keskiviikko 21. tammikuuta 2015

EYE LASHES

27

26

25

Kävin maanantaina jo ottamassa siis nuo ripsipidennykset, eikä oo liimasta tosiaan tullut allergisia reaktioita, vaikka sitä aiemmin vähän pelkäsinkin. Jännitin myös sitä että kun on silmälasit ja että sopiiko noi mulle ja tuleeko hyvät ja ties mitä... Mutta noista tuli mun mielestä hirmu kivat ja ainakin omasta mielestä ne sopii mulle paremmin ku mitä osasin arvellakaan! Kaikki mitä noista jännitin ja pelkäsin osoittautui ihan turhaksi, ei ota silmälaseihin kiinni tai mitään muutakaan. En voi kun suositella noita!

Mulla on siis suurin osa yhtätoista ja osa (varsinkin noissa ulkonurkissa) on kahtatoista. Sitten on pienet sateenkaaren väriset timantit (vähän heikosti näkyy noissa kuvissa, mutta siellä ne on!) ja ne on siis sellaset että ne on vähän eri väriset eri valossa. Oon näihin nyt pari päivää totutellut, ja oon kyllä ihan ihastunut näihin! Hassua kuvitella, miten paljon (ainakin omasta mielestä) muuttuu paremman näköiseksi, kun on vähän pidemmät ripset.

Onko teillä kellään noita ripsipidennyksiä? Mitä mieltä niistä ylipäätään olette?

12 kommenttia:

 1. Mä oon aina pitäny ripsienpidennyksiä jotenkin sotkusina, enkä oo sen takia itelleni hankkinu. Toisaalta, mulla on muutenkin aika pitkät ripset kavereiden mielestä ni en oo ees nähny tarvetta. Mutsilla kyl on ollut monesti. Mutta niin siis, en ite tyksi ripsienpidennyksistä, ne vaikuttaa miu makuu tosiaankin sottasilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän ne oo kaikille :) & jos sulla on muutenkin pitkät ripset nii ethän edes tarvitse mitään pidennyksiä! Itellä taas on tosi lyhyet ripset omasta takaa...

   Poista
 2. Oi vitsi miten ihanat ♥_♥ just tollaset ihanan luonnolliset !

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onpas kivat:) missä kävit noi ottamassa jo saa udella? Mä oon vasta hiljattain muuttanut Mänttään opiskelemaan niin olis kiva tietää missä täällä noita vois käydä ottamassa(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa udella, kävin Maalinnin Merlinin luona (toivottavasti kirjotin nimen jotakuinkin oikein :D) Hän on siis opiskelija vielä, mutta tekee niitä kuitenkin jo tosi hyvin! :)

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta:) täytyy siis itsekin käydä siellä kokeilemassa(: toivottavasti on jotkut opiskelijan budjettiin sopivat hinnat, sillä kun Tampereella asustelin oli hinnat aina yli 90 euroo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, maksoin noista 35e ja huolto on 25e :) ei todellakaan ollut kallista!

   Poista
 5. on kyllä hienot pidennykset ja näytät nätiltä :) myös sulla on siistin väriset silmät.
  ei oo itelläni ollu ripsienpidennyksia, mutta vois varmaan vähän vanhemmalla iällä ottaa semmoset.

  VastaaPoista
 6. itsellä oli kaks kesää sit ripset ja on kyllä hirvee ikävä!</3 haluun ne takas :( nuo sun näyttää nii ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käy ihmeessä ottamassa uudet :) ja kiitos, nää on kyl hirmu kivat :)

   Poista