tiistai 12. toukokuuta 2015

FAVE EVERYTHING

213

210

215

207

208

211

214

aurinkolasit Prisma | kaulakoru Seppälä | nahkatakki Seppälä | villapaita Lindex | kello Glitter | housut H&M | kengät Converse / Anttila

Asukuvia, joita en vielä ole ehtinyt blogissa esitellä! Tässä asussa on tosiaankin kaikki lemppareita, erityisesti nuo housut. Oon kirjaimellisesti asunut noissa, tässä kirjoittaessakin itseasiassa on nuo housut jalassa. Myös tuo nahkatakki on ollut ahkerassa käytössä ja viime kesänä ostetut Converset on niin likaisetkin, näkyy että on käytetty. Samaten tuosta kaulakorusta on tullut lyhyessä ajassa mun ihan suosikki ja tuo sama kello mulla on ranteessa päivästä toiseen!

Tää oli tälläinen rento asu, kävin kaupassa ja pankissa näissä vetimissä, ei mitään ihmeellistä. Musta on ihanaa, kun voi samalla näyttää hyvältä, mutta olla silti niin rennoissa vaatteissa! Tietysti tiukat farkutkin on välillä ihan kivat, mutta kyllä mä paremmin viihdyn tuollaisissa rennoissa ja mukavissa housuissa.

Onko teillä jotain kaikkien aikojen suosikkivaatteita, joita käytätte vuodesta toiseen?

Entä olisiko kenelläkään hyviä vinkkejä valkoisten kangastennareiden puhdistamiseen?

4 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään, jos pystyy näyttämään hyvältä asun kuitenkin ollessa rento! :)

    Valkoisten tennareiden puhdistamiseen: heittäisin pesukoneeseen valkaisevan pyykkipulverin kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Noi pökät on kyllä niin makeet :) Tennareihin toimii pesukone! Esikäsittele likaisimmat kohdat, pese nauhat erikseen ja nakkaa tennarit pesupusseihin.

    VastaaPoista