sunnuntai 1. toukokuuta 2016

SUMMER 2016 BUCKETLIST

Ensi kesänä tulen tekemään mahdollisimman paljon töitä ja niin haluankin tehdä! Se on yks isoista jutuista niin sanotulla bucketlistillä, vaikken sitä tuossa allaolevassa listassa mainitsekaan... Eka työpäivä mulla itseasiassa on huomenna & nimenomaan töiden takia mitään massiivista ulkomaanreissua en ensi kesältä odota, enkä aio edes käydä hyppäämässä mitään benjihyppyä tai tekemässä muuta hurjaa. Sen sijaan odotan niitä pieniä onnellisia hetkiä, auringonpaistetta, lämpimiä öitä, ystäviä (vanhoja ja toivottavasti uusia), jäätelöitä ja kesäsateen jälkeistä raikasta tuoksua!

summer bucket list

Haluan mökille! Tää on mun listalla ihan ykkösjuttu joka vuosi, koska meidän mökki on mulle vaan sellanen paikka, missä sielu lepää ja jossa tunnen oloni hyväksi. Olkoonkin, että välillä näin bloggaajana sähköttömyys ja internetittömyys tuntuu ikävältä, mutta siellä sen kaiken jotenkin pystyy unohtamaan. Ja onkin varmasti ihan tervettä välillä pitää muutama päivä tietokone kiinni, tabletti kiinni ja puhelinkin muilta osin, mitä nyt äidille soittelee...

Paljon valokuvausta ja mahdollisia videoita! Tää liittyy vähän tohon edelliseen, mutta toki haluan muuallakin kuvata. Tän postauksen kuvat on kaikki mökiltä viime kesältä ja mä rakastan kuvailla siellä mummun kukkia, auringonlaskuja, lintuja ja ihania maalaismaisemia. Mutta koska muiden bloggaajien kanssa talven olen harmitellut hämärää ja huonoja kuvia, niin täytyy ottaa kesän valoisuudesta taas kaikki irti ja antaa kameran laulaa!

Enemmän asukuvia! Tästä puhuin viime kesän listallakin ja tää on mulla sellaisella goals -listalla (päässäni, ei mitenkään fyysisesti) jatkuvasti. Haluaisin tehdä enemmän muotipainotteistakin sisältöä, tosin kaikkien muiden ideoideni ohella, mutta kuvauslokaatiot ja kuvaajat on usein vähissä. Pihassa kehtaan kuvailla kameran jalan ja kaukolaukasimen kanssakin, mutta tossa pihassa alkaa olla kivat taustat loppu, enkä kehtaa julkisille paikoille mennä sen jalan kanssa häärimään. Mutta yritetään taas kesällä skarpata tän suhteen!

Kirje koulupaikasta! En tiedä, voiko tätä tälle listalle varsinaisesti laittaa, mutta laitanpa silti! Haluaisin siis jonain kauniina kesäpäivänä käydä hakemassa postin (tai vaihtoehtoisesti tulla töistä kotiin niin, että joku on jo hakenut postin keittiön pöydälle) ja huomata kirjekuoren, jossa on mun nimi. Sitten haluaisin avata sen ja lukea, että olen päässyt opiskelemaan sinne, minne hain...

kesä 2016

 Grillausta! Tätä odotan aina keväisin, että olispa grillauskelit. Porukat on vissiin vielä mun ymmärtääkseni ostamassa uutta grilliä tälle kesälle, että siitä pitäisi sitten pihvit ja maissit maittaa!

Ulkoilua! Mulla on ainakin nyt hyvä puhti päällä treenaamiseen ja nimenomaan ulkonakin treenaamiseen ja liikkumiseen, eikä vain salilla käymiseen. Mä en oo oikein ikinä ollut ihminen, joka viihtyy ulkona noin niinkuin muuten vaan, enkä oo mikään superurheilijakaan (mun vauvakirjassakin lukee että 3-vuotiaasta asti tietokoneella pelaaminen oli parasta viihdettä), mutta tiedän, että siitä ulkoilusta ja liikkumisesta tuleva hyvä fiilis on jotain, mitä ei muuten voi saavuttaa. En aio nyt luvata mitään että joka aamu juoksen 10km lenkin, mutta haluan liikkua ulkona kesällä!

Jotain uutta! Kesäisin on usein paljon mahdollisuuksia kokeilla ja kokea uusia asioita, oli ne sitten isoja tai pieniä, ja haluaisinkin useammin tarttua niihin mahdollisuuksiin. Jotain uutta voi siis olla vaikka uusi jätskimaku, reissu uuteen paikkaan tai vaikka (uudet kengät) uusia ihania ihmisiä!

Siinäpä mun bucket list ensi kesälle! Paljon muutakin varmasti tulee tapahtumaan, mutta eiköhän niistä kuulla sitten kesän myötä täällä blogissa... Jos viime kesän lista kiinnostaa, sellainen löytyy täältä!

Käykää tsekkaamassa myös muiden Project Blog -tyttöjen postaukset täältä:


Mitä juttuja te aiotte / haluaisitte tehdä tulevana kesänä?

4 kommenttia:

 1. Ihanan realistinen lista! Monilla näkee just niitä "laskuvarjohyppy, kuudet eri festarit & road trip Suomen ympäri" -tyyppisiä :-D Eihän niissäkään mitään pahaa ole, mutta toteutus voi olla aika hankalaa.. Sun lista kuulostaa sellaseklta, että syksyllä voit ruksata jokaisen tehdyksi (toivottavasti myös koulupaikan!) :-)

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, olishan esim roadtrip Suomen halki ihan mahtava idea, mutta tiedän, ettei mulla tänä kesänä ole aikaa siihen :D Ja niin toivottavasti voin :)

   Poista
 2. Komppaan kyllä ihan täysin tuota Adan kommenttia, ihanan realistisia kesäsuunnitelmia, jotka pääsee varmasti toteuttamaan :) Tuo mökille pääseminen kuuluu kyllä myös mun toivelistaan.. en ees muista koska olisin viimeks sellasta päässyt toteuttamaan :/ Ihania kuvia, niistä huokuu kesä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti tänä kesänä pääsisit mökille sitten :)

   Poista