lauantai 24. tammikuuta 2015

SNEAKPEEK & HURRIES !

30

46

47

44

45

Tossa vähän sneakpeakia DIY postauksesta, jonka julkaisen ensi kuun puolella. Pitää vaan tässä kiireen keskellä valmistella postauksia etukäteen, ettei tää blogi ihan kuole! Mulla on taas koko viikon ollut ihan hullu kiire, enkä alkuviikosta ehtinyt ollenkaan tähän koneen ääreen, vaikka heti maanantaina oli tarkoitus tulla ripsipidennyksistä tulla kirjoittelemaan (niistä kuitenkin kirjoitin keskiviikkona täällä)...

Tällä viikolla päivät on venyneet koulussa normaalia pidemmäksi, kun on ollut kokouksia, koristelujen askarteluita ja ylimääräisiä harjoituksia vanhojen tansseihin ja potkiaisiin liittyen! Vähän on harmittanut olla 4 asti koulussa, kun koko viikon on paistanut aurinko ja olis ollut niin loistava sää valokuvata. Luotin siihen, että tänäänkin olisi, mutta eip, täällä on taivas ihan pilvessä ja tuolla on taas hämärää!

Niimpä tyydyinkin sisällä kuvailuun, testasin uutta puhelimen sovellusta: kaukolaukaisinta kameraan! Näitä löytyy playkaupasta useitakin, ja mulla oli jossain vaiheessa sellainen sovellus, jota pystyin käyttämään niin kameran kaukolaukaisimena kuin myös telkkarin kaukosäätimenä!

Mitä teille kuuluu? Onko vuosi alkanut yhtä kiireisenä kuin mulla vai oletteko saaneet ottaa rennosti arjen alettuakin? 

6 kommenttia: