torstai 26. toukokuuta 2016

SPRING 2016 PHOTO COLLECTION

Julkaisin maaliskuussa kokoelman talvisia kuvia ensimmäisenä osana tätä postaussarjaa, jonka neljä osaa julkaisen tämän vuoden aikana vuoden aikoihin liittyen. Nyt kun hellerajat alkavat paukkua, voisi olla paikallaan julkaista tämä sarjan toinen osa, nimittäin keväisiä kuvia. Myöhemmin sitten vielä kesäisiä ja syksyisiäkin kuvia!

Tähän kuluneeseen kevääseen on mahtunut niin yo-juhlien valmistelua, käsialaharjoituksia (hello may -teksti on mun itseni käsin kirjoittama), shoppailua, kukkia kuin sitä ainaista ihmetystäkin, miten äkkiä karu, harmaa ja likaisen näköinen luonto muuttuu vehreäksi ja kauniiksi.

luontokuvaus

spring photos

suomen kesä

rannekello

kevät

luontokuvia

ylioppilasjuhlat

spring

hand lettering

nike3 kommenttia:

 1. Siis mitääh, onko toi sun kirjoittama teksti? :O IHAN MIELETTÖMÄN UPEE!♥ Ihania kuvia, tosi kiva tällänen postaussarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on, kiitos vaan kovasti!! Käsin kirjoittaminen ja fontit ja tyylit on aina kiinnostaneet ja nyt oon tosissaan harjotellut niitä asioita! :) Ja kiva kuulla, että tykkäät tästä, mustakin on ollut hirveen kiva tehdä näitä postauksia! Pääsee julkaisemaan sellaisiakin kuvia, jotka ei muuten aina välttämättä blogipostauksiin päädy :p Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia! Ihanan hempeitä :)

  http://elamaatangolla.blogspot.fi  VastaaPoista