maanantai 1. elokuuta 2016

JULY FAVES

opiskelija blogi

Muuttaminen. Oon niin innoissani Tampereelle ja omilleen muuttamisesta! Tähän muuttamiseen liittyy kyllä myös joitakin ei-niin-kivoja juttuja, kuten se, että mun pitää vielä pari kymmentä päivää viettää niin, että osa mun tavaroista on Tampereella ja osa täällä porukoilla ja mä maksan täyttä vuokraa Tampereen asunnosta mutta asun suurimman osan elokuusta vielä vanhemmilla. Mutta oon innoissani ihanista astioista, uusista huonekaluista, Tampereesta, isoista ikkunoista ja kaupungissa asumisesta!

diy planner

DIY planner. Esittelin muutama viikko sitten itse tekemäni kalenterin / plannerin ja oon ollut niin innoissani siitä! Se on toiminut mulla käytössä paremmin kuin odotin ja oon käyttänyt tuota paljon enemmän kuin vanhaa kalenteriani. Oon suunnitellut päiviäni etukäteen ahkerasti ja koska ne on fiksusti suunniteltu niin oon myös saanut paljon ruksittua pois noilta to do -listoilta.

kesän suosikit

Mustikat. Pakasteina tai tuoreina, piirakassa tai vaniljajäätelön kanssa, sellaisenaan tai smoothiessa - mustikat on todellakin maistuneet viime aikoina! Erityisesti piirakassa ja vaniljajäätelön kanssa...

snapchat

Snapchatin päivitykset. Tykkään ihan hirmuisesti Snapchatin uusista päivityksistä! Ensinnäkin noi muistot on ihan mahtava juttu - että voi tallentaa kuvan ja sitten palata siihen, muokata sitä ja lähettää storyyn tai kaverille. Enää ei siis tarvitse stressata sitä, että ottaa hyvän selfien ja poistaa sen paremman toivossa ja sitten sitä parempaa ei enää tuukkaan! Ainut miinuspuoli tässä on se, että kuvien tallentaminen puhelimen galleriaan on nyt hankalampaa... Lisäks tykkään ihan hirmuisesti uusista tarroista, joita Snapchatiin on ilmestynyt!! (Mua voi seurata Snapchatissa @ kiiainnanmaa.)

8 kommenttia:

  1. Mustikkapiirakka on kyllä parasta ikinä! Vois tehä joku päivä mustikkapiirakkaa ja jakaa ohjeen blogiinkin...

    annileipoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Jaa ihmeessä, uskon että se olisi suosittu postaus ;)

      Poista
  2. Mä oon niin samaa mieltä noista snäpin päivityksestä!! Niin paljon parempaan suuntaan mennyt! :D

    VastaaPoista
  3. Oho onpas nyt bloggaajia muuttamassa Tampereelle, sillä myös mä oon sinne suuntaan liikkumassa :D Ihania suosikkeja sulla ! <3 pitäisi itsekin kokeilla kalenterin tekemistä itse :) pitääkin käydä lukaisemassa toi postaus siihen liittyen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :D No, Tampere on kyllä suosittu kaupunki :D Ja hei suosittelen kyllä, silloin siitä saa just itselleen sopivan ja mukavan käyttää ;) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  4. Täällä yks tamperelainen joka voi sanoo käsisydämellä, että Tampere on mahtava paikka asua!<3 Täällä on myös niin ihanan rentoa ja keskustasta löytyy kivoja kuppiloita ja vaatekauppoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä! Mä oon jo monta vuotta haaveillut Tampereelle muuttamisesta, se on aina ollut kaupunki lähellä sydäntä :)

      Poista