maanantai 15. toukokuuta 2017

I WISH IT WAS SUMMER ALREADY

Koska kesä ei tunnu tänä vuonna tulevan lainkaan, päätin postauksen muodossa muistella vähän menneitä kesiä! En muista koska olisi viimeksi ollut näin kylmä toukokuu tai että toukokuussa olisi vielä satanut lunta. Viime vuonna tähän aikaan oli jo ihan kesäkelit!

Because summer just doesn't seem to be coming at all this year, I decided to look back to past summers! I can't remember when was the last time May was this cold or that it would have been snowing in May. Last year this time it was already summer!

photography

Jäätelökioski, uimaranta ja lokkien kiljuminen. Mökkitie, auringonpaiste ja saunanlämmitys. Grillatut kasvikset, tuoreet mustikat ja sormille sulava mehujää. Juhannus, mummola ja hyttyset. Kumisaappaat, vesisade ja sateen jälkeinen raikas tuoksu. Paljaat jalat, keinuva laituri ja liplattavat laineet.

joutsen

Illalla kattoon ropiseva sade, aurinkolasit ja rusketus. Perhoset, juhannuskokko ja auringonlasku. Rippijuhlia, häitä ja valmistujaisia. Farkkutakki, shortsit ja kesämekko. Nuotiolla paistetut makkarat, akustinen kitara ja pyöräily. Kuutamouinti, huvipuisto ja maailmanpyörä. Aurinkorasva, kärpäset ja helle. Auringonnousuun herääminen, mummun mustikkapiirakka ja vaniljajäätelö.

syksy

Ice cream stand, beach and seagulls screaming. The road to the summer cottage, sun shining and getting the sauna warm. Grilled vegetables, fresh blueberries and a popsicle melting on your fingers. Midsummer, grandma's and mosquitoes. Rain boots, rain and the fresh smell that comes after the rain. Bare feet, swinging docks and rippling waves.

auringonlasku


The rain pattering on the roof at night, sunglasses and a tan. Butterflies, midsummer bonfire. Confirmation parties, weddings and graduation parties. Denim jacket, shorts and a summer dress. Sausages cooked at a campfire, acoustic guitar and biking. Night time swimming, amusement park and a ferris wheel. Sunscreen, flies and the heat. Waking up to the sunrise, grandmother's blueberry pie and vanilla ice cream.

Mitä sä kaipaat eniten kesässä?

What do you miss most about the summer?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo on vanhoja kuvia viime kesältä, toivotaan että saatais tälle kesälle yhtä kauniita auringonlaskuja :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Oispa jo kesä <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 Kesä on kyllä ihana vuodenaika(jos siis unohdetaan ötökät) ja se on inhottavasti viipyilly tänä vuonna :/

  liveloveanddraw.blogspot.com

  VastaaPoista