja vinkkejä! Jonkun to do listan vois ehkäpä toteuttaa. :)

  www.nooraemilia.fi

  VastaaPoista
 4. Sika kivat vinkit, tuun varmasti käyttämään osan näistä niinkun olin jo listannut valmiiksi :) Toivottavasti löytyisi myös muutakin, kun näitä perus 'kliseitä' joita jokainen pyörittelee aina blogissaan :)


  www.finnlandsnorsk.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kivoja vinkkejä! Löysin itselleni jo ainakin yhden, jonka aion varmasti toteuttaa omassa blogissani :)

  elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja vinkkejä! Itselleni tuppaa tulemaan aika useinkin tilanne, etten tiedä mitä postaisi, joten näistä sain hyödyllisiä ideoita! :--)

  https://venlaslittlediary.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tosi hyvä kuulla, että tästä oli apua!

   Poista
 7. Hei tää oli kiva vinkkilista! Pitää laittaa talteen :)

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  VastaaPoista