tiistai 27. tammikuuta 2015

MY DAY FROM MONDAY



Kello herätti poikkeuksellisesti jo klo 08.00, vaikka yleensä kympin aamuina herään vasta ysin pintaan. Nyt jäi kuitenkin sunnuntai-illan sanojen lukeminen kesken, joten heräsin maanantaina sit vähän aiemmin, että kerkesin lukea. Mulla oli vaatteet valmiiksi valittuna, niinkuin melkein joka aamu, koska en halua aamuisin käyttää kallista aikaani siihen! Ennen pukeutumista näin talvisin kuitenkin peitän itseni tällä hetkellä testissä olevaan Humektan-rasvaan ja kortisoniin.  Vihree Baby lips on just ihanan raikas laittaa aamusta!

Pukeuduttuani lueskelin noita saksan sanoja ja koska mun hiukset oli vielä vähän laineilla sunnuntain kiharoista, päätin nytkin kihartaa niitä. Tykkäisin kiharoista useamminkin, mutta yleensä ei riitä aika siihen. Onneksi heräsin nyt ajoissa!



Pääsin kihartamisessa helpolla, kun heitin hiukset ponnarille ja kiharsin sen ponnarin vaan. Sitten lueskelin läpi päivän ohjelman ja vähän seuraavienkin päivien ohjelmaa kalenterista ja selasin mun Evernoten viikottaisen To do -listan lävitse, että muistaisin tehdä asiat, jotka pitäisi saada aikaiseksi!

Yleensä otan aamupalan mukaan kouluun tai syön vaan pikaisesti jugurtin, mutta koska nyt oli aikaa, niin päätin keittää puuroo aamupalaks. Maistoin tota Nalle-puuroa viikonloppuna ekan kerran ja toi on musta yllättävän hyvää! Laitoin puuron päälle vielä "jugurttia" eli YOSAn kauravalmistetta, että sain siihen jotain raikasta.



Sitten aamupalan ja somen selailun jälkeen oli aika laittaa noi mun superhyperlämpöiset (or not) talvikengät jalkaan ja lähteä pyöräilemään kouluun. Spotifysta soi Elastisen uus loistava aamunaloitusbiisi! Tota (tai melkeen mitä tahansa muuta Elastiselta) kun kuuntelee aamulla, niin päivä lähtee positiivisella energialla käyntiin. Ekalla tunnilla olikin saksaa, mikä just nyt vähän vaatiikin sitä positiivista energiaa, kun ne yokokeet alkaa lähentyä hurjaa vauhtia enkä oo vielä yhtää valmis semmosia tekemään!



Saksaa oli vaan yksi tunti, jonka jälkeen mentiin mun rakkaan ystävän Mariannen kanssa kielistudioon harjoittelemaan saksan yokuuntelua varten. Kuunteluihin on enää pari viikkoa, joten ajateltiin että meille molemmille tekee tollanen ylimääräinen harjoitus ihan hyvää. Studiossa oli onneks tyhjää, niin päästiin reenaamaan.

Kuuntelun jälkeen käytiin syömässä ja sitten mentiin kirjastoon tekemään saksan läksyjä. Nekin vanhasta YO-vihkosta, eli kaivattua harjoitusta siis! Sen jälkeen koitti englannin tunti ja sitäkin oli vaan se yks tunti ja mun koulupäivä päättyi siihen. Jäin kuitenkin vielä muutaman muun kakkosen kanssa tekemään kirjastoon vähän potkiaisjuttua, joten päivä venyi vielä. Puoli neljän jäljestä olin kotona.



Kotona kävin ensimmäiseksi suihkussa ja vaihdoin puhtaat vaatteet sekä noi mun ihanat tossut! En tykkää olla kotona samoilla vaatteilla, mitä oon käyttänyt tua homekoulussa, joten pakko käydä aina koulun jälkeen suihkussa... Sitten söin ja keitin teetä jälkkäriks. Teen ja isin laivalta tuomien sukulakujen kanssa jaksoin tehdä lisää noita saksanläksyjä...



Läksyjen jälkeen pääsin vihdoin mun lempparipuuhaan, eli lukemaan ja kommentoimaan blogeja ja vastailemaan omaan blogiin tulleisiin kommentteihin! Pyrin melkein aina jättämään kommentin lukemaani blogiin, jos mulla on aikaa panostaa kommenttiin ja jotain sanottavaa asiasta. Blogijuttujen jälkeen söin iltapalaks valkosipulipatonkia, valkkasin vaatteet tiistaille ja pakkasin vielä repun valmiiksi, niin ei tarvitse aamulla käyttää siihenkään aikaa. Sitten siirryin peiton alle selailemaan Pinterestiä, Instagramia ja muita tärkeitä!

Mites teidän maanantai meni? Mitä mieltä ootte tälläsestä myday postauksesta, en oo näitä aiemmin tehnyt, enkä tiedä oikein, että millanen tästä tuli!

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus tuli, tätä oli tosi mukava lukea :)! Ja no mun maanantai meni perus väsyneenä eteenpäin, ei kummallisempaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tulipas yllättävän nopeesti kommentti! Kiitos :) no hyvä kuulla, ehkä näitä voisi tehdä joskus toisenkin :D jakselemisia sinne :)

      Poista
  2. Mä tykkäsin kans tästä postauksesta, näitä my day postauksii on aina kiva lukea! :)

    http://petrajanica.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva :) iteki tykkään kyl lueskella näitä muiden blogeissa :D

      Poista
  3. Tota puuroa on muuten helppo ja nopea tehdä mikrossa, jos on kiire :) Laittaa vaan saman setin 3min mikroon ja tadaa valmis maukas puuro ! :*
    http://fabuliciouscc.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa hellalla tulla nopeammin, kun ei tarvitse kuin 1min keitellä :D mut kiitos vinkistä kuitenkin :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus! Nyt vaan alko tekeen mieli valkosipulipatonkia :D

    VastaaPoista
  5. Olisi mukavaa jos tekisit jonkun sun sukulaisen äidin/siskon/veljen/tädin/serkun kanssa tagin :) Niitä on niin kiva katsoa ja sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Serkkutyttö kyllä jo ehdotti mulle sellaista, ehkäpä mä voisin :) kiitos !

      Poista
  6. Miks huomasin tän postauksen vast nyt :D ihan sika kiva postaus ja toi humektan rasva on muuten tooosi hyvä! sopii ainakin mun helposti rasvottuvalle iholle kun on tosi kevyt koostumukseltaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! & joo, on kyllä toimivaa, joskin mun atooppinen iho on välillä niiiiin järkyttävän kuiva, että tarvitsin varmaan jotain vielä rasvaisempaa...

      Poista