sunnuntai 24. toukokuuta 2015

MY FIRST TIME SHOPPING ONLINE

275

280

Mun ihka ensimmäinen netistä tilattu paketti saapui perille tän viikon alussa ja kävin sen sitten läheisestä R-Kioskista hakemassa. En vieläkään uskaltanut vaatteita tai kenkiä tilata, koska en jaksaisi sitten niitä palautella, jos eivät olisikaan sopivat tai mukavat päällä. Varsinkin vaatteissa oon hirmu tarkka materiaalista, koska mulla on atooppinen iho ja jotkut vaatteet vaan kutittaa ja tuntuu erittäin epämukavilta päällä. Siksi mielummin kokeilen vaatetta fyysisesti kaupassa ennen kuin ostan sen.

276

277

Tilaamiseen käytin H&M:n mobiilisovellusta, jonka saa iOS & android -puhelimiin ladattua. Tilaus sitä kautta oli hyvinkin kätevää ja nopeeta, yllätyin oikein siitä, miten helppoa se sitten olikaan. Olen jo jonkun aikaa saanut sähköpostiini H&M:n mainoksia ja niissä on aina välillä koodeja, joilla saa alennuksia ja mä nappasin sieltä yhden koodin tätä tilausta varten ja sain ilmaiset toimituskulut! Maksoin siis vain (alennuksessa olleen) repun ja passikuoret, enkä mitään muuta.

Tilasin siis passikuoret ja repun itselleni. Molemmissa pidän niiden pinnasta ja tekstuurista, kun eivät ole aivan tasaiset tai edes symmetriset vaan ihanan eläväiset. Passikuoret ei ehkä oo se maailman tarpeellisin ostos, mutta en vaan voinut vastustaa, noi oli niin kivan näköiset! Hintaa kuorilla oli 4,99e. Reppu oli tosiaan alennuksessa ja sille jäi hintaa 20e.

278

279

Ja sitten mun uusi lempparireppu, jota jo ehdin koulussakin kerran käyttää. Tää oli vähän pienempi kuin mitä toivoin, että ihan perus koulureppuna ei mene, mutta noin koeviikolla kun ei kauheasta tavaraa ole, niin tämä oli juuri sopiva! Loistava pieni reppu myös esimerkiksi kun lähtee jollekin kunnon ostoskierrokselle. Shoppaillessa käytän mielummin reppua kuin laukkua, koska sen saa molemmille olkapäille eikä selkä tai hartiat rasitu epätasaisesti.

Repussa on nepparilla kiinni menevä "kansi" ja sitten ton repun suun voi kiristää noilla nyöreillä kiinni. Vetoketjua siinä ei ole. Toi on erittäin kätevä noin, koska "kannen" saa nopeasti auki ja kiinni, eikä tarvitse venkslailla vetoketjuja!

281

282

Repun sisällä on pieni vetoketjullinen tasku sekä lisäksi kaksi "lokeroa" ilman vetoketjuja. Tälläiset tuppaa muuten aika monissa H&M:n laukuissa olla. Mulle noi on enemmän kuin tarpeellisia, varsinkin tuo vetoketjullinen tasku on todella kätevä pienille tavaroille, kuten pinneille, ponnareille ja huulirasvoille, jotka muuten vain hukkuisivat laukun pohjalle...

283

Mitäpä pidätte ostoksistani? Onko teillä kenelläkään passikuoria vai oonko ainut?

8 kommenttia:

  1. Laukku on mielestäni hieno ja siinä on mielenkiintoinen tekstuuri. :) Ite käytän enimmäkseen kans vetoketjuttomia veskoja koska magneetit ovat paljon kätevämpiä ja nepparit. Ite meinasin kans hankkia jotkut söpöt passikuoret ebaysta, mutta pitäs ottaa selville et sopiiko ne materiaalia puolesta passin säilytykseen. Sehän tais olla aika tarkkaa? :D Vaikka olenkin tyylitajuton niin mielestäni ostokset olivat tosi kivoja. :3

    Emma Alhola - Kisaki Seikatsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en edes tiennyt että siitä on jotain tollasia :o Ei oo käynyt mielessäkään, että passikuoria ei vois käyttää materiaalinsa puolesta... outoo :D Mut kiitos paljon kommentistasi! :)

      Poista
    2. Mä en usko että ainakaan ns. oikeissa liikkeissä (kuten just tuo H&M) myytävissä ei pitäis olla mitään ongelmaa sen passikuoren materiaalin kanssa - ebay on sit asia eriksen..

      Poista
    3. Muistaakseni, jos ne kuoret sisältää pvc-muovia niin sit ei sais pitää passia. Se pilaa sen rakenteen. Henkkareita/ajokorttiakaan ei saisi pitää pvc-muovia sisältävässä lompakossa - mut katos kun yrität löytää lompakon, jossa ei pvc-muovia ole niin eipä vaan maailmassa sellaista ole. Mutta tämän pvc-asian saa selvitettyä varsin näppärästi materaalilapusta.
      On kyllä upeet passinkuoret! Just tollaiset voisin kans itse haluta. <3 En kyllä tarvitse koska matkustelen niin harvoin. :D

      Poista
    4. Okei, täytyypä asiaa tarkistaa... näissä mun kuorissa on polyesteriä ja puuvillaa, ei muuta! :) pitäisi siis vissiin olla sopivat. Ja no en mäkään ihan jatkuvasti matkustele (toistaiseksi en ole ikinä ollut ulkomailla) mutta musta noi oli vaan niin ihanat että ostin kuitenkin :D

      Poista
  2. Toi reppu näyttää ihan laukulta ja olen ihan hämmentynyt tästä. Mutta kivoja ostoksia, joista suosikkini on tuon repun tekstuuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän se näyttää ! :D Mut kyllä siinä olkahihnat takana on ja reppu se on :D Kiitos paljon :)

      Poista