maanantai 8. elokuuta 2016

HOMEWARE + SHOES HAUL

kattolamppu

Oon haaveillut tästä lampusta jo jonkun aikaa ja nyt se on mun uuden kodin katossa! Lamppu on Clas Ohlsonilta ja itse asiassa noi kehikot ja lampunjohdot myydään erikseen. Ostin myös tuon itse lampun valaisimen sisällä Clas Ohlsonilta, koska löysin sellaisen, jonka valon väri on tosi kylmä, 6500 Kelviniä - ei siis keltaisia valokuvia ilman luonnonvaloakaan!

IKEA

IKEAsta ostin 50 tällaista henkaria, koska halusin kaikkien henkareiden mätsäävän! Jätin mun eripari henkarit siis vanhemmille ja oon täällä uudessa kodissa ripustellut vaatteita näihin.

muutto

IKEAsta ostin myös tällaisen lasisen saippuapullon astianpesuaineelle keittiöön. Ostin myös muutamat huonekalut, mutta niitä en esittele vielä. Kuvia asunnosta tulossa kyllä myöhemmin, kunhan saan täällä kaiken kuntoon!

Tiger

Tigeristä löysin tällaisen miniroskiksen, johon ajateltiin kämppäkaverin kanssa laittaa käytetyt patterit. Tällä oli hintaa huimat 2e & on ihan loistava tuohon käyttötarkoitukseen.

homeware haul

clas ohlson

Clas Ohlsonilta ostin tällaiset ihanat pullot shampoolle ja hoitoaineelle, mutta sen jälkeen kun olin täyttänyt ne ja napannut nää kuvat, menin suihkuun ja tuo hoitoainepullo tippui multa. Se tietysti meni rikki, mutta kävin vaihtamassa sen.

kylpyhuone

Kultakorkkisia ei ollut enää jäljellä, joten molemmat, sekä shampoo- että hoitoainepullo on nyt mustakorkkisia. Tykkäsin kyllä siitä, että ne oli eri värisiä. Vaihtoreissulla bongasin vielä tuon pienemmän pullon suihkusaippualle ja mun oli pakko ostaa se!

H&M tennarit

Ja joo, ostin taas uudet kengät... Mutta aion myös hankkiutua eroon kolmista kengistä, joten eiks sit oo ihan sallittua hankkia yhdet uudet? Nää löytyi H&M:ltä ja maksoi 14,95e!

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia oot tehnyt! :) Noi kengät on tosi ihanan näköiset<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuo lamppu on aivan ihana!! Ja mulla on sama "pakkomielle", että kaikkien henkareiden pitää olla samanlaisia haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Joo, se vaan näyttää paljon siistimmältä! :)

      Poista
  3. Tuo lamppu on kyllä niin ihana, oon ite katellu just tota samaa! Nuo pullot on kyllä myös tosi kivoja :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista