sunnuntai 11. lokakuuta 2015

AUTUMN WISHLIST

AUTUMN WISHLIST

1. Pitkä takki. Kaivoin jo ilmojen viiletessä lyhyen villakangastakkini ja pitkänmallisen toppatakkini esille, mutta oon vähän tsekkaillut tälle syksylle/talvelle tuollaista pitkää, yksinkertaista, ehkä laatikkomaista takkia. Tällä hetkellä silmää miellyttää eniten harmaat takit, mutta kyllä tommonen rikas punainen ja pastellipinkki sekä pastellisininen kiinnostavat myös.

2. Tekoturkistakki. Tekoturkistakkia etsin jo viime talveksi, mutta en löytänyt millään sopivan kokoista, kivan väristä, sopivan mittaista ja budjettiin mahtuvaa takkia. Tuon kuvassa olevan voisin ostaa vaikka heti, jossei se sattuisi maksamaan yli 400 euroa... Mutta jotakin tuon suuntaista voisi etsiskellä...

3. Poncho. Siis apua mää rakastin näitä lapsena!! Mulla oli mummun tekemiä näitä useampikin, nyt tulee mieleen vain yksi sellainen vaaleanpunainen, joka mulla oli ala-asteella aina päällä koulussa. Oon iloinen, että nää on taas muodissa ja toivon todella löytäväni jonkun kivan graafisen ja megapehmeän ponchon itselleni!

4. Rannekello. Mun suosikkikello alkaa olla jo niin kuluneen näköinen, ettei tee mieli enää käyttää sitä ihan joka päivä (oon itse asiassa aika hyvin päässyt mun rannekelloaddiktiosta eroon, en tarvitse sitä enää 24/7, hehe). Haluaisin löytää uuden jonkun kivan valkoisen rannekellon, jossa on kultaiset/kullan väriset yksityiskohdat, koska edelleen kuitenkin rannekelloa tykkään jonkun verran käyttää.

5. Flanellipaita. Voi että, miksi on niin hankalaa löytää hyvin istuvaa flanellia? Ne, jotka istuvat muuten hyvin, "aukeavat" rintojen kohdalta niin, että liivit vilkkuu (isi ehdotti, että älä laita liivejä alle, niin ne ei näy........) ja sitten jos paita on siltä osin riittävän iso, ei se istu enää lainkaan. Jos joku tietää, mistä löytyis ratkaisu tähän, niin vinkatkaas kommenteissa!

6. Timberlandit. Täytyykö mun edes sanoa enempää? Keväällä aloin noita kuolaamaan, mutta koska en oo löytänyt oikeastaan mistään noita tai edes vastaavia, niin ostamatta ovat toistaiseksi jääneet. Oon tosi arka tilaamaan kenkiä (tai ylipäätään mitään) netistä, joten vielä nää on haaveilun asteella...

7. Ylipolvensaappaat. Viime syyslomareissulla löysin itselleni polveen asti ulottuvat saapikkaat (ja ne on niiiiiin ihanat!) mutta nyt oon katsellut ylipolven ulottuvia popoja. En vielä oo kyllä päättänyt, että kannattaako hankkia uusia saappaita vielä, kun ne edelliset on kuitenkin edelleen täydellisen hyvässä kunnossa ja ihanat ja ootan jo että pääsen käyttämään niitä. Mutta aina saa haaveilla, eikös!

8. Huivi. Joka syksy pitää ostaa uusi huivi, vai mitä? Oon nyt suunnitellut vaalean harmaata tai valkoista, koska mulla on edellisiltä syksyiltä ihana musta huivi ja tummanharmaa huivi, joita käytän. Tai voisihan sitä repäistä ja hankkia jonkun mikä ei ole musta, valkoinen tai harmaa, mutta en oikein usko itsestäni sitä...

9. Korkeavyötäröiset, revityt farkut. Oh god nääkin on niitä, mitä oon etsinyt kissojen ja koirien kanssa viime kuukaudet. Mun edelliset revityt farkut (jotka muuten on maailman parhaat farkut) on revenneet niin paljon toisesta reidestä, etten kehtaa niitä enää oikein käyttää. Mutta kaikki korkeavyötäröiset ja revityt farkut on piiloutuneet jonnekin eikä niitä oo enää missään. Ehkä täytyy tyytyä vaan ehjiin farkkuihin, mikä voisi näin ilmojen viiletessä olla fiksuakin, muttakun ne revityt näyttäis kivoilta...

10. Hattu. Tää on vähän villikortti mulle tällä listalla, sillä en oo vielä löytänyt ainuttakaan hattua (joka ei ole tavallinen pipo tai lippis) joka ei saisi mua näyttämään ihan uunolta. En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin ne ei oo sopineet mulle. Tai sitten mun täytyy vaan totutella ajatukseen ja sovitella lisää leveälierisiä hattuja. Ehkäpä bongaan sopivan vielä tälle syksylle.

Tarkemmat tiedot tuotteista löydätte, kun klikkaatte kuvaa!

Mitä teillä on toivelistalla tulevalle syksylle / talvelle? 

6 kommenttia:

  1. Tosi ihania juttuja ♥ Itselläkin hakusessa tuollainen laatikkomainen takki sekä ylipolven saappaat :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja! Mun lempparit on toi hattu ja nuo ylipolven saappaat :-)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se

    VastaaPoista
  3. Mä niin haluan Timberlandit tai edes jotkut vastaavat! Ne ois niin täydelliset ♥

    VastaaPoista
  4. Niin minäkin ja itseasiassa löysin eilen NewYorkerin miesten osastolta itselleni sellaiset, kannattaa käydä sieltä tsekkaileen :)

    VastaaPoista